Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την άλλη αν είναι αντιπρόσωποι, το σύστημα τους δε θα είναι και το καλύτερο δυνατό στο να δεχθεί πελάτες λιανικής.

ποιος το λέει αυτό με μια δήλωση Μ2 στην εφορία και ταμειακή ασκείς λιανικό εμπόριο

Δημοσ.

Άλλο το ότι γίνεται, άλλο το πως γίνεται.

Δε νομίζω ότι είχαν στημένο κανά σοβαρό eshop.

Δεν τους δικαιολογώ, φαίνεται να πέσαν μόνο άκυρα.

Αλλά από την άλλη με λίγη λογική, θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν κάποια άκυρα.

Απ' τη στιγμή που κανένας δε φαίνεται να παραλαμβάνει είναι τραγικοί ή τραγικά απροετοίμαστοι.

Βέβαια, ο snap810 έχει τρομερά κακή φήμη (έχοντας τον στο flex2 δε συναινώ, ο 820 στο htc10 μου φάνηκε χειρότερος σε θερμοκρασίες και μπαταρία) για το z5c και το z3 κοντεύει 4 χρόνων κινητό. Η μπαταρία μέσα πρέπει να έχει γίνει σούπα.

Οπότε οι υποψήφιοι κάτοχοι δε ζημιώθηκαν στα αλήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω οι κριτικες της σελιδας τους στο facebook: https://www.facebook.com/pg/teleunicom/reviews/?ref=page_internal

Μπορουμε να ριξουμε ολοι 1 αστερακι. Δηλαδη ειχαν διαθεσιμο 1 κινητο και το εκαναν κ διαφημιση;

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 5
Δημοσ.

Επειδή θα προσωρήσω σε καταγγελία, θα ήθελα όποιος παραλάβει να ανεβάσει ένα screenshot της απόδειξης ή να μου το στείλει με p.m

Ευχαριστώ

.

Παρέλαβε κάποιος μήπως;;;

Δημοσ.

Μολις παρελαβα ενα sony xperia z3 ! Ευχαριστω τοσο τον topic starter οσο και την εταιρια !
Ισως παρελαβα γιατι πληρωσα με καρτα και με χρεωσανε κατευθειαν.
Το κινητο σφραγισμενο και ειχε και screen protector μεσα!!

υγ. δεν προκειται να ανεβασω αποδειξη καθως ειναι του πατερα μου και δεν επιθυμει. Εαν ομως υπαρχει καποιος που δε με πιστευει μπορω να τα στειλω με πμ στον ματριξ αμεσα!

Δημοσ.

Μολις παρελαβα ενα sony xperia z3 ! Ευχαριστω τοσο τον topic starter οσο και την εταιρια !

Ισως παρελαβα γιατι πληρωσα με καρτα και με χρεωσανε κατευθειαν.

Το κινητο σφραγισμενο και ειχε και screen protector μεσα!!

υγ. δεν προκειται να ανεβασω αποδειξη καθως ειναι του πατερα μου και δεν επιθυμει. Εαν ομως υπαρχει καποιος που δε με πιστευει μπορω να τα στειλω με πμ στον ματριξ αμεσα!

Ευχαριστώ για την απάντηση, εφόσον όμως η καταγγελία μου αφορά άλλο προϊόν (xperia z5 compact) δε θα τη χρειαστώ .

Αν κάποιος παρέλαβε z5 compact παρακαλώ ας στείλει pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...