Βασιλης 123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Χαίρεται.Ειμαι σε αναζήτησή καινούργιων ελαστικών για το Peugeot 206.Χρειαζομαι μια βοήθεια για επιλογή μάρκας ελαστικών με χρήματα κοντά για 4αδα 220-230 μαξ.Με ενδιαφέρει να έχουν κατανάλωση C και πάνω και γενικά καλά κρατήματα.Τελος από που να τα προμηθευτώ μένω λαρισα και τι να προσέξω.Σας ευχαρστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Goodyear EfficientGrip Performance 185/60R14 82H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτά τα βρήκα σε έναν στην πόλη μου με περαστικά και όλα 240.Ειναι καλά;Επίσης μου είπαν για michelin crossclimate 270 που είναι 4 season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 4 season δεν νομίζω να χρειάζεσαι , τα GY μια χαρά φαίνονται σε reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Χαίρεται.Ειμαι σε αναζήτησή καινούργιων ελαστικών για το Peugeot 206.Χρειαζομαι μια βοήθεια για επιλογή μάρκας ελαστικών με χρήματα κοντά για 4αδα 220-230 μαξ.Με ενδιαφέρει να έχουν κατανάλωση C και πάνω και γενικά καλά κρατήματα.Τελος από που να τα προμηθευτώ μένω λαρισα και τι να προσέξω.Σας ευχαρστω Αυτά τα βρήκα σε έναν στην πόλη μου με περαστικά και όλα 240.Ειναι καλά;Επίσης μου είπαν για michelin crossclimate 270 που είναι 4 season Τελικά 220-230 μαξ ή και 270 είναι οκ; Στην Ελλάδα φοράμε θερινά ελαστικά όλο το χρόνο, πλην ισως κάποιων εξαιρέσεων (Μέτσοβο κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Dunlop Sport BluResponse Τα έβαλα ακριβώς στην διάσταση που θέλεις, πριν 2 χρόνια με 210€. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Goodyear EfficientGrip Performance 185/60R14 82H τα εχω βαλει στο δικο μου αυτα σε 185.55.14 εδω και 3 χρονια ακριβως εχουν απιστευτο φρεναρισμα. εχω εκπλαγει. και στο κρατημα ειναι καλα, αλλα επειδη ειναι πολυ μαλακα τα πλαινα, μαγουλιαζει λιγο και το νιωθεις, και ειναι λιγο oh dear jelly suspension και μιας και ηταν πολυ μαλακη η γομα, πιστευα οτι θα φαγωθουν πολυ γρηγορα. περιεργως ειναι σε πολυ καλη κατασταση. εδω και ενα εξαμηνο τα αλλαξα μπρος πισω ωστε να εχουν πιο ομοιομορφη φθορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τελικά 220-230 μαξ ή και 270 είναι οκ; Στην Ελλάδα φοράμε θερινά ελαστικά όλο το χρόνο, πλην ισως κάποιων εξαιρέσεων (Μέτσοβο κλπ). Εγώ ψάχνω οικονομικά όσο γίνετε και καλά με καλή κατανάλωση καυσίμου.Στο μαγαζί που πήρα τηλ εδώ στη λαρισα απλά μ ανέφεραν και για τα Michelin με λίγο παραπάνω αλλά δεν ξέρω εάν αξίζουν. Dunlop Sport BluResponse Τα έβαλα ακριβώς στην διάσταση που θέλεις, πριν 2 χρόνια με 210€. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση! Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα το ρωτήσω εδώ λαρισα άμα τα έχουν στο Σκρουτζ από 52 ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Dunlop Sport BluResponse Τα έβαλα ακριβώς στην διάσταση που θέλεις, πριν 2 χρόνια με 210€. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση! Φοβερό λάστιχο έχω το απλο το νούμερο 2 απο πέρυσι. Τα dunlop response 2 αν δεις πάνω στο λάστιχο έχουν μια αντλία βενζίνης που σημαίνει ότι κάνουν οικονομία Κάνε μια αναζήτηση και δες τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikos7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτή τη διάσταση έβαλα πριν ένα μήνα τα falken sincera. Έχω κάνει 1000χλμ, απόλυτα ευχαριστημένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά.Τελικα έβαλα Michelin έκανα μια μικρή υπέρβαση.260 πληρωσα με όλα περαστικά ζυγοστάθμιση ευθυγράμμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα