Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει προσφατα αιτηση για 100αρα  vdsl  στην Cosmote  και μου εστειλαν σημερα το speedport 2i.

Eπειδη με αυτο θα εχω μεγαλες απωλειες στην ταχυτητα του wi-fi  καθως   δεν σκοπευω να συνδεσω ethernet  στον iMac .

Σκεφτηκα να αγορασω ενα ρουτερ  σαν αccess point και να δινω απο αυτο το σημα wifi .Η αποσταση που θα μπει ειναι 1,5 μετρο και δεν μεσολαβουν εμποδια .

Ακουω τις προτασεις     σας ,θελω κατι ποιοτικο   με budget   100  ευρω και προτιμω να ειναι tp link .

Δημοσ.

Το speedport 2i πάει στα 270mb αλλά από εμβέλεια... άστο. Επίσης, μόνο 2.4 Ghz.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να πιανω 100 ασυρματα η' οσο πιο κοντα στα 100 γινεται   ,  θα τα πιανω με το 2i? Η εμβελεια δεν ειναι προβλημα ειναι πολυ κοντα 1,5 μετρο .

Eνω ενα ρουτερ  με 5g λογικα θα τα πιανω .

Δημοσ.

Εγώ θα του έδινα μια ευκαιρία αφού δεν υπάρχει θέμα απόστασης. Δεν έχω κάτι να σου προτείνω για καινούριο. Όταν και αν έρθει το VDSL θα ασχοληθώ κι εγώ. Τώρα έχω το παλιό μου WAG200G για κεραία τού speedport.

Δημοσ.

Σιγουρα να παρεις καποιο με wireless AC.

εγω εχω το netgear D7000 και ειναι μπομπα το wifi του

το εχω σε γραμμη οτε 50αρα

Δημοσ.

Πιανεις τα 50 ασυρματα ?

Δημοσ.

Ναι, μαλιστα σε διπλα δωματιο με μετριο σημα παλι το wifi κλειδωνει σε αρκετα μεγαλη ταχυτητα.

τσεκαρε κι αυτα

ακυρο!

μολις θυμηθηκα οτι υποστηριζει μεχρι προφιλ 17a,αρα μεγιστη ταχυτητα vdsl 100.

οποτε ξεχνα το d7000

βεβαια μπορεις να το κανεις σκετο ρουτερ και να το κοτσαρεις πανω σε αυτο που θα σου δωσει ο οτε.

Για αρχη θα ελεγα να περιμενεις να δεις τι παιζει με το μαμα ρουτερ, και πραττεις αναλογα

• Like 1
Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου πρώτα στο D7000 και λέω "ο Ntinaras προτείνει DSLR για router"!

Δημοσ.

Για αρχη θα ελεγα να περιμενεις να δεις τι παιζει με το μαμα ρουτερ, και πραττεις αναλογα

Ναι  φυσικα θα περιμενω να συνδεθω να κανω  speedetest πρωτα  και μετα ακομα και την ιδια μερα αν δεν μεινω ικανοποιημενος απο την ταχυτητα του wi fi  θα παρω .

Απλα ηθελα να δω τι επιλογες υπαρχουν  και αν  μου διαφευγει κατι .

Δημοσ.

Παντως 1.5 μετρο δεν ειναι τιποτα για καλωδιο. Εγω θα προτιμουσα το ethernet

Στο σπιτι μου εχω περασει 20μ καλωδιο απο το σαλονι στο υπνοδωματιο, κατω απο καναπεδες, ψυγειο, και κατω απο τον παγκο της κουζινας :P

Δημοσ.

Παντως 1.5 μετρο δεν ειναι τιποτα για καλωδιο. Εγω θα προτιμουσα το ethernet

Στο σπιτι μου εχω περασει 20μ καλωδιο απο το σαλονι στο υπνοδωματιο, κατω απο καναπεδες, ψυγειο, και κατω απο τον παγκο της κουζινας :P

Οχι ethernet το αποκλειω για αισθητικους λογους δεν θελω να  περναει καλωδιο απο πισω,  ειναι πανω σε γραφειο  μπαινει κοσμος μεσα.Απο την αλλη δεν θελω να πληρωνω  100αρα και να βλεπω 50 στο wi fi γιατι θα παθω εγκεφαλικο . 

Δημοσ.

τριγύρω πόσα ασύρματα δίκτυα υπάρχουν;

Αν γίνεται πανικός και δεν υπάρχει ελεύθερο κανάλι ώστε να παίζεις μόνος και άνετα, 100αρα μέσω ασυρμάτου με σταθερή ταχύτητα δεν θα δεις.

Δημοσ.

τριγύρω πόσα ασύρματα δίκτυα υπάρχουν;

Αν γίνεται πανικός και δεν υπάρχει ελεύθερο κανάλι ώστε να παίζεις μόνος και άνετα, 100αρα μέσω ασυρμάτου με σταθερή ταχύτητα δεν θα δεις.

Εχει 10 .

Ναι ε? δεν το ηξερα αυτο .

Σταθεροτητα με την εννοια 100 καρφωτα το ξερω αλλα αλλο να εχει διακυμανση απο 85-100 και αλλο να πεφτει π.χ  30 και να μαξαρει στα 60 .

Δημοσ.

Εχει 10 .

Ναι ε? δεν το ηξερα αυτο .

Σταθεροτητα με την εννοια 100 καρφωτα το ξερω αλλα αλλο να εχει διακυμανση απο 85-100 και αλλο να πεφτει π.χ  30 και να μαξαρει στα 60 .

δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το ασύρματο, είναι αστάθμητος παράγοντας και δεν μπορείς πάντα να περιμένεις 100% απόδοση.

αν εκπέμπουν μάλιστα όλα μαζί,συνεπώς υπάρχει κίνηση στα κανάλια αυτά και εσύ βρίσκεσαι πάνω τους η γενικότερα υπάρχει επικάλυψη ενδεχόμενες βυθίσεις της ταχύτητας είναι σίγουρες.

Κρατάω μικρό καλάθι να μην σε επηρεάζει τόσο λόγω απόστασης απο το μόντεμ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...