georgepao Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά γειά σας ήθελα να μου πεί κάποιος εάν στο motherboard το οποίο ειναι asus καί έχει 512 mb ram kingston ddr 800fsb μπορώ να βάλω sdram 512 mb 133mhz pc133-333-542u εάν την βάλω θα είναι εντάξει???
vagpap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Για αρχή, τι μητρική έχεις? Αν και δεν νομίζω ότι βγαίνουν πλέον μητρικές που να υποστηρίζουν και τους δύο τύπους μνήμης, σε όσες τους υποστήριζαν δεν μπορούσες να τους βάλεις ταυτόχρονα λόγω ασυμβατότητας. Δεν νομίζω να εννοείς ότι θα βάλεις την SDRAM σε θέση DDR γιατί πολύ απλά δεν θα μπει εκτός αν σπάσεις τη μνήμη ή την θήκη της μητρικής.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Νομίζω πως και τα δύο είδη μνήμης τα δέχονταν (όχι όμως ταυτόχρονα) μόνο οι πρώτες μητρικές για P4, και όχι οι νεότερες με 800ρι FSB. Οπότε θα έλεγα πως δεν μπορείς να την βάλεις πάνω. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο μπορούσε να δεχτεί τέτοια παλιότερα μνήμη, βάζοντας την πάνω αντί της νεότερης, θα καθυστερούσες δραματικά το σύστημά σου, οπότε μην την βάλεις έτσι ή αλλιώς...
georgepao Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.