Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καταγγελια την εκανα στην γραμματεια του καταναλωτη http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias και οχι στο συνηγορο του πολιτη.Θα κανω και εκει παντως αφου δεν πηρα απαντηση απτη γραμματεια του καταναλωτη.Ενημερωνε εδω στο φορουμ για την πορεια του προβληματος σου παντως

Καλημερα εχεις το ιμαιλ της lg γιατι δεν το βρισκω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αλλα αλλα αυτο ειναι εσωτερικη φορμα και για καταγγελια θελουν κανονικο για να φτιαξεις καταγγελια.

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα και δυστηχως δεν βρηκα email οσο και να εψαξα.Το email που μου απαντησαν ειναι μονο για εξερχομενα.Επισης η απαντηση της lg ηταν αυτη Αγαπητέ κύριε 

Προς το παρόν δεν διαθέτουμε εκτιμώμενο χρόνο για την παραλαβή της συσκευής αντικατάστασης της δικής σας. Η εταιρεία μας δεν διαθέτει συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς έχει πλέον διακόψει την εισαγωγή τους στην ελληνική αγορά

οποτε ουσιαστικα μου λενε οτι πλεον δεν εισαγουν συσκευες αρα δεν ασχολουνται.Επισης απτην procordia μου ειπαν οτι οι συσκευες ερχονται απο ιταλια

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα και δυστηχως δεν βρηκα email οσο και να εψαξα.Το email που μου απαντησαν ειναι μονο για εξερχομενα.Επισης η απαντηση της lg ηταν αυτη Αγαπητέ κύριε 

Προς το παρόν δεν διαθέτουμε εκτιμώμενο χρόνο για την παραλαβή της συσκευής αντικατάστασης της δικής σας. Η εταιρεία μας δεν διαθέτει συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς έχει πλέον διακόψει την εισαγωγή τους στην ελληνική αγορά

οποτε ουσιαστικα μου λενε οτι πλεον δεν εισαγουν συσκευες αρα δεν ασχολουνται.Επισης απτην procordia μου ειπαν οτι οι συσκευες ερχονται απο ιταλια

Μια από τα ίδια και εγώ , Βεβαια έστειλα την καταγγελία στο ινστιτούτο Καταναλωτή με φαξ και τους πήρα τηλέφωνο και τους ανέφερα το πρόβλημα στην φόρμα τους ( ότι δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε άμα δεν βάλουμε ιμαιλ), τέλος μου είπαν ότι λόγο φόρτου εργασίας θα κάνουν 3 εβδομάδες. Για μένα το καλύτερο είναι ο Συνήγορος του πολίτη γιατί έτσι είναι σαν να τους έχεις στείλει εξώδικο , άρα μετά την απάντηση τους τους κάνεις μήνυση (γύρω στα 200 ευρώ) και τους παίρνεις πιο πολλά να είσαι σίγουρος γι αυτό.

Δημοσ.

Καλήμερα να σας κάνω ένα update , πήρα τηλέφωνο το Συνήγορο του Καταναλωτή (είχα στείλει την καταγγελία με ιμαιλ) και μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 6/12/17 ακόμα η γραμματεία με ενημέρωσε ότι θα χρειαστούν 15 μέρες για να γίνουν ενέργειες. Σε μια άλλη υπόθεση που έστειλα στο Συνήγορο ήταν πολλή πιο γρήγορα από 15 ημέρες (αυτό το λέω πληροφοριακά και όχι σαν παράπονο) να ξέρετε ότι σας στέλνουν και εσάς κοινοποίηση με τα ελτα για το χαρτί που έστειλαν με αυτόν που έχετε αντιδικία (το όποιο μέσα γράφει ότι πρέπει να απαντήσουν εντος 10 ημερών).

Δημοσ.

Νέο update με πήραν τηλέφωνο από το Ινστιτούτο Καταναλωτή , εκτός ότι μου είπε ότι θα κάνουν κάνα δυο μήνες για να γίνουν ενέργειες , το κομμάτι που άφορα το ινστιτούτο καταναλωτή , είναι να ρίξει κανένα πρόστιμο στη εταιρία και όχι να δικαίωση εμάς να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω η να μας δώσουν άλλο κινητό γι αυτό είναι ( ο Συνήγορος του Καταναλωτή), το τελευταίο που μου είπε ήταν ότι για να απαιτήσω συσκευή αντικαταστασεις πρέπει να κάνουμε έγγραφη αίτηση προς την εταιρία μετά από 20 ήμερες, έτσι ορίζει ο νόμος 2251.

Δημοσ.

Νέο update με πήραν τηλέφωνο από το Ινστιτούτο Καταναλωτή , εκτός ότι μου είπε ότι θα κάνουν κάνα δυο μήνες για να γίνουν ενέργειες , το κομμάτι που άφορα το ινστιτούτο καταναλωτή , είναι να ρίξει κανένα πρόστιμο στη εταιρία και όχι να δικαίωση εμάς να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω η να μας δώσουν άλλο κινητό γι αυτό είναι ( ο Συνήγορος του Καταναλωτή), το τελευταίο που μου είπε ήταν ότι για να απαιτήσω συσκευή αντικαταστασεις πρέπει να κάνουμε έγγραφη αίτηση προς την εταιρία μετά από 20 ήμερες, έτσι ορίζει ο νόμος 2251.

