Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και 2-3 χρόνια (τώρα πια εκτός εγγύησης) έχω τα Kingston HyperX Cloud II ακουστικά, είναι αυτά με το USB. Μερικές μέρες τώρα όταν κουνιέται το καλώδιο χωρίς να βγει από την θύρα USB του κουτιού (το έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες USB που έχω) χάνεται η σύνδεση. Εγώ σκέφτηκα πως από το πολύ βάλε βγάλε, τσαλακώθηκε - χάλασε το καλώδιο αμέσως μετά το βύσμα του USB. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα που επισκευάζει ηλεκτρονικά είδη (του έχω πάει κάτι ηχεία για το ίδιο θέμα και όλα κομπλέ), του το έδειξα και μου είπε πως δεν γίνετε να το φτιάξει επειδή είναι USB. Ισχύει αυτό; δεν φτιάχνονται; μήπως απλά αυτός δεν ήξερε τον τρόπο ή δεν είχε το εργαλείο που χρειάζεται; Εν τω μεταξύ εκεί από πίσω έχει κάτι που δεν ξέρω πως λέγεται, οπότε δεν μπορεί να κόψει πολύ καλώδιο ο άλλος για να βρει κάποιο άφθαρτο σημείο σε αυτό.

Στο σημείο "1" νομίζω πως είναι το πρόβλημα.

Το "2" είναι αυτό που δεν ξέρω την χρήση του.

bCzqnE0.jpg?1

Δημοσ.

Αλλάζει το καλώδιο απλά πρέπει να ανοίξει το κουτάκι που έχει με τα κουμπιά και να το αλλάξει μέχρι εκεί.

Εναλλακτικά το κόβει λίγο στην αρχή που έχει το θέμα (αν το έχει εκεί το θέμα και όχι στο χειριστήριο) και βάζει άλλο usb βύσμα.

Πριν κάνει κάτι δοκίμασε τα σε άλλο υπολογιστή γιατί αν παίζει χωρίς θέματα εκεί θα έχει το pc σου θέμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...