Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 5570 15.6(i5 8250U/8gb/256gb amd 530 4gb) 599€ @afasia.gr [ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ]

rounsmith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ, ας πάρουμε το παράδειγμα του χρήστη που δεν είναι μέλος εδώ.

Μπήκε απλά στο site, του άρεσε και το αγόρασε. Τότε πως θα το ξέρει ότι είναι κλεπταποδόχος; Τον πήρε κανείς τηλέφωνο να ενημερώσει;

Σε ένα κανονικά κράτος έπρεπε ήδη κάποια κρατική υπηρεσία (υπουργείο, αστυνομία ή δικαστικό σώμα), δεν έχω ιδέα ποια να αναλάβει δράση και να ενημερώσει τον πολίτη τι πρέπει να κάνει. Χωρίς να περιμένουμε ένα φόρουμ για να βγάλουμε άκρη...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, ας πάρουμε το παράδειγμα του χρήστη που δεν είναι μέλος εδώ.

Μπήκε απλά στο site, του άρεσε και το αγόρασε. Τότε πως θα το ξέρει ότι είναι κλεπταποδόχος; Τον πήρε κανείς τηλέφωνο να ενημερώσει;

Σε ένα κανονικά κράτος έπρεπε ήδη κάποια κρατική υπηρεσία (υπουργείο, αστυνομία ή δικαστικό σώμα), δεν έχω ιδέα ποια να αναλάβει δράση και να ενημερώσει τον πολίτη τι πρέπει να κάνει. Χωρίς να περιμένουμε ένα φόρουμ για να βγάλουμε άκρη...!

Η Dell δεν σας είπε να τα επιστρέψετε άρα δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Το προφανές, η Dell μιλάει με το κατάστημα μέσω αστυνομίας και ζητάει όλους του πελάτες που αγόρασαν Dell προϊόντα.

Δηλαδη τωρα η dell ξερει οτι εινα καταστημα πουλαει κλεμμενα προιοντα της και δε κανει τπτ,

απλα περιμενει να τα επιστρεψει ο νομιμος αγοραστης  (ο οποιος ειναι τοσο ψαγμενος και θα το δει στο Insomnia) ή στη χειροτερη θα τον τιμωρησει που αγορασε κλεμμενο και θα του κοψει το support οταν αυτο ζητηθει.

καλο!

αποτε απο εδω και μπρος και για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο, ποτέ κλεμμένα με αποδειξη!

Μπήκαν οι νομικοί του φόρουμ και για άλλη μια φορά διαπρέπει το αστικό δίκαιο.

Τα νομίσματα και τα πιστεύω στην ενορία σας τις Κυριακές.

Αν γνωρίζετε κάτι επι του θέματος τότε καλώς. Ανακρίβειες μη διαδίδετε.

• Like 5

Στη σελίδα που έχουν στο Facebook μπήκατε να κάνετε μια συζήτηση όλοι μαζί? Ίσως υπάρχουν και αλλά άτομα που δεν γράφουν εδώ. Εκτός των άλλων οι περισσότερες αξιολογήσεις τους είναι είτε 5 αστέρια, είτε 1.

Μπήκαν οι νομικοί του φόρουμ και για άλλη μια φορά διαπρέπει το αστικό δίκαιο.

Τα νομίσματα και τα πιστεύω στην ενορία σας τις Κυριακές.

Αν γνωρίζετε κάτι επι του θέματος τότε καλώς. Ανακρίβειες μη διαδίδετε.

δώσε μας τα φώτα σου

καλέ μου παντογνώστη

Μάγκες, σε τέτοια τιμή τα κρατάτε χωρίς πολλά πολλά. Όποιος λέει να τα επιστρέψετε μάλλον ζηλεύει που δεν πέτυχε την προσφορά. Και αν έρθει κάποιος και σας πει θέλω το λάπτοπ πίσω, θα του πείτε το έκανα δώρο στην ξαδέρφη μου που μένει στην αμερική ή το πάτησα κατα λάθος χτες με το αυτοκίνητο και το πέταξα. Τα λάπτοπ δεν είναι αυτοκίνητα για να βγάζεις άδεια στο όνομά σου. Εσείς δεν κλέψατε τίποτα, πληρωμένο το έχετε.

Είσαι αδαής (ή τα λες με δόλο) και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Σιγά το κελεπούρι να ζηλέψει και ποιός?

Ένα μέτριου spec consumer λάπτοπ το οποίο είναι προϊόν κομπίνας όπως τα γεγονότα δείχνουν?

