Valous Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ποσό που διαθέτουμε : Ταβάνι 640 ευρώ, τέρμα fixed!Χρήση υπολογιστή : Gaming, ταινιούλα.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΤίποταΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα πάρουμε 2560χ1080 της lgΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΤίποταΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κατερίνη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν παίζει τόσο ρόλο, εκτός του κόστους των μεταφορικών.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. ΌχιΧαίρεται, θα στήσω ένα pc σε έναν φίλο μου. Το πάλεψα πολύ και κατέληξα στα εξής.CPU : Ryzen 1200 (102 euro)GPU : Gtx 1050ti msi LP (158 euro)MOBO : Asrock AB350M PRO 4 (80 eur) Ram : Crucial Ballistix Sport LT RED 8gb ddr4 2666mhz (1x8gb) (86 euro) Ssd : evo 850 250gb (90euro) dvd player : 15 euro Case : aerocool 500 black window (39 euro) Psu : Corsair CX 450m ( 57 euro ) Σύνολο 627, σημαίνει ότι έχω ελάχιστο περιθώριο. Οι απορίες μου είναι : α)αφού δεν παίζει να ασχολήθει με overclock( δεν ξέρει, δεν θέλει) Να τον πάω σε μία a320 να γλυτώσει 20-25 ευρώ; β) το 1 module δεν με πειράζει αφού είδα ότι η διαφορά είναι ελάχιστη και αν πάω σε matx με 2 dimms είναι καλύτερη ιδέα ( Επίσης βγαίνει γύρω στα 20 πιο φθηνά) σωστή σκέψη; γ) σκεφτόμουν για g4600 αλλά είδα σε games είναι +λίγο% καλύτερος ο 1200, και επίσης είναι 4cores οπότε πιο futureproof δ) Το σημαντικότερο, επειδή δεν θέλω full wired psu, καλή επιλογή το 450m? Είναι συμβατό με όποια μιτρική και να πάρω (Χαζή ερώτηση ξέρω) Αυτά. Όποια βοήθεια-ιδέα ευπρόσδεκτη! Aerocool Aero-500 Black Wind Aerocool Aero-500 Black Window
jeandoumpier Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει είναι η σύνθεσή σου. Ότι καλύτερο σε αυτό το budget. α) Άσε την b350m pro4, πιο future μητρική και πιο ποιοτική. β) Άν πας σε 2 dimm μητρική, δες αυτή : https://www.skroutz.gr/s/11553375/Asrock-AB350M.html αλλά αφού είσαι εντός budget, γιατί να μην μείνεις στην καλύτερη pro4; γ) σωστός δ) πολύ καλή επιλογή το cx450m σε αυτό το budget, είναι αυστηρά semi-modular, δηλαδή μόνο τα δυο κύρια καλώδια φέρει (mobo,cpu), τα υπόλοιπα τα προσθέτεις εσύ. Και με 5 χρόνια εγγύηση. 1
Valous Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει είναι η σύνθεσή σου. Ότι καλύτερο σε αυτό το budget. α) Άσε την b350m pro4, πιο future μητρική και πιο ποιοτική. β) Άν πας σε 2 dimm μητρική, δες αυτή : https://www.skroutz.gr/s/11553375/Asrock-AB350M.html αλλά αφού είσαι εντός budget, γιατί να μην μείνεις στην καλύτερη pro4; γ) σωστός δ) πολύ καλή επιλογή το cx450m σε αυτό το budget, είναι αυστηρά semi-modular, δηλαδή μόνο τα δυο κύρια καλώδια φέρει (mobo,cpu), τα υπόλοιπα τα προσθέτεις εσύ. Και με 5 χρόνια εγγύηση. Άρα παραμένω σε B350m pro4, όσο για το τροφοδοτικό ναι το είδα και με χαροποίησε! Δευτέρα προχωράω στην παραγγελία, εκτός και αν βρω κάτι καλό στο black friday να τσιμπήσω!!
countass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κι αν δει ποτε να βαρανε 100αρια και οι 4 πυρηνες καντε μαζι ενα overclock στα 3.8 τσαμπα ειναι 2 κλικ,ενα συχνοτητα ενα ρευμα και θα δει μεγαλη διαφορα. 2
Valous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Το στήσαμε με άλλο κουτί λόγω έλλειψη διαθεσιμότητας. Είναι υπερβολικά χαρούμενος, το προτείνω σαν συνδυασμό. Εύκολα όλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα