turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έχω σύνδεση OTE και παίρνω dsl προφανώς από καμπίνα αφού η σύνδεση είναι συνεχώς καρφωμένη με πραγματικά 24/1. Αν φύγω από ΟΤΕ, μιας και λήγει το διετές συμβόλαιο και παύει η προνομιακή τιμή, θα συνεχίσει ο νέος πάροχος να μου δίνει ίντερνετ από την καμπίνα? Υπάρχει τρόπος να είμαι βέβαιος γι' αυτό, πριν κάνω κίνηση για φορητότητα? Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Όχι, δεν θα έχεις τέτοιο συγχρονισμό με εναλλακτικό. Ο ΟΤΕ ουσιαστικά το κάνει ψιλοπαράτυπα... Η μόνη λύση είναι να πας σε VDSL αν υποστηρίζεται ώστε να παίζει από την ίδια καμπίνα... 1
turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Οπότε για να παραμείνει η ίδια κατάσταση ή ανανεώνω με ΟΤΕ ή πάω για 50/5 με εναλλακτικό?
bill2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ανάλογα πάρε τιμη απο εναλακτικό συγκρινέτη με του οτε δες θετικα αρνητικά και πράτεις ανάλογα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Οπότε για να παραμείνει η ίδια κατάσταση ή ανανεώνω με ΟΤΕ ή πάω για 50/5 με εναλλακτικό? Yeap...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ανάλογα πάρε τιμη απο εναλακτικό συγκρινέτη με του οτε δες θετικα αρνητικά και πράτεις ανάλογα Στις ελάχιστες περιοχές που βάζει τους ADSL χρήστες σε VDSL καμπίνα με κόφτη στα 24/1 ο ΟΤΕ, έχουν συνήθως τραγικούς συγχρονισμούς από το Αστικό Κέντρο.
bill2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 και εγω παλία που είχα οτε adsl ετσι με είχε μετά α΄λλαξα σε άλλη εταιρία
turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στις ελάχιστες περιοχές που βάζει τους ADSL χρήστες σε VDSL καμπίνα με κόφτη στα 24/1 ο ΟΤΕ, έχουν συνήθως τραγικούς συγχρονισμούς από το Αστικό Κέντρο. Γι' αυτό ψάχνω να δώ αν μπορώ να διατηρήσω την υπάρχουσα κατάσταση. (24/1 +σταθερά + 30' κινητά = 27€) Με 32€ δίνει 50/5 ο ΟΤΕ. Μήπως να δώσω τα 6€ παραπάνω και να γλιτώσω τα τρεξίματα-φορητότητες-ακυρώσεις κλπ? Επιπλέον, λογικά θα με γυρίσουν και σε voip ε?
bill2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 λογικά πάιζει αυτο δεν είναι σίγουρο αν τους πέις ότι θες να μείνεις σε κλασική τηλεφωνία θα σε αφήσουν στην ίδια
turbat0s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τελικά ανανέωσα για άλλα 2 έτη στο ίδιο πακέτο με την ίδια τιμή (οπότε φαντάζομαι γλίτωσα προσωρινά και το voip) Ζήτησα και κάτι δωράκια που μου είχαν κάνει πριν 2 χρόνια με την έναρξη (χρόνος ομιλίας-δωροεπιταγή) αλλά έπεσε άκυρο! Όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα