boulevar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δυστηχως ολες οι εταιριες ξεχασαν οσους θελουν μικρα κινητα 4,2-4,5 με μικρα bezel ειναι το απολυτο εργαλειο για καποιους , λενε κι για xiaomi μικρο οτι θα βγαλει ... Παντως μακρι να κρατησουν το μεγεθος ... ειναι αποστευτα ιδανικο για καποιους Λογικα θα βγαλει και η Samsung μικρο κινητο, s8 mini
Haldol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Λογικα θα βγαλει και η Samsung μικρο κινητο, s8 mini Εάν συνεχίσει την "παράδοση" με τη διαστασιολόγηση, το "mini" μόνο mini δε θα 'ναι. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εμενα παντως με εντυπωσιαζει η ζητηση που εχει το SE απο αρκετους χρηστες των apple προιοντων και οχι μονο . Προφανως απο την στιγμη που υπαρχει αγορα για αυτο το μοντελο δικαιολογημενα η Apple αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα το παραξει . 1
dstilio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το κορίτσι πάντως περιμένει να βγει κανένα μικρό αξιοπρεπές για να άλλαξει κινητό. Από την πλευρά μου έριξα τις διαστάσεις από xiaomi note 4 παντόφλα σε p10 και ένιωσα απίστευτα. Τόσο που περαιτέρω μείωση στις διαστάσεις με ψήνει. Μακάρι να φτιάχνουν διαστάσεις για όλα τα γούστα
gregory22 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 κανείς δεν κατάλαβε όμως οτι η Apple ανεβάζει τα έσοδά της με το "καλό" τηλέφωνο στα 1300 ευρώ και το "φτωχό" στα 700-800 στη θέση δηλαδή που ήταν πριν το καλο...
boulevar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εάν συνεχίσει την "παράδοση" με τη διαστασιολόγηση, το "mini" μόνο mini δε θα 'ναι. Σου φαινεται μεγαλο το s8?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 κανείς δεν κατάλαβε όμως οτι η Apple ανεβάζει τα έσοδά της με το "καλό" τηλέφωνο στα 1300 ευρώ και το "φτωχό" στα 700-800 στη θέση δηλαδή που ήταν πριν το καλο... μην φοβάσαι να πεις και 900 εγώ πάντως νταβατζιλικι 1000 ευρώ δεν πληρώνω
Haldol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σου φαινεται μεγαλο το s8? Μου φαίνεται μεγάλο το δικό μου κινητό (iPhone 6 - 4,7"). Φαντάσου πως μου φαίνεται το GS8 (5,8").
kirileman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν κρατήσει το design του iPhone 5/5s κλπ και το δώσει με μικρά bezels (=μεγαλύτερη οθόνη) και λίγο καλύτερη αυτονομία, θα γίνει πανικός. 2
keysmith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 η apple σε ένα από τα λίγα πράγματα που είχε δίκαιο ήταν η διαφήμιση με το χέρι που φτάνει από την μία πλευρά στην άλλη επιχειρηματολογόντας για τις μικρές οθόνες. Υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι ένα κινητό τηλέφωνο είναι κινητό πτώτα από όλα (άρα μικρό) και θα πρέπει να μπορείς να το χειρίζεσαι με ένα χέρι. Μπορεί να το ξεχάσαμε, μπορεί οι μεγάλες οθόνες να δίνουν άλλα οφέλη αλλά αν πιάσεις παλιό τηλέφωνο θα αισθανθείς αυτήν την χαρά να κρατάς κάτι μικρό. Να μπορείς να το βάλεις στην μπροστά τσέπη του παντελονιού σου όπως όταν ήσουν νεότερος.. Για μένα η ιδανική διαγώνιος είναι οι 4.3'' που αν εφαρμοστούν τα νέα μικρά bezels θα πάρεις κινητό διαστάσεων σε παλιότερα δεδομένα κάτω από 4'' που απλά χωράει τέλεια στο χέρι σου. Μια καλή κάμερα να έχει και μια χαρά θα κάνουμε την δουλειά μας. 6
G3orge_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ωραία θα ήταν να το άλλαζε λίγο αλλά υποψιάζομαι ότι θα κρατήσει το ντιζάιν ως έχει κ θα ξεστοκαρει εξοπλισμό. Όχι ότι είναι κακό αυτό. Εξαιρετικό future proof τηλέφωνο, σε λογική σχετικά τιμή. Κάνει τα πάντα με τον τρόπο του iOS, για κάποιους αυτό είναι πλεονέκτημα.
kokkinidisk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Να πω την αλήθεια μου θα το ήθελα σαν το iPhone X.Χωρίς bezel δηλαδή,και λιγάκι πιο φαρδύ,στα χέρια μου και πιστεύω σε πολλά χέρια θα ήταν πολύ εύχρηστο one handed smartphone,και θα είχε και πολύ καλή οθόνη σε μέγεθος για να βλέπεις καθαρά.Αν έβγαινε έτσι θα το έπαιρνα σίγουρα.Ειχα το 5s και ξανά πίσω σε τέτοιο μέγεθος δεν γυρνάω.
coffeex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν κρατήσει το design του iPhone 5/5s κλπ και το δώσει με μικρά bezels (=μεγαλύτερη οθόνη) και λίγο καλύτερη αυτονομία, θα γίνει πανικός. Σαν κάτοχος του SE θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που έγραψες.
keysmith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν κρατήσει το design του iPhone 5/5s κλπ και το δώσει με μικρά bezels (=μεγαλύτερη οθόνη) και λίγο καλύτερη αυτονομία, θα γίνει πανικός. αν την "αντιγράψει" καμιά samsung (xiaomi ιδανικά) και δώσει κάτι τέτοιο σε android (πιθανόν στα μισά χρήματα), εκεί να δεις "πανικός" που θα γίνει.
pseira Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με οθόνη τεχνολογίας του 2012, σασί του 2012 και εσωτερικό του 2017... Θα αγοράζατε ποτέ Peugeot 207 του 2010 με φετινή μηχανή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα