Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν η τηλεφωνια ειναι voip αν παρεις modem router θα πρεπει να κανεις διαφορα για να παιξει η τηλεφωνια.θα πρεπει το speedport του οτε να μπει πισω απο το δικο σου η να εχει και voip το δικο σου και να ζητησεις κωδικους για την τηλεφωνια ωστε να το σεταρεις στο δικο σου.

β.μετα αν παρεις ap ειναι μια ευκολη λυση γιατι οποιο και vdsl router να εχεις απλα το βαζεις πανω.βεβαια 100 αρα ethernet δινει δυστυχως το speedport αμα θυμαναι σωστα οποτε θα ειναι οριακα με τα 100 που θα εχεις.επισης αλλο ρουτερ και αλλο access point ασχετα που πολλα ρουτερ μπορει να παιξουν και σαν access point.για σοβαρα πραγματα ισως να μην πηγαινα σε tp linkκαι ισως να μην πηγαινα στο 100 για budget αλλα να κοιταγα ειτε για ubiquiti ειτε για draytek με αναλογα χρηματα βεβαια.ελπιζω το mac να εχει ac καρτα πανω.παντως το καλωσιο παραμενει η καλυτερη λυση και δεν δειχνει καθολου ασχημο αφου ειναι απολυτως φυσιολογικο και συνηθισμενο αφου στις περισσοτερες εταιρειες παιζουν με ethernet για διαφορους λογους

Εχω κανει προσφατα αιτηση για 100αρα vdsl στην Cosmote και μου εστειλαν σημερα το speedport 2i.

Eπειδη με αυτο θα εχω μεγαλες απωλειες στην ταχυτητα του wi-fi καθως δεν σκοπευω να συνδεσω ethernet στον iMac .

Σκεφτηκα να αγορασω ενα ρουτερ σαν αccess point και να δινω απο αυτο το σημα wifi .Η αποσταση που θα μπει ειναι 1,5 μετρο και δεν μεσολαβουν εμποδια .

Ακουω τις προτασεις σας ,θελω κατι ποιοτικο με budget 100 ευρω και προτιμω να ειναι tp link .

αν παρεις ρουτερ και δεν το βαλεις να παιξει σαν access point θα εχεις 2 nat που δεν το θες και επισης δεν σημαινει οτι η wan σε ολα τα ρουτερ μπορει να παιξει 100 mbit ασχετα που ειναι 100αρα ethernet.μπορεις βεβαια να μην χρησιμοποιησ3ις την wan αλλα μια lan του και να το κανεις να παιξει σαν access point
  • Like 1
Δημοσ.

Εχει 10 .

Ναι ε? δεν το ηξερα αυτο .

Σταθεροτητα με την εννοια 100 καρφωτα το ξερω αλλα αλλο να εχει διακυμανση απο 85-100 και αλλο να πεφτει π.χ  30 και να μαξαρει στα 60 .

Το Mac υποστηριζει AC wifi?

αν ναι, τοτε βαζεις αντι για το 2.4Ghz, το 5Ghz  που θα εχει ελαχιστες παρεμβολες, και θα παει μπαλα

Δημοσ.

αν ναι, τοτε βαζεις αντι για το 2.4Ghz, το 5Ghz  που θα εχει ελαχιστες παρεμβολες, και θα παει μπαλα

Παίζει το speedport στα 5Ghz ή εννοείς με άλλο router?

Δημοσ.

Οχι ethernet το αποκλειω για αισθητικους λογους δεν θελω να  περναει καλωδιο απο πισω,  ειναι πανω σε γραφειο  μπαινει κοσμος μεσα.Απο την αλλη δεν θελω να πληρωνω  100αρα και να βλεπω 50 στο wi fi γιατι θα παθω εγκεφαλικο . 

Ποια 50; Εδώ εγώ μέσω wifi με το ζόρι πιάνω τα 30. Αναγκαστικά το χω με καλώδιο. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι παρεμβολές οπότε με 5ghz λογικά δεν θα χεις θέμα όπως σου είπαν κι οι άλλοι.

Δημοσ.

Παίζει το speedport στα 5Ghz ή εννοείς με άλλο router?

δεν εχει 5ghz το speedport entry.καποιο παλιοτερο speedport ειχε αλλα οχι ταυτοχρονα με τα 2.4
  • Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα παιδιά , μεταξύ Speedport 2i απο Cosmote και Technicolor TD5136v2 από forthnet πιο θα προτιμούσατε ?

Δημοσ.

Ποια 50; Εδώ εγώ μέσω wifi με το ζόρι πιάνω τα 30. Αναγκαστικά το χω με καλώδιο. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι παρεμβολές οπότε με 5ghz λογικά δεν θα χεις θέμα όπως σου είπαν κι οι άλλοι.

με το speedport δεν θυμαμαι να εχω ακουσει ατομο να το εχει φτασει 50αρι ασυρματα.ολοι 35 40 mad νομιζω

Για να μην ανοίγω θέμα παιδιά , μεταξύ Speedport 2i απο Cosmote και Technicolor TD5136v2 από forthnet πιο θα προτιμούσατε ?

το 5136 ειναι adsl ενω το speedport vdsl.το wifi νορμαλ και στα δυο.θα τα.δοκιμαζα και τα δυο και θε εβλεπα ποιο με καλυπτει σε αυτα που το χρειαζεσαι.αν εχεις voip τοτε για να βαλεις το 5136 θελει λιγο ρυθμισεις ωστε το speedport να σηκωσει την τηλεφωνια
  • Like 1
Δημοσ.

με το speedport δεν θυμαμαι να εχω ακουσει ατομο να το εχει φτασει 50αρι ασυρματα.ολοι 35 40 mad νομιζω

το 5136 ειναι adsl ενω το speedport vdsl.το wifi νορμαλ και στα δυο.θα τα.δοκιμαζα και τα δυο και θε εβλεπα ποιο με καλυπτει σε αυτα που το χρειαζεσαι.αν εχεις voip τοτε για να βαλεις το 5136 θελει λιγο ρυθμισεις ωστε το speedport να σηκωσει την τηλεφωνια

Είχα voip αλλά την γύρισα σε συμβατική για να βάλω άλλο router απο το Speedport το οποίο εινα σταθερό δεν έχω κάποιο θέμα. Εχω και ενα TD5136v2 forthnet με το τελευταίο firmware πάνω γιαυτό η ερώτηση μου. Παραθέτω τη γραμμή μου.

post-64281-0-47644600-1511622760_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι εχει για αυτο θελω να βαλω ενα που να εχει 5g μπαντα   ωστε να παρω την μεγαλυτερη δυνατη ταχυτητα στο  wifi που ειναι και το ζητουμενο .

Δημοσ.

Είχα voip αλλά την γύρισα σε συμβατική για να βάλω άλλο router απο το Speedport το οποίο εινα σταθερό δεν έχω κάποιο θέμα. Εχω και ενα TD5136v2 forthnet με το τελευταίο firmware πάνω γιαυτό η ερώτηση μου. Παραθέτω τη γραμμή μου.

attachicon.gif cosmote.jpg

οτε εχεις η forthnet.αν εχεις οτε οκ .αν εχεις forthnet ζητα 6 Margin.δεν υπαρχει ακριβως καλυτερο η χειροτερο.βλεπεις απλα ποιο παιζει καλυτερα πχ να ειναι πιο σταθερο ή να εχει καλυτερο wireless.τα technicolor ειναι γενικα πολυ σταθερα.αν τωρα το speedport εχει καλυτερο wifi τοτε μπορεις να βαλεις το speedport σαν access point πανω στο technicolor.μπορει πχ το speedport να συγχρονιζει πιο ψηλα και να θες εκεινο.το πιο θα κρατησεις εξαρτατε απο το ποιο σε βολευει.

Ναι εχει για αυτο θελω να βαλω ενα που να εχει 5g μπαντα   ωστε να παρω την μεγαλυτερη δυνατη ταχυτητα στο  wifi που ειναι και το ζητουμενο .

γενικως στα 5 giga εχεις καλες πιθανοτητες να παιξεις σωστα.οτι ρουτερ παρεις πρεπει να υποστηριζει vectoring αλλιως την εκατσες.(δεν θα παιξει 100 και ειτε θα σε γυρισει σε adsl ειτε θα συγχρονισει λιγοτερο)(μπορει και να μην συγχρονισει καν)

Δημοσ.

θεωρητικα παντα ειναι αυτες οι ημερες.πολλες φορες εχω δει να λεει ο οτε οτι θα ενεργοποιησει μια vdsl στις 10/12/2017 για παραδειγμα και μια μερα πριν να αλλαζει την ημερομηνια και να την κανει 14/12/2017 .υπαρχει sla κανονικα αλλα αστα να πανε.

επισης και περιπτωσεις που λεει οτι εφτιαξε την γραμμη αλλα δεν παιζει οποτε παει βλαβη.

οπως και περιτπωσεις που εχει περασει η 10/12/2017 και δεν εχει φτιαχτει η γραμμη και η ημερομηνια παραμενει εκει.

ο παροχος απλα μετα στελνει στον οτε ΜΑΖΙΚΑ τα καθυστερημανε αιτηματα.

θεωρητικα παντα ειναι αυτες οι ημερες.πολλες φορες εχω δει να λεει ο οτε οτι θα ενεργοποιησει μια vdsl στις 10/12/2017 για παραδειγμα και μια μερα πριν να αλλαζει την ημερομηνια και να την κανει 14/12/2017 .υπαρχει sla κανονικα αλλα αστα να πανε.

επισης και περιπτωσεις που λεει οτι εφτιαξε την γραμμη αλλα δεν παιζει οποτε παει βλαβη.

οπως και περιτπωσεις που εχει περασει η 10/12/2017 και δεν εχει φτιαχτει η γραμμη και η ημερομηνια παραμενει εκει.

ο παροχος απλα μετα στελνει στον οτε ΜΑΖΙΚΑ τα καθυστερημανε αιτηματα.

Περιμενω να συνδεθω ακομα ...8-10 εργασιμες μου ειχαν πει ειμαστε στις 8 ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...