Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσό που διαθέτουμε:

2500-3500€

Χρήση υπολογιστή:

GPU rendering, static images και μικρά animation

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Vray RT, Octane

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Χρειάζομαι και σκέφτομαι να πάω σε 2 Link.png Site: DellUltraSharp U2515H . Οποιαδήποτε παρόμοια πρόταση καλοδεχούμενη φυσικά.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι.

Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθήνα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα.

Η αγορά αφορά freelancer, συνεπώς θα κοπεί τιμολόγιο και σκέφτομαι να αγοράσω από Link.png Site: www.mindfactory.de (φαντάζομαι μπορώ)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο.

Το pc θα συναρμολογηθεί από εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.

Όχι.

Έχω δώσει αρκετά μεγάλο εύρος στο ποσό που πρόκειται να διαθέσω καθώς δεν υπάρχει σιγουριά για το εάν αξίζει να πάω πολύ ψηλά.

Στη παρούσα φάση δουλεύω κυρίως cpu rendering αλλά θέλω να πάω προς gpu και να πειραματιστώ  σε καινούριο software με στόχο animation, stop motion κλπ. Παρ' όλα αυτά δε θα έλεγα όχι σε μπόλικους πυρήνες (ryzen)  :rolleyes:

Ιδανικά θα έβαζα 2 1080ti, δεν ξέρω εάν χωράνε μέσα στο budget όμως. Στο κοντινό μέλλον πάντως θα αγοραστεί μία ακόμα, συνεπώς θα ήθελα να συνυπολογιστεί στις προτάσεις για case, mobo, cpu, τροφοδοτικό..

Από RAM πιστεύω θα πρέπει να πάω προς 32GB..

Σχετικά με HDDs υπάρχει περίσσευμα, οπότε αγορά μόνο SSD.

Είμαι πολύ ανοιχτός σε προτάσεις και συμβουλές γύρω από τη λογική χτισίματος του, γι' αυτό και δημιούργησα το θέμα.

Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...