Κριμα,δυστηχως η υποθεση εχει αρκετη αναμονη ακομη μιας και σε νεοτερη επικοινωνια μου με την procordia μου ειπαν πως ηταν να παραλαβουνε συσκευες τελη νοεμβριου αλλα δεν τους ηρθανε και δεν ξερουνε ποτε θα εχουνε.Βλεπω ομως οτι θα ρθουν απτο καινουριο ετος και θα κλεισω πανω απο 4 μηνες,απτα τελη αυγουστου που το πηγα,χωρις συσκευη.Η καταντια της lg.Θα το ψαξω και γω για συσκευη προσωρινης αντικαταστασης αλλα στην procordia μου ειπαν να ζητησω απτην lg και αποτι διαβαζω γενικα πρεπει να χουν ελαχιστες.Κατι ειναι και ενα προστιμο παντως με την λογικη μπας και πιεστουν λιγο

Δημοσ.

Κριμα,δυστηχως η υποθεση εχει αρκετη αναμονη ακομη μιας και σε νεοτερη επικοινωνια μου με την procordia μου ειπαν πως ηταν να παραλαβουνε συσκευες τελη νοεμβριου αλλα δεν τους ηρθανε και δεν ξερουνε ποτε θα εχουνε.Βλεπω ομως οτι θα ρθουν απτο καινουριο ετος και θα κλεισω πανω απο 4 μηνες,απτα τελη αυγουστου που το πηγα,χωρις συσκευη.Η καταντια της lg.Θα το ψαξω και γω για συσκευη προσωρινης αντικαταστασης αλλα στην procordia μου ειπαν να ζητησω απτην lg και αποτι διαβαζω γενικα πρεπει να χουν ελαχιστες.Κατι ειναι και ενα προστιμο παντως με την λογικη μπας και πιεστουν λιγο

Καλημέρα φίλε μου και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου , εγώ βρήκα άλλο κινητό και έδωσα προσωρινά στην κόρη μου, για πες μου σε παρακαλώ για  ποιες συσκευές περιμένουν από τον καινούργιο χρόνο (για αντικατασταση των δικών μας που δεν μπορούν να φτιάξουν), παντός άμα είχες κάνει ενέργειες από τον Αύγουστο θα είχες αποτελέσματα εδώ και καιρό (δεν θέλω να σε κρίνω , άλλα πρέπει να του κυνηγάμε γιατί αλλιώς αποκτούν πιο μεγάλο θράσος), τώρα έχω ετοιμάσει την αίτηση για να μου δώσουν κινητό αντικαταστασεις και περιμένω να περάσουν οι 20 ήμερες για να την στειλω με 3 τρόπους για να μην μπορούν να μου που ότι δεν την πήραμε (ΕΛΤΑ συστημένο-ΦΑΞ- EMAIL, εκτός από την LG που επίσημα δεν έχει email).

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου , εγώ βρήκα άλλο κινητό και έδωσα προσωρινά στην κόρη μου, για πες μου σε παρακαλώ για  ποιες συσκευές περιμένουν από τον καινούργιο χρόνο (για αντικατασταση των δικών μας που δεν μπορούν να φτιάξουν), παντός άμα είχες κάνει ενέργειες από τον Αύγουστο θα είχες αποτελέσματα εδώ και καιρό (δεν θέλω να σε κρίνω , άλλα πρέπει να του κυνηγάμε γιατί αλλιώς αποκτούν πιο μεγάλο θράσος), τώρα έχω ετοιμάσει την αίτηση για να μου δώσουν κινητό αντικαταστασεις και περιμένω να περάσουν οι 20 ήμερες για να την στειλω με 3 τρόπους για να μην μπορούν να μου που ότι δεν την πήραμε (ΕΛΤΑ συστημένο-ΦΑΞ- EMAIL, εκτός από την LG που επίσημα δεν έχει email).

Κοιτα,αρχικα μου ειχαν πει οτι περιμενουν ανταλλακτικο οποτε περιμενα περιπου ενα μηνα, οσπου να με ενημερωσουν οτι θα γινει η αλλαγη με g5 se και απο κει και περα μου λεγανε συνεχεια ε σε λιγο καιρο θα χουμε κτλ.Εχω ζητησει τρεις φορες προσωρινη συσκευη αντικαταστασης δυο απτην procordia οπου πρωτα μου ειπαν πως δεν εχουν και δεν δινουν τετοιες συσκευες και μετα μου ειπαν οτι εχουν δυο τετοιες συσκευες που τις εχουν δωσει σε αλλους,λεγοντας μου επισης οτι ουτως η αλλος δεν μπορουν να μου δωσουνε γιατι δεν το πηγα απευθειας σε αυτους στην αθηνα,αλλα ηρθε σε αυτους απτο εξουσιοδοτημενο στη θεσσαλονικη.Στην lg εστειλα αιτημα και η απαντηση τους ηταν Αγαπητέ κύριε 

Η εταιρεία μας δεν διαθέτει διαθέσιμη δανεική συσκευή ως την ολοκλήρωση αντικατάστασης της δικής σας. 

