Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τραβάει το Χ και είπαν να ρίξουν στην αγορά ακόμα μια πατάτα που σίγουρα θα κοστίσει 900 ευρώ έτσι για τα φτωχαδακια

εδω και 2 χρονια τον φλεβαρη λανσαρει νεα συσκευη 2016- se 16-64, 2017- se 32-128 τωρα παει για 3τη χρονια με νεο se δεν νομιζω εχει σχεση με το Χ 

Δημοσ.

A10 = 2016

μπρειλ = Braille 

Στον azuli πες το, που μιλάει για 2012 και που νομίζει ότι το Braille προφέρεται μπρειλ!  :-D  

Δημοσ.

Με οθόνη τεχνολογίας του 2012, σασί του 2012 και εσωτερικό του 2017...

Θα αγοράζατε ποτέ Peugeot 207 του 2010 με φετινή μηχανή;

άνετα θα χτυπάγα ένα 207 '10 με EP6CDTR μοτέρ

• Like 2
Δημοσ.

Μιλώντας πάντα για τα δικά μου γούστα, οι 4" είναι υπερβολικά λιγες.Στραβωνεσαι για να διαβάσεις κάτι ή να δεις βιντεάκι.Το ιδανικό μέγεθος για μένα είναι αυτο του s8, που λόγω του full screen και του 18.5:9 aspect ratio, η συσκευή είναι σχετικά μικρή και εύχρηστη στο κράτημα

Δημοσ.

Ας αλλάξουν το design όσο γουστάρουν. Ας βάλουν όσους πυρήνες και κάμερες θέλουν. Το μέγεθος να μείνει ίδιο με του se Γιατι υπέρβολεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερο μοντελακι και εγω αυτο εχω το SE 64GB και  ειναι το κατι αλλο . Συμφωνο ότι και να μου χαλασει θα ξαναπαρω και θα ξαναπαρω το ιδιο γιατι είναι το πιο κομπλε μοντελο και ασ ειναι και για τουσ φτωχους :) :) (λέμε τωρα φτωχους με 499). αν το κανανε με 256 σκληρο και αδιαβροχο μιλαμε για επος.

• Like 2
Δημοσ.

Nαι,κρατα μου ενα μην τελειωσουν!

Τεχνολογια του 2012 λεει ο αλλος δεν την εχει φτασει ο ανταγωνισμος.

Ποση τυφλωση πια?Με μπρειλ το γραψες το comment?

Όταν καταλάβεις τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής, έλα να ξανασχολιάσεις. Όλοι έχουν καταλάβει τι έγραψε, εκτός από εσένα...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά νέα! Νομίζω έχει έρθει η ώρα να αλλάξω το 5s μου!! Οπωσδήποτε είπε κάποιος ποιο πάνω, ας αλλάξουν ότι θέλουν, διαστάσεις να μην αλλάξουν!!

Σίγουρα λιγο μικρότερα bezels ώστε η οθόνη να γίνει πχ 4,3-4,5 , force touch , inage stabilization στην κάμερα και λίγο καλύτερη μπαταρία , στο ίδιο μέγεθος ,πραγματικά πιστεύω ότι θα το έκαναν απίστευτο τηλέφωνο!

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εως τις διαστασεις ΟΡΙΑΚΑ του Χ ειναι χρησιμοποιησιμο το τηλεφωνο με ενα χερι. Απο εκει και μετα παμε σε αλλη κατηγορια. Η διασταση του 5/5s/SE προσωπικα μετα απο χρονια χρησης δεν με εχει χαλασει και μαλιστα δεν χρησιμοποιω καν tablet με παρα πολλα πραγματα να γινονται μονο απο το τηλεφωνο καθημερινα. Ταυτοχρονα μπαινει σε οποιαδηποτε τσεπη χωρις αγχος να σπασει κατι που για εμενα που δουλευω εκτος γραφειου με το τηλεφωνο ατην τσεπη του τζιν ειναι ανεκτιμητο και δεν ανταλλασεται ευκολα με διαστασεις 5.5” πχ οπου την χρηστικοτητα της την βρισκεις στο πολλαπλασιο σε ενα tablet. Επιπλεον εαν ειναι να δωσω 1000+ ευρω για ενα τηλεφωνο προτιμω να δωσω 300€ και να παρω και ενα iPad ή ενα Surface Pro και να κανω αψογα την δουλεια μου παντου!

Τα παραπανω ειναι προσωπικες εκτιμησεις με βαση τις δικες μου αναγκες και κριτηρια. Εννοειται οτι οι υπολοιποι εχετε διαφορετικες αναγκες. Αναφερονται απλα για να εξηγησω οτι ολες οι συσκευες εχουν νοημα υπαρξης για συγκεκριμενους ανθρωπους και γιατι δεν μπορω να καταλαβω την διαμαχη. Καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες ωστε να κανουμε τους ελαχιστους δυνατους συμβιβασμους ο καθενας μας.

Καλη σας ημερα

PS

Μεγαλη μπαταρια και fast charging θελω απο το SE. Εαν θελω καλυτερες φωτο εχω τις φωτογραφικες μου

Δημοσ.

Ποση τυφλωση πια?Με μπρειλ το γραψες το comment?

Το έγραψες και με bold για να μη μας διαφύγει παναθεμά σε :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Οταν χρησιμοποιω καμια φορα το κινητο της γυναικας μου με τις 5.5” (για surfing το βραδυ εαν εχω ξεχασει το δικο μου καμια φορα στο αυτοκινητο) και μετα πιασω το μικρο 5s μου φαινεται καπως μεχρι να το ξανασυνηθισω.

Οταν ομως παω να βαλω το ενα και το αλλο τσεπη μου τοτε δεν τιθεται κουβεντα για το απειρως βολικότερο μεγεθος του 5s.

Παρολα αυτα και τις 5” τις συμπαθω γιατι συνδιαζουν και τους δυο κοσμους ανετα.

Για τα παιδια που παιζουν παιχνιδια δεν υπαρχει εννοειται καν σκεψη ποιο προτιμουν! Βρηκα και την ησυχια μου...

Δημοσ.

Εγώ πάντως που χρειάζομαι δύο συσκευές, και 3 νούμερα, έχω κύριο και προσωπικό τηλέφωνο το 5s , και τα τηλέφωνα της δουλειάς, σε τσαντάκι, στο xiaomi max 2! Τα δύο άκρα, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...