Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμη από σήμερα στο Play Store της Google είναι η εφαρμογή ATH.ENA Card μέσω της οποία είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων διαφορετικών τύπου, και φόρτωση τους στην προσωποποιημένη ATH.ENA Card απευθείας από το android smartphone φτάνει αυτό να υποστηρίζει την τεχνολογία NFC.

Η εφαρμογή που έρχεται να αντικαταστήσει την εφαρμογή tfa tickets, κάνει εφικτή την αγορά εισιτηρίων διαφορετικής χρονικής διάρκειας (30,60,90,180,360 ημερών) καθώς και αγοράς προϊόντων πολλαπλών εισιτηρίων για όσους είναι περιστασιακοί χρήστες των αστικών συγκοινωνιών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι ο χρήστης της εφαρμογής να έχει ήδη προμηθευτεί μια προσωποποιημένη ATH.ENA Card και από τη στιγμή που η συσκευή του υποστηρίζει την τεχνολογία NFC, η φόρτιση γίνεται απευθείας στην κάρτα χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε κάποιο εκδοτήριο ή μηχάνημα αυτόματης έκδοσης.

H εφαρμογή ATH.ENA Card αναμένεται να κυκλοφορήσει και για iPhone χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία. Θεωρητικά πάντως, η εφαρμογή θα μπορεί να έχει την ίδια λειτουργικότητα στα iPhone 7, iPhone 8 και iPhone X από τη στιγμή που η Apple έχει «ανοίξει» τη χρήση του ενσωματωμένου NFC τσιπ για παρόμοιες χρήσεις με την κυκλοφορία του iOS 11.

File.png Download: ATH.ENA Card (Android)

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορουμε ομως να χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο σαν καρτα αντι για την καρτα; Μου ειναι ποιο βολικο να ακουμπαω το τηλεφωνο στο μηχάνημα για επικύρωση...

• Like 6
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι θετικές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά πρέπει να έχεις ασφαλές περιβάλλον για φόρτωση χρημάτων, το βασικό όμως θέμα παραμένει αν και κατά πόσο θα εξυπηρετείται ο επιβάτης...

Δημοσ.

Καλα μεχρι και ΑΜΚΑ για να βγαλεις εισιτηριο

ελεος με αυτη τη καραμελα. Πηγαινε βγαλε ανωνυμη athenacard εφοσον σου δινεται αυτη η επιλογη.

• Like 13
Δημοσ.

Πρέπει να πάρω στο μέλλον κινητό με...NFC!

Γκρρρρ....πηγα να τη κατεβάσω μόλις τώρα την εφαρμογή να τη δω πως είναι και μου λέει οτι "δεν είναι συμβατή η συσκευή σας...."

6.4" κινέζικο εχω...ρουταρισμενο με το απλό kingroot...Πρέπει να το αφαιρέσω...Αλλά αφού δεν είναι NFC ....

Α ρε φτώχεια...

Δημοσ.

Λογικά για ios την έχουν κάνει submit αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα?

Λογικά για iOS δεν θα υπάρχει αφού οι ιδιοκτήτες iphone κυκλοφορούν με λιμουζίνες και όχι με ΜΜΜ.

• Like 21
Δημοσ.

Κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή αν και δεν έχω βγάλει προσωποποιημένη κάρτα ακόμη, αφού είμαι περιστασιακός χρήστης των ΜΜΜ. Ευτυχώς, το κινητό μου έχει  NFC.

Είχα βολευτεί πολύ με την προηγούμενη εφαρμογή αν και ποτέ δεν έτυχε να μπει ελεγκτής για να δω πως θα αντιδράσει με την επίδειξη του Κινητού.

Δημοσ.

Πρέπει να πάρω στο μέλλον κινητό με...NFC!

Γκρρρρ....πηγα να τη κατεβάσω μόλις τώρα την εφαρμογή να τη δω πως είναι και μου λέει οτι "δεν είναι συμβατή η συσκευή σας...."

6.4" κινέζικο εχω...ρουταρισμενο με το απλό kingroot...Πρέπει να το αφαιρέσω...Αλλά αφού δεν είναι NFC ....

Α ρε φτώχεια...

Που μας καταντησανε οι αλητες πες τα

Δημοσ.

Εχω αρχισει να μαζευω λεφτα για το iphone 17s για να ειμαι ετοιμος για το ηλεκτρονικο εισιτηριο στο μετρο της Θεσσαλονικης.

• Like 12
Δημοσ.

Ερώτηση. Αφου έκανα την πληρωμή με το nfc πιστωνει αυτόματα το ποσό στη κάρτα χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε μηχάνημα για να γίνει η φόρτιση?

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά για ios την έχουν κάνει submit αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα?

Η Apple δεν δινει προσβαση στο NFC της συσκευης αν δεν κανω λαθος, το ιδιο προβλημα υπαρχει κ με τα ebanking/payment apps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...