nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 το χτύπησα ξερει κανεις ποσο κανει περιπου για να αποκτησουν στοκ? Δεν υπαρχει στανταρντ χρονος, εξαρταται καθε φορα απο το εκαστοτε προιον.
xristosp59 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει στανταρντ χρονος, εξαρταται καθε φορα απο το εκαστοτε προιον. νν εννοειται, πιο πολυ ηθελα βασικα ενα μαξιμουμ, υπαρχει δλδ περιπτωση να παρει και πανω απο 2μηνο πχ?
nek4d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μπα, δεν νομιζω τοσο πολυ. Σιγουρα δεχτηκαν πολλες παραγγελιες και ακομη δεχονται, αρα ακομη δεν εχουν κατασταλαγμενο αριθμο παραγγελιας. Μολις δεις να αλλαζει η τιμη, υπολογιζε κανα μηνα μαξ. Το καλο ομως ειναι οτι κρατανε την τιμη πολλες μερες τωρα, οποτε λογικα, δεν θα δουμε ακυρωση.
xristosp59 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μπα, δεν νομιζω τοσο πολυ. Σιγουρα δεχτηκαν πολλες παραγγελιες και ακομη δεχονται, αρα ακομη δεν εχουν κατασταλαγμενο αριθμο παραγγελιας. Μολις δεις να αλλαζει η τιμη, υπολογιζε κανα μηνα μαξ. Το καλο ομως ειναι οτι κρατανε την τιμη πολλες μερες τωρα, οποτε λογικα, δεν θα δουμε ακυρωση. Ακύρωση? Τι εννοείς ακύρωση? Ο.Ο
vixos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πάντως εγώ για να μην περιμένω πολύ την παράγγειλα από amazon.it το Σάββατο που μας πέρασε και παραλαμβάνω Παρασκευή (μεθαύριο). Τελική τιμή 298 ευρώ.
nek4d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 "Dispatched" πριν 1 ωρα! Αρχικη παραγγελια 24/11. Στην σελιδα τους λεει ακομη "temporarily out of stock", ομως στελνουν κανονικα στην σειρα τους τις παραγγελιες. Ακύρωση? Τι εννοείς ακύρωση? Ο.Ο (Υπαρχουν περιπτωσεις απο αμαζον που ακυρωνουν παραγγελιες. Λιγες γενικα, αλλα υπαρχουν).
Kadaz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καποιος γνωστης που να ξερει τι διαφορα εχει σε input lag/response time με viewsonic xg2401? Εχω βρει αυτα τα 2 review https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg2401/#Responsiveness https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/#Responsiveness και η διαφορα στο input lag δεν ειναι ουτε 1ms αλλα ολοι λενε οτι η xg2401 ειναι πιο γρηγορη αν την θες για competitive. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?
xristosp59 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καποιος γνωστης που να ξερει τι διαφορα εχει σε input lag/response time με viewsonic xg2401? Εχω βρει αυτα τα 2 review https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg2401/#Responsiveness https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/#Responsiveness και η διαφορα στο input lag δεν ειναι ουτε 1ms αλλα ολοι λενε οτι η xg2401 ειναι πιο γρηγορη αν την θες για competitive. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος? σε θεμα response time δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα, σε θεμα input lag δες το τεστ με τον alien, αποτι βλεπω η samsung υπερισχύει "Dispatched" πριν 1 ωρα! Αρχικη παραγγελια 24/11. Στην σελιδα τους λεει ακομη "temporarily out of stock", ομως στελνουν κανονικα στην σειρα τους τις παραγγελιες. (Υπαρχουν περιπτωσεις απο αμαζον που ακυρωνουν παραγγελιες. Λιγες γενικα, αλλα υπαρχουν). D: κωλοφαρδε :3 οποτε να περιμενω κι εγω μεσα στις επομενες μερες? order placed 27 november
dimus1985 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παραγγελια 27/11 preparing for dispatch εδω και μια βδομαδα μιλησα με support Μου λενε απο μερα σε μερα κτλ..Anyway αξιζει τελικα παρελαβε καποιος?
vixos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω. Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.
dimus1985 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω.Ναι, από amazon.it σε 5 μέρες ήταν στα χέρια μου, αλλά... στα 295ευρω. Εντυπωσεις? +/- αν εχεις εντοπισει? Εχω 29αρα ultrawide και την παρηγγειλα μονω λογω της χαμηλης τιμης.Δεν ξερω αν θα την κρατησω και αν αξιζει η μεταβαση
Kadaz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εχασα την προσφορα για 2 ωρες :/ αν κανεις μετανιωσει την αγορα του hit me up
nek4d Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εντυπωσεις? +/- αν εχεις εντοπισει? Εχω 29αρα ultrawide και την παρηγγειλα μονω λογω της χαμηλης τιμης.Δεν ξερω αν θα την κρατησω και αν αξιζει η μεταβαση Απο την χρηση που κανεις εξαρταται, αν της θες για παιχνιδια ασφαλως θα σου αρεσει περισσοτερο, αν ομως πχ δουλευεις πολυ σε χρηση γραφειου, δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει περισσοτερο. Κατοχος LG 29αρας wide. Προσωπικα θα τις βαλω διπλα και τις 2 μαζι και εναλλαγη ανα χρηση
dimus1985 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Την 29um58-p εχω .Χρηση 99% gaming 1% τα υπολοιπα.Οποτε μαλλον την κραταμε και φευγει για πουλημα η LG. 1
dimus1985 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Update: Μολις εγινε shipped.Delivery μου δινει 27/12.Καλα 22 μερες τι εγινεεε.Με τα ποδια θα μου την φερουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα