Προς το περιεχόμενο

Samsung C24FG73 preorder amazon.co.uk 255€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χτύπησα  B) ξερει κανεις ποσο κανει περιπου για να αποκτησουν στοκ? 

Δεν υπαρχει στανταρντ χρονος, εξαρταται καθε φορα απο το εκαστοτε προιον.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει στανταρντ χρονος, εξαρταται καθε φορα απο το εκαστοτε προιον.

νν εννοειται, πιο πολυ ηθελα βασικα ενα μαξιμουμ, υπαρχει δλδ περιπτωση να παρει και πανω απο 2μηνο πχ?

Δημοσ.

Μπα, δεν νομιζω τοσο πολυ. Σιγουρα δεχτηκαν πολλες παραγγελιες και ακομη δεχονται, αρα ακομη δεν εχουν κατασταλαγμενο αριθμο παραγγελιας. Μολις δεις να αλλαζει η τιμη, υπολογιζε κανα μηνα μαξ.

Το καλο ομως ειναι οτι κρατανε την τιμη πολλες μερες τωρα, οποτε λογικα, δεν θα δουμε ακυρωση.

Δημοσ.

Μπα, δεν νομιζω τοσο πολυ. Σιγουρα δεχτηκαν πολλες παραγγελιες και ακομη δεχονται, αρα ακομη δεν εχουν κατασταλαγμενο αριθμο παραγγελιας. Μολις δεις να αλλαζει η τιμη, υπολογιζε κανα μηνα μαξ.

Το καλο ομως ειναι οτι κρατανε την τιμη πολλες μερες τωρα, οποτε λογικα, δεν θα δουμε ακυρωση.

Ακύρωση? Τι εννοείς ακύρωση? Ο.Ο
Δημοσ.

Πάντως εγώ για να μην περιμένω πολύ την παράγγειλα από amazon.it το Σάββατο που μας πέρασε και παραλαμβάνω Παρασκευή (μεθαύριο). Τελική τιμή 298 ευρώ.

Δημοσ.

"Dispatched" πριν 1 ωρα!

Αρχικη παραγγελια 24/11.

Στην σελιδα τους λεει ακομη "temporarily out of stock", ομως στελνουν κανονικα στην σειρα τους τις παραγγελιες.

Ακύρωση? Τι εννοείς ακύρωση? Ο.Ο

(Υπαρχουν περιπτωσεις απο αμαζον που ακυρωνουν παραγγελιες. Λιγες γενικα, αλλα υπαρχουν).

Δημοσ.

καποιος γνωστης που να ξερει τι διαφορα εχει σε input lag/response time με viewsonic xg2401? Εχω βρει αυτα τα 2 review 

https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg2401/#Responsiveness

https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/#Responsiveness

και η διαφορα στο input lag δεν ειναι ουτε 1ms αλλα ολοι λενε οτι η xg2401 ειναι πιο γρηγορη αν την θες για competitive. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?

Δημοσ.

καποιος γνωστης που να ξερει τι διαφορα εχει σε input lag/response time με viewsonic xg2401? Εχω βρει αυτα τα 2 review 

https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg2401/#Responsiveness

https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/#Responsiveness

και η διαφορα στο input lag δεν ειναι ουτε 1ms αλλα ολοι λενε οτι η xg2401 ειναι πιο γρηγορη αν την θες για competitive. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?

σε θεμα response time δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα,

σε θεμα input lag δες το τεστ με τον alien, αποτι βλεπω η samsung υπερισχύει :P

"Dispatched" πριν 1 ωρα!

Αρχικη παραγγελια 24/11.

Στην σελιδα τους λεει ακομη "temporarily out of stock", ομως στελνουν κανονικα στην σειρα τους τις παραγγελιες.

(Υπαρχουν περιπτωσεις απο αμαζον που ακυρωνουν παραγγελιες. Λιγες γενικα, αλλα υπαρχουν).

D: κωλοφαρδε :3 οποτε να περιμενω κι εγω μεσα στις επομενες μερες?  order placed 27 november

Δημοσ.

Παραγγελια 27/11 preparing for dispatch εδω και μια βδομαδα μιλησα με support Μου λενε απο μερα σε μερα κτλ..Anyway αξιζει τελικα παρελαβε καποιος? 

Δημοσ.

Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.

Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.

Δημοσ.

Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.

Εντυπωσεις? +/- αν εχεις εντοπισει? Εχω 29αρα ultrawide και την παρηγγειλα μονω λογω της χαμηλης τιμης.Δεν ξερω αν θα την κρατησω και αν αξιζει η μεταβαση

Δημοσ.

Εντυπωσεις? +/- αν εχεις εντοπισει? Εχω 29αρα ultrawide και την παρηγγειλα μονω λογω της χαμηλης τιμης.Δεν ξερω αν θα την κρατησω και αν αξιζει η μεταβαση

Απο την χρηση που κανεις εξαρταται, αν της θες για παιχνιδια ασφαλως θα σου αρεσει περισσοτερο, αν ομως πχ δουλευεις πολυ σε χρηση γραφειου, δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει περισσοτερο.

Κατοχος LG 29αρας wide. Προσωπικα θα τις βαλω διπλα και τις 2 μαζι και εναλλαγη ανα χρηση :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...