michalisv Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το θεμα με την καμερα ειναι αρκετα συνηθισμενο.Εγω το ειχα παει στην procordia,περιμενα ενα μηνα να αλλαξουν καμερα και οταν το πηρα το δοκιμασα κατευθειαν και δεν ειχε φτιαξει μιας και στην procordia δεν εκαναν καν τον κοπο να το ελεγξουν πριν το στειλουν.Ετσι περιμενα αλλο ενα μηνα για να αλλαξουν πλακετα που ηταν και τελικα το προβλημα.Το αλλο θεμα ειναι το γνωστο bootloop που και εγγυηση να χε θα μπαινες στην μακρια λιστα αναμονης μηπως και παρεις ενα lg g5 se λογο ελλειψης ανταλακτικων οπως και εγω που ειμαι εδω και τρεις μηνες (!) χωρις κινητο και η τελευταια ενημερωση μου απτην procordia ειναι να περιμενω ακομα 2-3 εβδομαδες και πως δεν δινουν εστω προσωρινα κινητο αντικαταστασης οπως οριζει ο νομος.Δες αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου αλλα δεν νομιζω να συμφερει
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 XAXAXA άμα το πετάξω και κάτω , βλέπω την κόρη μου να μην μου ξαναμιλάει, έκατσα και βρήκα την αποδείξει και εντέλει είναι στην εγγύηση άρα πάω αντιπρωσοπεια, Ευτυχώς.
michalisv Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 XAXAXA άμα το πετάξω και κάτω , βλέπω την κόρη μου να μην μου ξαναμιλάει, έκατσα και βρήκα την αποδείξει και εντέλει είναι στην εγγύηση άρα πάω αντιπρωσοπεια, Ευτυχώς. Καλη τυχη τοτε.Λογικα θα σου αλλαξουν πλακετας για την καμερα και μπαταριας για το bootloop η οποια κανει 32 ευρω η αν δεν εχουν ανταλλακτικο θα σου προτεινουν αντικατασταση με g5 se οταν εχουν
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει "οταν εχουν" η αντικατασταση ωφειλει να ειναι αμεση (οπως και η επισκευη) με κινητο ιδιο ή καλυτερο. Εαν δεν εχουν διαθεσιμο πανε στο επομενο καλυτερο μοντελο αναγκαστικα. Μην δεχτειτε να περιμενετε πολυ για ανταλλακτικα ή διαθεσιμοτητα συσκευης οτι μπουρδες κι αν σας λενε
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το πήγα στην LG και περιμένω σήμερα να μάθω τη βλάβη έχει , πάντως η κοπέλα στην υποδοχή μου είπε από μόνη της ότι άμα είναι μπαταριά το εργοστάσιο έχει σταματήσει την παραγωγή της και ότι μάλλον θα γίνει αντικατασταση με το G5se, εγώ δεν είμαι διατεθημενως να περιμένω παραπάνω από όσο ορίζει ο νόμος θα φάνε καταγγελία. Θα κάνω μια ωραία καταγγελία στο ινστιτούτο Καταναλωτή και τελειώσαμε.Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να εξουσιάζουν τα λεφτά που δώσαμε.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα , ότι θέλει αλλαγη η μπαταριά και δεν υπάρχει διαθέσιμη , άρα πάμε για τον καινούργιου χρόνο και δεν ξέρουν πότε. Χωρίς να χάσω χρόνο έκανα καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή , τώρα περιμένω εξελίξεις , ξέρει κάποιος που άλλου μπορώ να απευθυνθώ. Ξέρει κάποιος το ιμαιλ της LG στην Κορέα δηλαδή στα κεντρικά. Ευχαριστώ.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ωφειλουν να εχουν ανταλλακτικα οχι μονο για τον χρονο εγγυησης αλλα για ολη την αναμενομενη διαρκεια ζωης των προιοντων. Επισης ωφειλουν ΑΜΕΣΗ αντικατασταση. Εαν εχεις κανενα φιλο δικηγορο βαλτον να τους παρει τηλεφωνο. Οτι σου πουνε ζητησε το γραπτως
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η μπαταρια παντα εχει 6 μηνες εγγυηση. Αρα ειναι εκτος εγγυησεως. Επισης,μια μικρη αναζητηση https://www.skroutz.gr/s/7004494/LG-BL-T16.html?from=catspan&keyphrase=lg+g+flex+2+μπαταρια
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ωφειλουν να εχουν ανταλλακτικα οχι μονο για τον χρονο εγγυησης αλλα για ολη την αναμενομενη διαρκεια ζωης των προιοντων. Επισης ωφειλουν ΑΜΕΣΗ αντικατασταση. Εαν εχεις κανενα φιλο δικηγορο βαλτον να τους παρει τηλεφωνο. Οτι σου πουνε ζητησε το γραπτως Δεν χρειάζεται να έχω φίλο δικηγόρο έκανα καταγγελία στο Συνήγορο του πολίτη , οι άνθρωποι εκεί σε 3 ήμερες θα έχουν στείλει χαρτί στο μαγαζί που το αγόρασα στην εταιρία που έχει το service και στην LG. Άρα περιμένω να τους απαντήσουν , και να μου κοινοποίησουν την απάντηση τους ο Συνήγορος Καταναλωτή και μετά θα φάνε μήνυση ( Ναι σωστά λέω για μια μπαταριά των 15 ευρώ θα δώσω 100 για την μήνυση και 150 στο δικηγόρο, βέβαια εγώ θα ζητήσω και άλλα πράγματα άμα φτάσουμε εκεί). Η μπαταρια παντα εχει 6 μηνες εγγυηση. Αρα ειναι εκτος εγγυησεως. Επισης,μια μικρη αναζητηση https://www.skroutz.gr/s/7004494/LG-BL-T16.html?from=catspan&keyphrase=lg+g+flex+2+μπαταρια Είμαι μαζί σου , το ξέρω ότι η μπαταρίες έχουν 6 μήνες εγγύηση , το πράγμα είναι ότι το εργοστάσιο σταμάτησε την παράγωγη της και δεν έχουν να αντικαταστησουν, ενώ ο νόμος είναι ρητός για το πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπάρχουν ανταλλακτικά και στο κάτω κάτω της γράφεις πιοι είναι αυτοί που θα μου δεσμεύουν το κινητό μου.
