Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εαν η ΑΤΗ ΕΝΑ card ηταν NFC based δε θα χρειαζόντουσαν ουτε φορτίσεις, ουτε χαρτακια για οσους το ειχαν με το app. :/ Τελικά δεν έχω καταλάβει, δεν είναι nfc τα νέα εισιτήρια και οι κάρτες?
yioults Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Κατέβασα το app αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει. Φορτίζεις την κάρτα μέσω του app η μπορώ να περάσω τις μπάρες με το nfc του κινητού μου? Ότι κι αν είναι το έχει κάνει κάποιος η από ότι διαβάζουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 μην στεναχωριέστε εσείς που αγαπάτε την τεχνολογία, και μην νομίζετε ότι σας κράζουμε ...θα έρθει η ώρα που θα σας βάλουν ένα τσιπακι στο χέρι ή στο κούτελο και μετά θα μείνετε ικανοποιημένοι... για εσάς δουλεύουν ..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 μην στεναχωριέστε εσείς που αγαπάτε την τεχνολογία, και μην νομίζετε ότι σας κράζουμε ...θα έρθει η ώρα που θα σας βάλουν ένα τσιπακι στο χέρι ή στο κούτελο και μετά θα μείνετε ικανοποιημένοι... για εσάς δουλεύουν .. Στο κούτελο δεν βολεύει. Στο χέρι άνετα! Αλλά τι σε νοιάζει, εμείς θα το βάλουμε! 2
BabyRage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 μην στεναχωριέστε εσείς που αγαπάτε την τεχνολογία, και μην νομίζετε ότι σας κράζουμε ...θα έρθει η ώρα που θα σας βάλουν ένα τσιπακι στο χέρι ή στο κούτελο και μετά θα μείνετε ικανοποιημένοι... για εσάς δουλεύουν .. Τι λες ρε θα μαν, και θα πρέπει χτυπάς εισιτήριο με κούτελο; 5
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κουτουλια στον ελεγκτή για να δει αν έχεις έγκυρο εισιτήριο
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλά, ας ξε-ρουτάρετε πρώτα τις Android συσκευές σας για να παίξει το nfc με σοβαρές εφαρμογές και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα... Btw το nfc στο iOS 11 είναι ανοιχτό για read. Παρακάμπτεται φίλτατε. Κάτσε με το iPhone σου τώρα που παίζει το NFC παντού. Εξάλλου επιλογή του καθενός ειναι το root, δεν στο βάζουν με το ζόρι. 1
Choulio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το nfc στα iPhone είναι διακοσμητικό... όπως και το Bluetooth!!! Πέτυχες 0/2. Την επόμενη φορά προσπάθησε καλύτερα. Ελπίζω να μην αργήσουν και την εφαρμογή για το iOS πάντως.. Edit: Αν καταλαβα καλα την λειτουργια του App, απαιτει δυνατοτητα εγγραφης στα tags οποτε δεν παιζει για iOS προς το παρον. Μπορουν ομως να την βγαλουν με δυνατοτητα read για να μπορουμε να διαβαζουμε ποσα ακομα διαθεσιμα εισητηρια εχουμε
desperadon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το σύστημα αυτό λειτουργεί στην Αγγλία (όπου ζω) και στην υπόλοιπη Ευρώπη πολύ πολύ καιρό τώρα είτε κάρτα έχεις είτε εφαρμογή είτε και τα δυο
fingolfingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλά, ας ξε-ρουτάρετε πρώτα τις Android συσκευές σας για να παίξει το nfc με σοβαρές εφαρμογές και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα... Btw το nfc στο iOS 11 είναι ανοιχτό για read. Δεν σε πιανω. Και rooted είναι το κινητό και το NFC παίζει κανονικά. Τουλαχιστον στο wallet της τράπεζας Πειραιως. Χωρίς ειδικες ρυθμίσεις κλπ. Απλά παίζει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν σε πιανω. Και rooted είναι το κινητό και το NFC παίζει κανονικά. Τουλαχιστον στο wallet της τράπεζας Πειραιως. Χωρίς ειδικες ρυθμίσεις κλπ. Απλά παίζει. Υπάρχουν apps που δεν τρέχουν σε rooted συσκευές και πρέπει να κάνεις επιπλέον ενέργειες για το ξεπεράσεις (όχι πάντα). Έχει να κάνει με την ασφάλεια...
fingolfingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν apps που δεν τρέχουν σε rooted συσκευές και πρέπει να κάνεις επιπλέον ενέργειες για το ξεπεράσεις (όχι πάντα). Έχει να κάνει με την ασφάλεια... Το γνωρίζω αυτό. Απλά αναρωτιέμαι ποιες είναι η "σοβαρες εφαρμογες" στις οποιες δεν παίζει το NFC όταν είναι rooted η συσκευή. Δεν εχω τύχει σε καμια.
ELMastas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Θετικό το κάθε βήμα πρός την διευκόλυνση των επιβατών όμως όλο το σύστημα θα είναι δώρον άδωρον,εφόσον δεν υπάρξουν και σωστοί έλενχοι επιτέλους και αυτό ιδιαίτερα σε λεωφορεία,τρόλευ που δεν μπορούν να έχουν μπάρες και άλλα τέτοια συστήματα,αν δεν υπάρξει σωστός έλενχος πάλι θα μπαίνουν τζάμπα οι γνωστοί άγνωστοι είτε αλλοδαποί είτε έλληνες και πάλι θα ζημιώνεται το κράτος και θα την πληρώνουμε όλοι..θα πρέπει επιτέλους να ισχύσει για ΟΛΟΥΣ ο νόμος,εφόσον χρησιμοποιούνε τις συγκοινωνίες και οχι να βλέπουμε επιλεκτικά φαινόμενα όπως έχει συμβεί και έχω αναφέρει πιο παλιά,δηλ να αφήνουν κάποιους απο αυτούς που ελένχουν,επειδή είναι αλλοδαποί (στούς λιγοστούς πραγματικά έλενχους που γίνονταν)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το γνωρίζω αυτό. Απλά αναρωτιέμαι ποιες είναι η "σοβαρες εφαρμογες" στις οποιες δεν παίζει το NFC όταν είναι rooted η συσκευή. Δεν εχω τύχει σε καμια. Κυρίως εφαρμογές τραπεζών, εισιτηρίων και γενικώς όσες χειρίζονται πληροφορίες όπου η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν αναφέρομαι σε apps που απλά σκανάρουν ένα nfc...
eliask Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Κατέβασα το app αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει. Φορτίζεις την κάρτα μέσω του app η μπορώ να περάσω τις μπάρες με το nfc του κινητού μου? Ότι κι αν είναι το έχει κάνει κάποιος η από ότι διαβάζουμε? To έκανα χτες στη γυνάικα μου και τις λέω είσαι οκ. (λάθος) Νομίζα πως με το nfc θα πέρναγε το ποσό στη κάρτα .... Αλλα τελικά πρέπει να πας και στο μηχάνημα ..... (Τα άκουσα και από τη γυναίκα μου..... ) .... Γιατί λοιπόν να έχεις την εφαρμογή ? Μήπως έκανα κάτι λάθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα