Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν κατέχω. Έστω το αγοράζω από αμαζον.

1)Αρχικά δίνουν υποθέτω 2ετη ευρωπαϊκή εγγύηση έτσι.?? ( ρωταω γιατί οι Αμερικανοί Apple /Microsoft δίνουν μονοετη)

2)σε περίπτωση που έστω στο εξάμηνο χαλάει πάω σε κάποιο σέρβις στην Ελλάδα της μαικροσοφτ?? υπάρχει κάτι τέτοιο? Η το στέλνω πίσω στη Γερμανία πακέτο?

3)τα ψηφιακά παιχνίδια αν τα τερματίσεις μπορείς μετά να τα ανταλλάξεις η να τα πουλήσεις η αν κουμπώσει σε μια κονσόλα ένα λογαριασμό και γίνει download μετά παίζει μόνο εκεί?

1)Από όπου και να το πάρεις, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις θα είναι να το δηλώσεις στην Microsoft με το serial number του και θα σου δώσει 2 χρόνια εγγύηση.

2) Αν στα 2 χρόνια σου πάθει κάτι, ανοίγεις support case στην microsoft, σου στέλνουν κουπόνι για την UPS courier η οποία παραλαμβάνει από τον χώρο σου το xbox και το πηγαίνει στη microsoft (δωρεάν!!!)

Σε λίγες μέρες σου στέλνουν (πάλι δωρεάν) επισκευασμένο ή νέο xbox !!!

3) τα ψηφιακά παιχνίδια "δένονται" με το Microsoft account σου που τα ενεργοποιεί (αυτό που κάνεις login στο xbox) και δεν μπορείς να τα μεταπωλήσεις...

Δημοσ.

Εγώ τσιμπησα το FH3-Hot Wheels bundle στα 179.99€.

Φοβερή τιμή. Με δωρεάν μεταφορικά.

Το πολύ πολύ πουλάς τον κωδικό του παιχνιδιού και σου βγαίνει φθηνότερα αν δε σε ενδιαφέρει.

Σίγουρα το AC θα πιάνει παραπάνω.

Εγω πήρα το FH3 γιατί μάλλον το θέλω. Άν αλλάξω γνώμη το πουλάω...

Δημοσ.

Έπεσε η τιμή στα 169 με δωρεάν μεταφορικά από το store. Ήθελα να παραγγείλω με το Assasin's Creed αλλά δε το πρόλαβα οπότε το πήρα με το FH3+HW. Το παιχνίδι θα το πουλήσω οπότε αν κάποιος το θέλει μου στέλνει pm.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω δεν με αφήνει να βάλω billing address greece εσυ πως παράγγειλες. ακυρο απλά διαλέγεις στο cart στην αρχή  

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια το playstation PRO εχει τοσο μεγαλη διαφορα τιμης απο το XBoX one S  ? αυτες οι δυο κονσολες δεν υποτιθεται ανταγονιζονται η μια την αλλη;

Δημοσ.

το xbox one X ειναι ο υποτιθεμενος ανταγωνιστης.

απλα το S υπολειπεται λιγο σχετικα σε επιδοσεις στα games + το οτι εχει 4Κ BluRay Player (χωρις Atmos ομως νομιζω)

σε αυτην την τιμη ειναι καλο vfm

Δημοσ.

επειδη η τελευταια κονσολα που ειχα ηταν PS1 LOL και επειδη βρηκα  το Xbox one s στα 144.5 ευρω, αν το παρω θα υποστιριζει τα επομενα παιχνιδια του XBOX που θα βγουνε τα επομενα 2 χρονια ; ξερεις;

αν δεν παρω αυτο θα παρω το Playstation 4 το απλο. πιστευεις θα ηταν καλυτερο το XBOX one S ?

Δημοσ.

τι να σου πω? για εμενα ειναι σημαντικο το 4Κ BluRay Player μελλοντικα. το PS4 σιγουρα εχει περισσοτερους τιτλους παιχνιδιων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...