Προς το περιεχόμενο

PLAISIO SanDisk SSD Extreme Pro 480GB 50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μόνο στην Αθήνα για να έχει πολλές πιθανότητες να τραβήξουν με κάμερα τις ουρές.

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν μπορει να παραλαβει καποιος για εμενα,θα χρειαστω 3 κομματια..

Σας κανω μια καταθεση,και οταν ευκαιρησετε μου τα στελνετε.. 

Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχεί ένα (1) τεμάχιο ανά πελάτη.

θα παω στα ανοιγματα να παρω εναν κι εναν τους δυο SSD μεχρι στιγμης,

ενας στον σταθερο, ενας στο laptop. μακαρι να μην ειναι κραχτης. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι έχει λαγκάρει το site ή πως έχει παιχτεί μ@λ@κί@ με τα νούμερα. ( Link.png Site: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/TeamGroup-SSD-Evo-L7-240GB-T253L7240GTC101.htm ο δίσκος αυτός πριν από λίγο είχε 49.90 και μόνο αγορά in store οπότε αποκλείεται να εξαντλήθηκε.)

Επίσης οι παρακάτω δίσκοι της OCZ (Toshiba) έχουν ίδια τιμή:

Link.png Site: OCZ TL150 Trion, 480gb.[/source]

[link=http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/OCZ-SSD-TL100-240GB-TL100-25SAT3-240G.htm]OCZTL100, 240gb

Πρέπει να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, παρόλα αυτά αν δεν έχει διορθωθεί κάτι μέχρι το πρωΐ, το ΠΛΑΙΣΙΟ θα είναι η πρώτη μου στάση. 

edit: παρατηρώ πως διαφέρουν τα καταστήματα ανά προϊόν, λέτε να είναι εκθεσιακά όπως κάνει ο Κωτσόβολος; (από την άλλη θα έγραφε stock, όπως κάνει συνήθως). Αν όχι, πολύ πιθανό να μην είναι λάθος.

Δημοσ.

Στα κακαλα μας(των περισσότερων) ποση τζαμπα διαφημιση κανει το πλαισιο.Η τιμη ειναι χωμα και επισης οι ελπιδες να βρει καποιος να αγοραζει και να μην ειναι ολα "κρατημένα" ειναι ισες με το 0.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εμαθα σε ποιο καταστημα υπαρχει ο ενας και μοναδικος, θα παω αυριο πρωι-πρωι :devil: να τον αγορασω και μετα θα βαλω πωλητηριο με τιμη εκκινισης τα 51 ευρω (5 ευρω το bid).

Για τους haters της Αθηνας: εγω τι να πω για την τρομερη προσφορα του P9 plus απο κωτσο που επαιξε μονο Πατρα και Θεσσαλονικη;  :X

• Like 1
Δημοσ.

Το διόρθωσαν 129,90 τώρα... Είπα και εγώ θα δούμε αληθινές black friday προσφορές στην Ελλάδα και από το Πλαίσιο μάλιστα.

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι αν έχει νόημα να πάω να στηθώ το πρωί στο πλαίσιο Ηρακλείου.

Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι δεν έχει διαφημιστεί η προσφορά στην τηλεόραση αλλά και πάλι νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να πάρω δίσκο από κει. Είτε τον 500αρι OCZ που έχει εδώ είτε τον 250άρι..

Δημοσ.

Ο OCZ που υπήρχε μόνο στο Ηράκλειο τώρα λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει.

Μάλλον τώρα φτιάχνουν τις τιμές, παίζει να αλλάξει και αυτή του νήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...