Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πολύ δεν αξίζει από το .uk στα 360 (το μαύρο) με δύο παιχνίδια;

Σαν τιμη ναι γιατι εχει και 2 παιχνιδια

Αλλα αν δεν τα θελει αυτα τα παιχνιδια καποιος ή το θελει σε λευκο...υπαρχει και αυτη η επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω κάτω ίδια προσφορά είναι, αν σκεφτείς πόσο γρήγορα πέφτουν οι τιμές στα games!
Εγώ προσωπικά το γουστάρω πολύ σε άσπρο... θα φαίνεται πανέμορφο στο σαλόνι.
( και το λέω εγώ που ΌΛΕΣ μου οι συσκευές είναι μαύρες, ακόμα και ο αυτόματος κάδος με κίνηση χεριού για τα κ@λ@χαρτα στην WC ... :P )

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω DHL (γερμανίας) στο απλό και UPS στο expedited, βασικά σίγουρα UPS στο expedited στο απλό δε θυμάμαι 100%

Όταν λες DHL εννοείς το απλό ταχυδρομείο ή την κουριερ;

Δεν παίζει να στέλνουν κονσόλα με απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το λευκό το έψαχνα μήνες τώρα σε προσφορά γιατί η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει άψογα και στο χώρο μου + ότι τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν δεν είναι πουθενά στα bundles.

Εμένα προσωπικά αυτού του τύπου το πλαστικό στο μαύρο δε μου αρέσει καθόλου

ps4-pro-3.jpg

Κάπως έτσι θα είναι στο γραφείο.

maxresdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετές φορές τα φέρνει και η DHL κούριερ στην πόρτα σου, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να έρθει με DHL Ελλάδα και μετά να παραλάβει η ELTA Courier και να στο φέρουν με την υπηρεσία πόρτα πόρτα! Πολλά χρόνια συναλλάσσομαι και με τους 2 με αγορές από Γερμανία και όλα κύλησαν νεράκι. (εννοείτε έχεις tracking για ΌΛΗ την διαδρομή)

Δημοσ.

Για την πρώτη επιλογή δε ξέρω θα σε γελάσω, ό,τι έχω παραγγείλει που κοστίζει αρκετά πάντα βάζω το expedited shipping και παίρνω ups tracking, που επίσης να γράψω ότι είναι το απλό ups και όχι το express, δηλαδή κάνει βόλτα πρώτα μια Ιταλία και μετά έρχεται, βέβαια έχεις αναλυτικότατο tracking και εδώ παραλαμβάνεις με Ups αν έχει η πόλη σου ή αλλιώς γενική ταχυδρομική στις υπόλοιπες πόλεις.

Δημοσ.

Δεν εληξε τρεχει ακομα απο amazon.co.uk

Στου νηματος αναφερθηκα "We're sorry. The item PlayStation 4 Pro - Konsole (1TB, weiß) is no longer available from the seller you selected. To see if it's available from another seller, click here to return to the item's product detail page."

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως, όταν είχα παραγγείλει πέρυσι X1S από εγγλέζικο Amazon με απλό shipping μου το έστειλαν με UPS και σε δύο μέρες το είχα.

αμα το παρεις απο UK δεν θα θες ανταπτορα?

Ενα απλό καλώδιο τροφοδοσίας του 2ευρου θέλει, κλαιν.
Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα. Πολυ καλη προσφορα, ειδικα για οποιον εψαχνε το λευκο. Δυστυχως δεν την προλαβα. Αν καποιος το παρηγγειλε και εχει αλλαξει γνωμη, ας μου στειλει ενα pm. Δινω 340€. Ευχαριστω και καλοριζικη σε οσους προλαβαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...