Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 3TB Western Digital my book. Στην σύνδεσή του με όποιον υπολογιστή και με την τηλεόραση δεν έχω θέμα. Όταν τον συνδέω με το κινητό Samsung S7 edge με λέει να τον κάνω διαμόρφωση. Έχω μέσα άπειρα αρχεία και δεν θέλω να τα χάσω. Δυστυχώς τώρα δεν έχω υπολογιστή. Υπάρχει λύση σε αυτό;

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω τα Android δεν μπορουν να διαβασουν NTFS Πανο...αν θελεις μονο να τον διαβαζεις πρεπει να βρεις καποιο third party προγραμμα γιαυτο εφοσον ειναι γεματος, αλλιως θα σου ελεγα να τον φορμαρεις σε Fat 32 ή exFatan αν ηταν αδειος....αν παλι θελεις και να γραφεις σε αυτον απο το Samsung θελει ρουταρισμα και ψαξιμο σε βαθια και επικινδυνα νερα.... :mellow:

Δημοσ.

Μια λυση  να πας σε μαγαζι με φωτοτυπιες,σε ιντερνετ καφε κλπ .

Να μεταφερεις οτι χρειαζεσαι σε καρτα .Και μετα στο κινητο

Δημοσ.

Eίναι καθαρά θέμα συστήματος αρχείων...δηλαδη αν συνδέεις στο κινητο σου ένα usb φλασακι με συστημα αρχείων FAT32 και είναι όλα καλα...τοτε θα πρέπει να μεταφέρεις όλα τα αρχεία που έχεις από τον σκληρο σου δισκο κάπου πρόχειρα και μετα να τον κάνεις διαμορφώση με συστημα αρχείων FAT32 και όχι NTFS και στη συνέχεια να περάσεις τα αρχεία στο σκληρο σου δίσκο και θα είσαι οκ..(ξερω ότι η διαδικασία είναι βαρετη αλλά δεν γνωρίζω κάποιον άλλο τρόπο εκτός και να υπάρχει κάποια εφαρμογή που επιτρέπει την είσοδο ntfs και ανγνωρίζει τον σκληρο σου δίσκο κανονκά αλλά από τη στιγμή που δεν το δέχεται η "μάνα" το λειτουργικό android...δυσκολα...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...