επισης επειδη ειδα την απαντηση σου στο προηγουμενο θεμα,το κινητο σου ειναι εντος εγγυησης λογο του προβληματος με την καμερα οπου θελει αλλαγη πλακετας μιας και μπαταρια να σου αλλαζαν δεν θα λυνονταν το θεμα σου με την καμερα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου , μου αρέσει που λέμε τα πράγματα εδώ και θα βρουμε λύση πιστεύω, φταίω εγώ λίγο για το θέμα με την κάμερα , όταν το πήγα στην PROCORDIA δεν το πήγα για την κάμερα γιατί αυτό ήταν μεμονωμένο επεισόδιο (έτσι και αλλιώς αυτή στο μήνυμα που μου έστειλαν δεν λένε ότι είναι πλακέτα άλλα βεβαία ούτε ότι είναι μπαταριά η οποία θα ήταν εκτός εγγύησης  αυτό μου το είπαν στο τηλέφωνο, πρέπει όμως να σου παρέχουν ανταλλακτικά) το πήγα γιατί μετά από μερικές μέρες δεν μπορούσε να ανοίξει το κινητό , ούτε με Hard reset. Όπως μου είπε ο Κύριος που με πήρε από το Ινστιτούτο Καταναλωτή το αίτημα για αντικατασταση πρέπει να γίνει γραπτώς (όλες η δικαιολογίες που σου είπαν , εσένα δεν σε αφορά , γιατί εσύ ζητάς ότι ορίζει ο νόμος , άρα ότι δεν έχουν συσκευές δεν σε αφορά), εκεί που θέλω να καταλήξω , είναι ότι άμα είχες κάνει ενέργειες τώρα σίγουρα θα είχες απαντήσεις. Τελος πρέπει αυτές οι εταιρίες να φάνε και κανένα πρόστιμο. Εγώ σου λέω ότι δεν είναι αργά να κάνεις ενέργειες και στον Συνήγορο (για δικό σου όφελος) άλλα και στο Ινστιτούτου Καταναλωτή για να φάνε κανένα πρόστιμο, έτσι κι αλλιώς όλα γίνονται από τον υπολογιστή δεν χρειάζεται να τρέχεις πουθενά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Up Date, σήμερα μου ήρθε με το ταχυδρομείο το έγγραφο που έστειλε  ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε όλες τις εταιρίες που εμπλέκονται και αυτές είναι για να ξέρετε (το κατάστημα αγοράς , η αντιπροσωπία και η εταιρία που έχει αναλάβει το σερβεις), η ημερομηνία που το έστειλε ο Συνήγορος είναι 11/12/17 και του δίνει 10 μέρες να απαντήσουν για το θέμα. Άλλες ενέργειες που έκανα εγώ είναι να στειλω συστημένη αίτηση προς την αντιπροσωπία και την εταιρία που έχει αναλάβει το σερβίρεις για κινητό αντικαταστασης θα περιμένω μέχρι 10 Ιαν 2018 απάντηση τους και μετά ξανά καταγγελία στον συνήγορο του Καταναλωτή, εάν καταλάβατε καλά μαζεύω χαρτιά για την μήνυση.

Καλές Γιορτές σε όλους , μην αφήνεται να κάνουν ότι θέλουν.

Επεξ/σία από ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ
  • Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ε χθες με ενημέρωσαν ότι το κινητό μου είναι έτοιμο  (από μπαταριά που το είχα πάει) για παραλαβή, ενώ μπαταρίες δεν υπήρχαν τώρα βρήκαν έπιασε τόπο η καταγγελίες . Γι αυτό όσοι είχατε τηλέφωνο ίδιο με το δικό μου για μπαταριά , για δείτε τη γίνεται.

Δημοσ.

Λοιπον,τελικα επειτα απο παρα πολλους μηνες και μετα απο αρκετη επικοινωνια με την γραμματεια του καταναλωτη και πιεση απο μερους τους στην lg παρελαβα τελικα σημερα ενα καινουριο(οχι refubished)lg g5 (οχι se).Εκει που δεν ειχα νεα μολις η γραμματεια του καταναλωτη αρχισε να προχωραει την διαδικασια σε δυο μερες μου το στειλαν απτην lg.Τελικα ολα καλα και πρεπει να ευχαριστησω τους ανθρωπους στην γραμματεια καταναλωτη που ηταν πολυ εξυπηρετικοι και βοηθησαν αρκετα!

Κατι περιεργο επισης το κινητο ειναι branded vodafone αλλα φαινεται μονο οταν το ανοιγεις και πουθενα αλλου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, michalisv είπε

Κατι περιεργο επισης το κινητο ειναι branded vodafone αλλα φαινεται μονο οταν το ανοιγεις και πουθενα αλλου

Μπορείς αν θες να το βγάλεις με το LG Tools

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...