kanestinakri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Πρόσφατα αγόρασα τον WD My Passport Ultra 3tb αλλά δυστυχώς το Home Theater μου (HT-H5550) αρνείται να τον αναγνωρίσει... Το θέμα όμως είναι ότι ούτε η τηλεόρασή μου τον αναγνωρίζει (Samsung 32es6100). Φταίει το μέγεθος (3tb) του σκληρού; Φταίει το USB 3.0; Να κάνω ένα format τον σκληρό μπας και στρώσει; Ή φταίνε τα συστήματα που είναι παλιά και δεν αναγνωρίζουν 3tb σκληρούς;;; Σας ευχαριστώ!
kanestinakri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ο σκληρός δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS. Επίσης έχω έναν ακόμα σκληρό δισκό WD στα 500 gigs πάλι σε NTFS και παίζει κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να μην είναι "απλός" NTFS; Επειδή οι καινούριοι δίσκοι έχουν και προεγκατεστημένα διάφορα προγράμματα μήπως το ενοχλεί αυτό; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι "απλός" NTFS; Επειδή οι καινούριοι δίσκοι έχουν και προεγκατεστημένα διάφορα προγράμματα μήπως το ενοχλεί αυτό;
Mesqal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασε να τον σπασεις τον δισκο σε 2 partition π.χ 1 και 2 tb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα