Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει ήδη μια Asus prime x370 pro(την πέτυχα στα 115 ευρώ) σκοπεύω να την παντρέψω με έναν ryzen 5 1600.Το θέμα μου είναι ότι δυσκολεύομαι να βρω ram 2*4gb 3200mhz(dual channel) που να είναι στο qvl της motherboard

Ένα κιτ που βρήκα και ήταν στο qvl της motherboard δεν ήταν στο qvl των ραμ

Συγκεκριμένα: https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c16d-8gvkb

Θα υπάρξει θέμα ;

Υπάρχει κατι άλλο να μου προτείνετε;

• Like 1
Δημοσ.

ότι δεν είναι επισήμως πιστοποιημένες δεν σημαίνει ότι είναι ασύμβατες.

κατα 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% θα λειτουργήσουν

το 90% των DDR4 που κυκλοφορούν σήμερα ΔΕΝ είναι πιστοποιημένες αλλά από τις πολλές που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε καμία δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Δημοσ.

Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα. Γενικά πρέπει να κοιτάω αν οι ραμ είναι στο qvl της Mobo;το ψάχνω τόσο γτ έχω διαβάσει αρκετά σχόλια περί μην συμβατότητας με αυτήν την Mobo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συγκεκριμενες ειναι στο qlv της μητρικης απο εκει και περα μην σε απασχολει η σελιδα της gskill δεν εχει καθολου qlv για amd συστηματα.

Το σωστο ειναι να ριχνεις μια ματια αν θες να σιγουρευτεις αν θα παιξουν σωστα στη μητρικη σου και στα ποσα Mhz.

Τωρα με την amd ειδικα που τα εχει κανει σκατα με τις μνημες και τους κατασκευαστες των μητρικων που δεν ανανεωνουν το qlv στις σελιδες τους πρεπει να κατσεις να ψαχνεις απο δω και απο κει για να δεις στα ποσα Mhz μπορουν να παιξουν οι μνημες.

Παντως αφου ειναι στο qlv θα πρεπει να παιξουν εκει που τις αναφερει ,στα 3200Mhz δλδ.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...