pmakr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-32-Txv-3260fsmt-TXV-3260FSMT.htm Καλησπέρα. Έχω βρει την παραπάνω τηλεόραση στο πλαίσιο και το σκέφτομαι, γιατί έχει χαλάσει αυτή που έχω τώρα. Από τη μια είναι turbo-x και τη φοβάμαι , από την άλλη αυτή που έχω τώρα είναι samsung την είχα πάρει 420 ευρώ το 2012 και κρατησε 5 χρόνια (για επώνυμη λίγο μου φάνηκε) Την ξέρει κανείς ή ξέρει άλλη να προτείνει; Το μέγεθος αυστηρά 32 (παραπάνω δε χωράει εκεί που την έχω)
sintalkas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 φίλε μου αν δεν έχεις χρήματα αρκετά για να πάρεις μια επώνυμη ,είναι στα ίδια επίπεδα με μια fu ,το πάνελ είναι σχετικώς καλό συνήθως ips κινέζικο και η τηλεόραση είναι λογικά κατασκευής VESTEL (ΤΟΥΡΚΙΚΗ) .Για τα λεφτά που είχα δώσει ,μια χαρά ικανοποιημένος έμεινα (turbo-x 3240fh) (169 euros) .Αυτή βλέπω πως είναι και smart άρα ακόμα καλύτερα. edit βλέπω οτι αυξήθηκε πολύ η τιμή της ,επομένως δεν αξίζει πια πάρε μια LG την πιο φθηνή σε ips που βρεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Εγώ από την Παρασκευή έχω πάρει από το Πλαίσιο την συγκεκριμένη τουμρπο εξ τηλεόραση για το δωμάτιο μου και μέχρι τώρα έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος! Κάνει την ίδια δουλειά όσο μια LG ή Samsung! Χωρίς κολλήματα ή κάτι "ψεύτικο". Έχει σχεδόν τα πάντα μέχρι και mirrorshare, wifi, smart tv, ράδιο με το οποίο μπορείς να πιάνεις όποιον σταθμό θες κι άλλα πολλά πολλά έξτρα. Πραγματικά δεν περίμενα τόσα πολλά στην συγκεκριμένη τηλεόραση. Είναι για όλα τα λεφτά! Αξίζει αν θέλετε πάντως κάτι οικονομικό και μια "δυνατή και έξυπνη" τηλεόραση!
sintalkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 netflix εχει ,1080p youtube έχει ,τι λειτουργικό φοράει?
kelas7back Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/f-u-smart-4k-ultra-hd-43-fl2d4302uh-me-opera-brows εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με αυτήν tv αντοιμετοποισα θεμα με την φορμα της οθόνης με μια turbox 4κ που ειχα δοκιμάσει και θα ήθελα να ρωτήσω αν πιθανότατα με μια ρ9 270 που εχω αν θα βρει την σωστη φορμα οθωνης σε 4κ(η fu γιατι ειδα εχει ολο ιδιο χειριστιριο με την turbox που ειχα θεμα ) ?γιατι μεσο σεττινγκς δεν αλλαζει η κλημακα σε 4κ tv (sorry για τα ορθογραφικά λάθη) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από kelas7back
sintalkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 φίλε γράψε τα πιο κατανοητά γιατί δεν κατάλαβα χριστό !!
kelas7back Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 το διόρθωσα λίγο πείτε μου αν θέλετε να σας δώσω κάποια παραπάνω διευκρίνιση
kelas7back Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 λεω να παω σε αυτην εδω http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-48-Txv-4850smt.htm αλλα διαβασα παλιοτερες αναφορες για θεματα με τουρβοχ βεβεα οσες τουρμποξ εχω δει δεν είχαν σοβαρά θέματα περα απο μια που ανεφερα προβλημα με οβερ σκαν και πλαισια(4κ) αλλα σε fhd δεν εχω δει τέτοια προβλήματα και εχω 2 σπιτι turbox
sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αφύ έχεις 2 turbo-x σπίτι σου πάρε και 3η δες μόνο στο skroutz μήπως παίρνεις καμιά καλύτερη σε αυτά τα λεφτά και τις ίντσες
kelas7back Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 απλα φιλε μου φοβαμαι αυτα που λεγαν παλιοτερα για θεματα με turbox γνωριζεται αν υπαρχουν ακομα θεματα η εχει βελτιωθεί η κατασταση ?
sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 εγώ πιστεύω πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση η τελευταία turbox που πήρα πρέπει να είχε καλό ips πάνελ και γενικά προς το παρόν μου βγήκε καλό value for money για τα λεφτά που έδωσα ,πήγαινε από ένα πλαίσιο και δες την από κοντά αν και εγώ για τόσες ίντσες θα πήγαινα σε 4κ
kelas7back Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 και εγω σε 4κ ειχα παει αρχικά αλλα λογο του προβληματος με τα πλαισια αφηνε κενα στα ακρα την εδωσα σε φιλο φτηνότερα από οτι την πείρα . αυτην που λεω να παρω λογικα θα εχει ips panel?
sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 το πάνελ στις vestel είναι λαχείο μπορεί να πάρεις κινέζο ips μπορεί και φθηνό va ποιος ξέρει ,όπως είπα δες την από κοντά στο πλαίσιο
kelas7back Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 απλα δε ξερω αν την εχουν σε εκθεση λογο οτι ειναι σε προσφορα αν την δω η μου δειξουν παρομοιες πως θα αναγνωριζω αν ειναι καλο το πανελ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα