Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στις 5 inches με τις διαστασεις του SE και voila ενα ωραιο concept 3
markos9 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πολυ καλά νέα! Πάντως, ως κάτοχος iphone se είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στις 5 inches με τις διαστασεις του SE και voila ενα ωραιο concept Aυτο εχει το notch ομως που ενσωματωνει face id και τα υπολοιπα .Δυσκολα θα τα δουμε αυτα στο SE , 2
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Aυτο εχει το notch ομως που ενσωματωνει face id και τα υπολοιπα .Δυσκολα θα τα δουμε αυτα στο SE , Το ξερω βρε, σε λιγα χρονια ομως, αν φυγει τελειως το touch id, καπως ετσι θα ειναι. ισως στην 3η η 4η edition....
mdr21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτο που οσοι επιλεγουν το SE επειδη εχει μεγεθος πραγματικου κινητου, χωραει στο χερι, στα ρουχα, τους βολευει κοκ "δεν ξερουν" αλλα οσοι εχουν παρει τις παντοφλες που γινανε μοδα, απο χαουβαϊ μεχρι ξαϊομι και σαμσουνκ , αυτοι "ξερουν" και δεν ειναι θυματα, ειναι αλλη μια μικρη απολαυση του ινσομνια. 9
CheOnWeb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτο που οσοι επιλεγουν το SE επειδη εχει μεγεθος πραγματικου κινητου, χωραει στο χερι, στα ρουχα, τους βολευει κοκ "δεν ξερουν" αλλα οσοι εχουν παρει τις παντοφλες που γινανε μοδα, απο χαουβαϊ μεχρι ξαϊομι και σαμσουνκ , αυτοι "ξερουν" και δεν ειναι θυματα, ειναι αλλη μια μικρη απολαυση του ινσομνια. Δεν είναι ότι δεν ξέρουμε. Είμαστε φτωχοί! 6
mtifosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με οθόνη τεχνολογίας του 2012, σασί του 2012 και εσωτερικό του 2017... Θα αγοράζατε ποτέ Peugeot 207 του 2010 με φετινή μηχανή; Οχι αγοραζεις porche του 2010 με φετινη μηχανη... Πολυ καλο που η apple συνεχιζει το se, αν μικρινουν και λιγο τα bezel με ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη θα ειναι ακομα καλυτερο... 4
SeNNinhA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχετε εσεις που αλλαζετε τα τηλεφωνα καθε χρονο απλα γιατι έτσι και υπαρχουμε και εμείς που θελουμε ενα τηλέφωνο εργαλειο για την δουλεια μας πρωτιστως, που να το αλλάζουμε καθε 4+ χρόνια και θελουμε να χωράει στην τσέπη μας γιατι δεν καθόμαστε σε ενα γραφειο ολη την ημέρα. Απο το νεο SE το μονο που θα ήθελα ειναι να έχει μεγαλυτερη μπαταρια. Δεν με ενδιαφερει κατι αλλο αλλα δυστυχως θα ειναι το μοναδικο που δεν θα εχει... 2
basilis5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 αυτο που συμβαινει με το insomnia, την apple κι αυτους που κραζουν-θαυμαζουν ειναι εντυπωσιακο! 3
Kopstas123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πρώτη φορά να μπω σε post για Apple και να μην βγάζουν την χολή τους.... δάκρυσα Έχω το SE μετά από 6s plus και νομίζω άμα την μεγαλώσουν λίγο σε 4.2 ι 4.4 θα είναι το ιδανικό μέγεθος γιατί καμιά φορά θες να δεις τίποτα στο youtube και φοράς γυαλιά.... Anyway το SE έχει την καλύτερη αυτονομία σε iPhone. 3
G3orge_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πρώτη φορά να μπω σε post για Apple και να μην βγάζουν την χολή τους.... δάκρυσαΈχω το SE μετά από 6s plus και νομίζω άμα την μεγαλώσουν λίγο σε 4.2 ι 4.4 θα είναι το ιδανικό μέγεθος γιατί καμιά φορά θες να δεις τίποτα στο youtube και φοράς γυαλιά....Anyway το SE έχει την καλύτερη αυτονομία σε iPhone. Καλύτερη από Plus??
azuli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Όπως ο Α10 που μετά από 5 χρόνια ( τι, δεν βγήκε το 2012; ) ακόμα δεν τον έχει φτάσει ο ανταγωνισμός; Nαι,κρατα μου ενα μην τελειωσουν! Τεχνολογια του 2012 λεει ο αλλος δεν την εχει φτασει ο ανταγωνισμος. Ποση τυφλωση πια?Με μπρειλ το γραψες το comment?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Nαι,κρατα μου ενα μην τελειωσουν! Τεχνολογια του 2012 λεει ο αλλος δεν την εχει φτασει ο ανταγωνισμος. Ποση τυφλωση πια?Με μπρειλ το γραψες το comment? 1. 2017-5=2012 2. Τι είναι το μπρειλ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα