Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο κινητο.αλλα τομαγαζι δεν το ξερω.μπορει να παιζει κανενα εκθεσειακο..γιατι μιλαμε για κινητο που δεν κυκλοφορει πλεον.

Είναι ο επίσημος εισαγωγέας της Sony mobile στην Ελλάδα, όλες οι αλυσίδες εκτός από cosmote από εκεί παίρνουν τα κινητά τους.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις επικοινωνησα.

"Το τηλέφωνο είναι κανονικό, όχι ανακατασκευασμένο."

"Έχει εξαντληθεί, θα κατέβει σε λίγο από τη σελίδα."

"Θα δούμε τι γίνεται με τις παραγγελίες εντός της ημέρας γιατί είχαμε και κάτι τεχνικά θεματάκια και θα ενημερώσουμε".

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον για άκυρα το κόβω...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια επειδή ήμουν σε 2μαγαζια μεγάλα από το πρωι

Δεν παίζουν προσφορές.

Ριχτέ έναν ελενχο πριν στο σκρουτζ κ θα εκπλαγείτε.

Έριξα κράξιμο και στα 2 καταστήματα. Κ έφυγα.

• Like 1
Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο είχα πετύχει κάποια κινητά - με μια πιθανότητα να ήταν εκθεσιακά - σε καλές τιμές

που υπήρξαν οριακά διαθέσιμες και εννοείται εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν.

Ας πούμε είχε κάτι Lenovo K5 Dual, Sony M5, Xiaomi Note κάτι

σε τιμές από λίγο κάτω του πενηντάρικου και οπωσδήποτε το ακριβότερο κάμποσο κάτω του κατοστάευρου.

Γενικά στα smartphones είχαμε ανομβρία.

Στο συγκεκριμένο

τα 2 GB RAM ίσως αποδειχθούν προβληματικά, η μικρή οθόνη λίγο ανεπαρκής για τα μεγάλα bezels,

η low profile σχεδίαση λίγο απογοητεύει, και η ασύρματη φόρτιση θα μπορούσε να ήταν χρήσιμη αν υπήρχε.

Αλλά κατά τα λοιπά αυτά είναι τα μόνα αρνητικά του κινητού

που και σήμερα εξακολουθεί να παίρνει αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Ξεφτυλλα οι εως τωρα προσφορες απο ολους. Οσον αφορα το εδω θεμα, αν δε στειλουν καταγγελια. Ειναι υποχρεωμενοι βασει νομου να ελεγχουν αμεσα το site τους, δεν ισχυει το "τεχνικο λαθος".

Δημοσ.

τώρα πάντως και στο z5 και στο z3 δείχνει "χρώμα εξαντλημένο".

άιντε να δούμε αν και πόσοι θα παραλάβουν τελικά.

Δημοσ.

Έσκασε και το άκυρο:

"

Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧΧ,

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στα προϊόντα της Teleunicom!

Λόγω μεγάλης ζήτησης, τα αποθέματα εξαντλήθηκαν οπότε δε θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας.

Λυπούμαστε πολύ για την αδυναμία κι ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε κάποια άλλη στιγμή!

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Teleunicom."

Δημοσ.

Έσκασε και το άκυρο:

"

Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧΧ,

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στα προϊόντα της Teleunicom!

Λόγω μεγάλης ζήτησης, τα αποθέματα εξαντλήθηκαν οπότε δε θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας.

Λυπούμαστε πολύ για την αδυναμία κι ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε κάποια άλλη στιγμή!

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Teleunicom."

χθες έκανες παραγγελία?

Δημοσ.

Πηρα τηλέφωνο στην εταιρεία, τους ρώτησα για αν πρόκειται για ανακατασκευασμενα, μου είπαν οχι εννοείται καινούρια είναι στο κουτί τους σφραγισμένα! Και μετά άρχισε τα γνωστά ο υπάλληλος οτι κόλλησε το σύστημα και δέχθηκαν παραπάνω παραγγελίες από τα κομμάτια που έχουν και θα μας ενημερώσουν μέσα σε μια ώρα για την εξέλιξη της παραγγελίας!

Δημοσ.

Παντως αν καποιος εχει θετικη εξελιξη ας το γραψει .Εγω το εφαγα το ακυρο μου με παραγγελια σημερα κατα της 8 το πρωι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...