Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 55ευρώ μαζί με τα μεταφορικά απο amazon.de

Στα 50ευρώ απο amazon.co.uk (μαζί με τα μεταφορικά)

skroutz στα 63,50 με τα μεταφορικά πάει 70+.

Επεξ/σία από Stogianz
  • Like 3
Δημοσ.

39ε + μεταφορικα τωρα στο αγγλικο.

https://www.amazon.co.uk/Logitech-Proteus-Spectrum-Tunable-Programmable/dp/B019DVCW3E/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1511487362&sr=1-1&keywords=logitech+g502+proteus+spectrum

(τα μεταφορικα συνδυαζονται με αλλα προιοντα με αμαζον αποστολεα)

εχει και αλλα logitech σε σουπερ τιμες (πχ 20 λιρες το g402).

• Like 1
Δημοσ.

Απο την βιασυνη μου το παρηγγειλα απο το amazon.de.

Μετα ειδα οτι το αγγλικο amazon το εχει 7 ευρω λιγοτερα ,μαζι με τα μεταφορικα  :mad:

Δημοσ.

Απο την βιασυνη μου το παρηγγειλα απο το amazon.de.

Μετα ειδα οτι το αγγλικο amazon το εχει 7 ευρω λιγοτερα ,μαζι με τα μεταφορικα :mad:

Μια απο τα ιδια!

Εβαλα χθες την παραγγελια και μετα απο μιση ωρα καναν και την χρεωση οποτε αντιο κεικ!

Δημοσ.

Απο το αγγλικό αν το πάρει κάποιος πληρώνει τελωνείο ή μονο τις 39 λίρες, μεταφορικά αποτι είδα έχει δωρεάν. Γενικά δεν εχω ξανα κάνει αγορά απο εξωτερικό για αυτό ρωτάω!

Δημοσ.

ευχαριστώ για την ενημέρωση,μπήκε το Link για το Αγγλικό αμαζον (βγαινει στα 50 μαζί με τα μεταφορικά)

Απο το αγγλικό αν το πάρει κάποιος πληρώνει τελωνείο ή μονο τις 39 λίρες, μεταφορικά αποτι είδα έχει δωρεάν. Γενικά δεν εχω ξανα κάνει αγορά απο εξωτερικό για αυτό ρωτάω!

δεν έχει τελωνείο μιας και η Αγγλία είναι ακόμα εντος Ευρωπαϊκής ένωσης. 

Να το χτυπήσω για cs:go; Θα με βοηθήσει να ξεκολλήσω από silver 2; :P

έχω το ποντίκι κοντά στον 1 χρόνο τώρα, για τα λεφτά του είναι απίστευτο. Εμένα το ποντίκι μόνο του με πήγε Mg2 :P 

Πέρα απο την πλάκα το ποντίκι και αν θα σε βολέψει είναι καθαρά υποκειμενικό, πάντως είναι ποιοτικό και με πολύ καλό αισθητήρα.

• Like 2
Δημοσ.

Με τι mouse pad να το συνδυάσω;

Το έχω χρησιμοποιήσει με Steelseries Surface Qck και τώρα το έχω με GENESIS NPG-0660 M12 MAXI (το οποιο παιζει συχνά πυκνά σε προσφορά στα 10ευρώ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...