κουξκουκ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μας ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί είναι όντως πολύ λαμόγια και αυτό βέβαια το πληρώνει και η LG με τις πουλήσεις που κάνει πλέον εγώ ήμουν κάτοχος g4 άλλο αγκάθι εκεί
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μας ενημέρωσε μας για την εξέλιξη γιατί είναι όντως πολύ λαμόγια και αυτό βέβαια το πληρώνει και η LG με τις πουλήσεις που κάνει πλέον εγώ ήμουν κάτοχος g4 άλλο αγκάθι εκεί Εγω στματησα στο LG G3. Ευτυχως , δεν θα τους αφησω ετσι, οτι και να γινει.
michalisv Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα που μου γραψατε τα ειχα κανει.Δηλαδη ειχα ζητησει αλλαγη με αμεσα διαθεσιμο μοντελο,που μου το αρνηθηκαν γιατι δεν προβλεπετε λεει αλλο μοντελο περα απτο g5 se και μετα ζητησα προσωρινη συσκευη αντικαταστασης οπως οριζει ο νομος που μου το αρνηθηκαν γιατι παροτι τους τονισα οτι αυτη ειναι η νομοθεσια μου λενε πως ναι μεν,αλλα αυτοι δεν εχουν και δεν δινουν συσκευες για προσωρινη αντικατασταση.Εκανα καταγγελια στην γραμματεια του καταναλωτη,αλλα δεν πηρα απαντηση Η μπαταρια παντα εχει 6 μηνες εγγυηση. Αρα ειναι εκτος εγγυησεως. Επισης,μια μικρη αναζητηση https://www.skroutz.gr/s/7004494/LG-BL-T16.html?from=catspan&keyphrase=lg+g+flex+2+μπαταρια Εκτος οτι πρεπει να εχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα,το θεμα του δεν ειναι μονο η μπαταρια,αλλα και η πλακετα λογο του θεματος με την καμερα που ειναι εντος εγγυησης και πρεπει να το πει ο ts στην procordia.Απο μενα τελευταια φορα που παιρνω lg οπως και καποια εταιρια που εχει σαν σερβις την procordia.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα που μου γραψατε τα ειχα κανει.Δηλαδη ειχα ζητησει αλλαγη με αμεσα διαθεσιμο μοντελο,που μου το αρνηθηκαν γιατι δεν προβλεπετε λεει αλλο μοντελο περα απτο g5 se και μετα ζητησα προσωρινη συσκευη αντικαταστασης οπως οριζει ο νομος που μου το αρνηθηκαν γιατι παροτι τους τονισα οτι αυτη ειναι η νομοθεσια μου λενε πως ναι μεν,αλλα αυτοι δεν εχουν και δεν δινουν συσκευες για προσωρινη αντικατασταση.Εκανα καταγγελια στην γραμματεια του καταναλωτη,αλλα δεν πηρα απαντηση Εκτος οτι πρεπει να εχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα,το θεμα του δεν ειναι μονο η μπαταρια,αλλα και η πλακετα λογο του θεματος με την καμερα που ειναι εντος εγγυησης και πρεπει να το πει ο ts στην procordia.Απο μενα τελευταια φορα που παιρνω lg οπως και καποια εταιρια που εχει σαν σερβις την procordia. γιατι δεν πηρε απαντηση απο το Συνηγορο του πολιτη , δεν καταλαβαινω , μπορεις να παρεις τηλεφωνω αμα δεν απατομαι ειναι η επιλογη νουμερο 2 και σου λενε το αριθμο προτοκολου τις υποθεσεως σου , και σε τη σταδιο βρισκεται και στο κατω κατω τις γραφεις επρεπε να τους παρεις ξανα να δεις γιατι δεν εχουν κανει ενεργειες.
michalisv Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 γιατι δεν πηρε απαντηση απο το Συνηγορο του πολιτη , δεν καταλαβαινω , μπορεις να παρεις τηλεφωνω αμα δεν απατομαι ειναι η επιλογη νουμερο 2 και σου λενε το αριθμο προτοκολου τις υποθεσεως σου , και σε τη σταδιο βρισκεται και στο κατω κατω τις γραφεις επρεπε να τους παρεις ξανα να δεις γιατι δεν εχουν κανει ενεργειες. Την καταγγελια την εκανα στην γραμματεια του καταναλωτη http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias και οχι στο συνηγορο του πολιτη.Θα κανω και εκει παντως αφου δεν πηρα απαντηση απτη γραμματεια του καταναλωτη.Ενημερωνε εδω στο φορουμ για την πορεια του προβληματος σου παντως
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Την καταγγελια την εκανα στην γραμματεια του καταναλωτη http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias και οχι στο συνηγορο του πολιτη.Θα κανω και εκει παντως αφου δεν πηρα απαντηση απτη γραμματεια του καταναλωτη.Ενημερωνε εδω στο φορουμ για την πορεια του προβληματος σου παντως και βεβαια θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα