Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες...Έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση PANASONIC TX-L47FT60E και λόγω του ότι βλέπω πολλές ταινίες θέλω να αγοράσω κάτι που θα ανεβάζει την αίσθηση του ήχου στα ύψη. Τις ταινίες τις βλέπω μέσω usb στην τηλεόραση. Τι θα μου προτείνατε. Το μπάτζετ κυμαίνεται από 280 έως 300 ευρώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες...Έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση PANASONIC TX-L47FT60E και λόγω του ότι βλέπω πολλές ταινίες θέλω να αγοράσω κάτι που θα ανεβάζει την αίσθηση του ήχου στα ύψη. Τις ταινίες τις βλέπω μέσω usb στην τηλεόραση. Τι θα μου προτείνατε. Το μπάτζετ κυμαίνεται από 280 έως 300 ευρώ.

Μπορείς να δείς αύτό που βρίσκεται σε προσφορά αυτές τις ημέρες και είναι αρκετά ποιοτικό και δυνατό..είναι στα -100ε απο την χαμηλότερη τιμή του skroutz και θα το έβλεπες λογικά, καθώς ήταν στο ταβάνι του διαθέσιμου budget σου

Δημοσ.

τι ταινιες παιζεις?

Συνήθως αυτές που κατεβάζω είναι bluray...αν αυτό εννοείς.

Μπορείς να δείς αύτό που βρίσκεται σε προσφορά αυτές τις ημέρες και είναι αρκετά ποιοτικό και δυνατό..είναι στα -100ε απο την χαμηλότερη τιμή του skroutz και θα το έβλεπες λογικά, καθώς ήταν στο ταβάνι του διαθέσιμου budget σου

Ναι καλό φαίνεται...

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί είναι άσχετος με το όλο θέμα...αν στη θύρα usb του home cinema βάλω στικάκι με την ταινία που θέλω να δω παίζει κανονικά στην τηλεόραση?

Δηλαδη 25GB ανα ταινια περιπου?

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει και με 25 αλλά συνήθως από 5 έως 10 είναι

Είναι καλύτερο να πάρω έναν ενισχυτή και ηχεία ξεχωριστα ή κατευθείαν ολοκληρωμένο home cinema?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...