Προς το περιεχόμενο

Ελαστικά 185/60/14

Βασιλης 123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται.Ειμαι σε αναζήτησή καινούργιων ελαστικών για το Peugeot 206.Χρειαζομαι μια βοήθεια για επιλογή μάρκας ελαστικών με χρήματα κοντά για 4αδα 220-230 μαξ.Με ενδιαφέρει να έχουν κατανάλωση C και πάνω και γενικά καλά κρατήματα.Τελος από που να τα προμηθευτώ μένω λαρισα και τι να προσέξω.Σας ευχαρστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Χαίρεται.Ειμαι σε αναζήτησή καινούργιων ελαστικών για το Peugeot 206.Χρειαζομαι μια βοήθεια για επιλογή μάρκας ελαστικών με χρήματα κοντά για 4αδα 220-230 μαξ.Με ενδιαφέρει να έχουν κατανάλωση C και πάνω και γενικά καλά κρατήματα.Τελος από που να τα προμηθευτώ μένω λαρισα και τι να προσέξω.Σας ευχαρστω

Αυτά τα βρήκα σε έναν στην πόλη μου με περαστικά και όλα 240.Ειναι καλά;Επίσης μου είπαν για michelin crossclimate 270 που είναι 4 season

Τελικά 220-230 μαξ ή και 270 είναι οκ;

Στην Ελλάδα φοράμε θερινά ελαστικά όλο το χρόνο, πλην ισως κάποιων εξαιρέσεων (Μέτσοβο κλπ).

Dunlop Sport BluResponse

Τα έβαλα ακριβώς στην διάσταση που θέλεις, πριν 2 χρόνια με 210€. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση!

τα εχω βαλει στο δικο μου αυτα σε 185.55.14

εδω και 3 χρονια ακριβως

εχουν απιστευτο φρεναρισμα.

εχω εκπλαγει.

και στο κρατημα ειναι καλα, αλλα επειδη ειναι πολυ μαλακα τα πλαινα, μαγουλιαζει λιγο και το νιωθεις, και ειναι λιγο oh dear jelly suspension

και μιας και ηταν πολυ μαλακη η γομα, πιστευα οτι θα φαγωθουν πολυ γρηγορα.

περιεργως ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

εδω και ενα εξαμηνο τα αλλαξα μπρος πισω ωστε να εχουν πιο ομοιομορφη φθορα.

• Like 1

Τελικά 220-230 μαξ ή και 270 είναι οκ;

Στην Ελλάδα φοράμε θερινά ελαστικά όλο το χρόνο, πλην ισως κάποιων εξαιρέσεων (Μέτσοβο κλπ).

Εγώ ψάχνω οικονομικά όσο γίνετε και καλά με καλή κατανάλωση καυσίμου.Στο μαγαζί που πήρα τηλ εδώ στη λαρισα απλά μ ανέφεραν και για τα Michelin με λίγο παραπάνω αλλά δεν ξέρω εάν αξίζουν.

Dunlop Sport BluResponse

Τα έβαλα ακριβώς στην διάσταση που θέλεις, πριν 2 χρόνια με 210€. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση!

Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα το ρωτήσω εδώ λαρισα άμα τα έχουν στο Σκρουτζ από 52 ξεκινάει.

Dunlop Sport BluResponse

Φοβερό λάστιχο έχω το απλο το νούμερο 2 απο πέρυσι.

Τα dunlop response 2 αν δεις πάνω στο λάστιχο έχουν μια αντλία βενζίνης που σημαίνει ότι κάνουν οικονομία :)

Κάνε μια αναζήτηση και δες τα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...