Προς το περιεχόμενο

Turbo-X LED TV TXV-3260FSMT 32" Full HD Smart Αξίζει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-32-Txv-3260fsmt-TXV-3260FSMT.htm

Καλησπέρα. Έχω βρει την παραπάνω τηλεόραση στο πλαίσιο και το σκέφτομαι, γιατί έχει χαλάσει αυτή που έχω τώρα. Από τη μια είναι turbo-x και τη φοβάμαι , από την άλλη αυτή που έχω τώρα είναι samsung την είχα πάρει 420 ευρώ το 2012 και κρατησε 5 χρόνια (για επώνυμη λίγο μου φάνηκε)

Την ξέρει κανείς ή ξέρει άλλη να προτείνει; Το μέγεθος αυστηρά 32 (παραπάνω δε χωράει εκεί που την έχω)

Δημοσ.

φίλε μου αν δεν έχεις χρήματα αρκετά για να πάρεις μια επώνυμη ,είναι στα ίδια επίπεδα με μια fu ,το πάνελ είναι σχετικώς καλό συνήθως ips κινέζικο και η τηλεόραση είναι λογικά κατασκευής VESTEL (ΤΟΥΡΚΙΚΗ) .Για τα λεφτά που είχα δώσει ,μια χαρά ικανοποιημένος έμεινα (turbo-x 3240fh) (169 euros) .Αυτή βλέπω πως είναι και smart άρα ακόμα καλύτερα.

edit βλέπω οτι αυξήθηκε πολύ η τιμή της ,επομένως δεν αξίζει πια πάρε μια LG την πιο φθηνή σε ips που βρεις.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Εγώ από την Παρασκευή έχω πάρει από το Πλαίσιο την συγκεκριμένη τουμρπο εξ τηλεόραση για το δωμάτιο μου και μέχρι τώρα έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος! Κάνει την ίδια δουλειά όσο μια LG ή Samsung! Χωρίς κολλήματα ή κάτι "ψεύτικο". Έχει σχεδόν τα πάντα μέχρι και mirrorshare, wifi, smart tv, ράδιο με το οποίο μπορείς να πιάνεις όποιον σταθμό θες κι άλλα πολλά πολλά έξτρα. Πραγματικά δεν περίμενα τόσα πολλά στην συγκεκριμένη τηλεόραση. Είναι για όλα τα λεφτά! Αξίζει αν θέλετε πάντως κάτι οικονομικό και μια "δυνατή και έξυπνη" τηλεόραση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/f-u-smart-4k-ultra-hd-43-fl2d4302uh-me-opera-brows εγώ  θα ήθελα να σας  ρωτήσω  σχετικά με αυτήν tv αντοιμετοποισα  θεμα με την  φορμα της   οθόνης με  μια  turbox  4κ  που  ειχα δοκιμάσει  και  θα  ήθελα  να ρωτήσω  αν  πιθανότατα  με μια  ρ9 270  που εχω  αν  θα  βρει  την  σωστη φορμα  οθωνης  σε 4κ(η fu γιατι ειδα εχει  ολο ιδιο χειριστιριο με την turbox που ειχα θεμα )  ?γιατι   μεσο  σεττινγκς  δεν  αλλαζει  η κλημακα  σε 4κ  tv    (sorry  για τα  ορθογραφικά   λάθη)

Επεξ/σία από kelas7back
Δημοσ.

λεω  να παω  σε αυτην εδω   http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-48-Txv-4850smt.htm αλλα  διαβασα  παλιοτερες  αναφορες  για θεματα  με τουρβοχ βεβεα  οσες  τουρμποξ  εχω  δει  δεν είχαν  σοβαρά  θέματα περα  απο μια  που  ανεφερα  προβλημα με οβερ σκαν  και  πλαισια(4κ)  αλλα  σε  fhd δεν εχω  δει τέτοια  προβλήματα  και εχω  2  σπιτι turbox

Δημοσ.

Αφύ έχεις 2 turbo-x σπίτι σου πάρε και 3η δες μόνο στο skroutz μήπως παίρνεις καμιά καλύτερη σε αυτά τα λεφτά και τις ίντσες

Δημοσ.

απλα  φιλε μου  φοβαμαι  αυτα που  λεγαν  παλιοτερα  για θεματα  με  turbox  γνωριζεται   αν  υπαρχουν ακομα  θεματα  η εχει  βελτιωθεί  η  κατασταση ?

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση η τελευταία turbox που πήρα πρέπει να είχε καλό ips πάνελ και γενικά προς το παρόν μου βγήκε καλό value for money για τα λεφτά που έδωσα ,πήγαινε από ένα πλαίσιο και δες την από κοντά αν και εγώ για τόσες ίντσες θα πήγαινα σε 4κ

Δημοσ.

και εγω  σε 4κ  ειχα παει  αρχικά αλλα  λογο  του  προβληματος  με τα πλαισια αφηνε  κενα στα ακρα   την  εδωσα σε  φιλο  φτηνότερα από οτι  την  πείρα   .   αυτην  που  λεω να παρω  λογικα  θα εχει   ips  panel?

Δημοσ.

το πάνελ στις vestel είναι λαχείο μπορεί να πάρεις κινέζο ips μπορεί και φθηνό va ποιος ξέρει ,όπως είπα δες την από κοντά στο πλαίσιο

Δημοσ.

απλα  δε ξερω αν την  εχουν  σε  εκθεση  λογο  οτι ειναι  σε  προσφορα  αν  την  δω η μου δειξουν  παρομοιες  πως θα αναγνωριζω αν ειναι καλο το πανελ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...