Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 600€ max

Απόσταση και γωνία θέασης: άγνωστο προς το παρόν, γύρω στα 2-3 μέτρα υπολογίζω

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: ταινίες σε άψογη ποιότητα

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   :devil: "): 49-55''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι, θα κρεμαστεί στον τοίχο

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ)smart

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν:  όχι, αν και θα προτιμούσα samsung (χωρίς να είμαι απόλυτη)

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά)public, κωτσόβολος

Δημοσ.

παιδια ενδιαφερομαι για 4Κ32 ιντσων τηλεωραση σε ποια σελιδα να ψαξω;Την θελω για το pro 4 κονσολα και κατι ακομη η τηλεωραση HDR τι ειναι;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση με τα δεδομένα που έγραψα στο πρώτο ποστ; Μήπως είναι λίγα τα χρήματα για το μέγεθος που ζητάω και πρέπει να ανέβω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση με τα δεδομένα που έγραψα στο πρώτο ποστ; Μήπως είναι λίγα τα χρήματα για το μέγεθος που ζητάω και πρέπει να ανέβω;

Η αλήθεια είναι ότι με 600€ δεν παίρνεις ποιοτική τηλεόραση σε 50'. Ψάξε τα παρακάτω μοντέλα: Samsung mu6400 και Sony 7096. Στις 49'-50'. Δεν ξέρω αν τα βρεις στα 600€. Μέχρι 800€ κινούνται.

Edit: Όχι την mu6400 στις 49'.Εχουν αναφερθει προβλήματα με το πάνελ της. Καλύτερα τη Samsung mu6100 στις 50'. Είναι σε προσφορά στα 550€. Πιο φθηνή επιλογή δεν υπάρχει σε επώνυμη τηλεόραση.

Επεξ/σία από chriszla
Δημοσ.

παλιότερα δεν υποστηριζε το netflix app τους ελληνικούς υπότιτλους, οπότε σιγουρέψου πως τώρα είναι οκ.

xmm σε αυτο εχεις ενα δικιο ειχα μια 55αρα εγω 2015 μοντελο και δεν υποστηριζε υποτιτλους ελληνικους

τωρα εχω παραγγηλει αυτη εδω..http://www.public-cyprus.com.cy/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-55-samsung-ue55k5500-smart-led-full-hd/prod8081260pp/ λετε να φαω καμια πατατα παλι?

Δημοσ.

xmm σε αυτο εχεις ενα δικιο ειχα μια 55αρα εγω 2015 μοντελο και δεν υποστηριζε υποτιτλους ελληνικους

τωρα εχω παραγγηλει αυτη εδω..http://www.public-cyprus.com.cy/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-55-samsung-ue55k5500-smart-led-full-hd/prod8081260pp/ λετε να φαω καμια πατατα παλι?

Καλά fhd τηλεόραση θα πάρεις;

Δημοσ.

Καλά fhd τηλεόραση θα πάρεις;

έχεις ένα point μεγάλο είναι η αλήθεια για αυτό το ξανα σκέφτομαι....

τωρα θα πεζουν οι υποτιτλοι αραγε η οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...