• Like 3

καμία dell δεν πρόκειται να σας ζητήσει πίσω τα λαποτπ.

η καταγγελία κλοπής έγινε, προφανώς με στοιχεία αφού έχουν s/n των  κλεμμένων (δεν είναι ρύζι χύμα)

αν τα ζητήσει κάποιος, αυτός θα είναι η αστυνομία που κάνει την έρευνα ή ο εισαγγελέας στα πλαίσια της τεκμηρίωσης της υπόθεσης κλοπής. 

προφανέστατα αν συμβεί αυτό δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε την επιστροφή.

αλλά τότε θα πρέπει να κινηθείτε νομικά εναντίον του καταστήματος πώλησης για αποζημίωση.

γιαυτό λέμε κάντε τώρα που είναι ζεστή αγορά ακόμα, που υπάρχει το κατάστημα και τα χρήματα.

εκτός αν έχετε $ και χρόνο οπότε μπορείτε να πείτε "δε βαριέσαι, αν κάτσει έκατσε"

φιλικά και χωρίς ίχνος ζήλιας (μακάρι να σας τα αντικαταστήσουν)

• Like 6

δώσε μας τα φώτα σου

καλέ μου παντογνώστη

Όταν θα υπάρχει φωτεινή απάντηση θα σας τη δώσω.

Μέχρι τότε δε θα το παίζω ούτε δικηγόρος ούτε δικαστής.

• Like 1

Παιδιά αν κάποιος είναι να το επιστρέψει ευχαρίστως να το πάρω δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει προβλημα

Κλεπταποδοχή,

Όποιος αποδέχεται ή κατακρατεί περιουσία, που γνωρίζει ότι αυτή εκλάπηκε ή αποκτήθηκε με οποιοδήποτε τρόπο κάτω από περιστάσεις που συνιστούν κακούργημα ή πλημμέλημα, είναι ένοχος ποινικού αδικήματος του ίδιου βαθμού (κακουργήματος ή πλημμελήματος) και υπόκειται-

(α) στην περίπτωση κακουργήματος, σε φυλάκιση πέντε χρόνων

(β) στην περίπτωση πλημμελήματος, σε φυλάκιση δύο χρόνων.

για 5 χρονακια ο 8250u θα σε βγαλει νομιζω, παρε και ενα so-dimm στη ψυρρου να εχεις  extrα, μη τυχον και σου κολλαει στο twitch

• Like 4

Όταν θα υπάρχει φωτεινή απάντηση θα σας τη δώσω.

Μέχρι τότε δε θα το παίζω ούτε δικηγόρος ούτε δικαστής.

θα σου δώσω εγώ μια φωτεινή απάντηση που ταιριάζει για να την σκεφτείς

άγνοια του νόμου δεν δικαιολογείται

• Like 5

Κλεπταποδοχή,

Όποιος αποδέχεται ή κατακρατεί περιουσία, που γνωρίζει ότι αυτή εκλάπηκε ή αποκτήθηκε με οποιοδήποτε τρόπο κάτω από περιστάσεις που συνιστούν κακούργημα ή πλημμέλημα, είναι ένοχος ποινικού αδικήματος του ίδιου βαθμού (κακουργήματος ή πλημμελήματος) και υπόκειται-

(α) στην περίπτωση κακουργήματος, σε φυλάκιση πέντε χρόνων

(β) στην περίπτωση πλημμελήματος, σε φυλάκιση δύο χρόνων.

για 5 χρονακια ο 8250u θα σε βγαλει νομιζω, παρε και ενα so-dimm στη ψυρρου να εχεις extrs, μη τυχον και σου κολλαει στο twitch

Δεν πάει έτσι, θα αποσυναρμολογήσουν τον υπολογιστή και κάθε ένα κομμάτι επι 5 χρόνια. Ισόβια!

Εγώ έχω απόδειξη και έχω καταβάλει ΦΠΑ για το κλεμμένο. Συνεπώς και το κράτος είναι κλεπταποδόχος, γιατί έχει εισπράξει φόρο παρανόμως. 

Αν δεν σας ενημερώσει επισήμως η Dell μην το κουνάτε ρούπι.

Βλέπετε πώς σκάνε σαν στούκας εδώ μέσα τα κοράκια που κάνουν αμάν και πως να πάρουν ένα τέτοιο laptop στην τιμή προσφοράς χωρίς αναστολές.

• Like 14

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...