theobabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μηπως ξερετε παιδια πως μπορω να κανω αυτη τη μετατροπη? Το photoshop7 δεν αναγνωριζει καν τα icon, ενω στο paint παροτι μπορεσα να μετατρεψω ενα τετοιο σε bitmap, δε μου δινει επιλογη να κανω το αντιστροφο. Σας ευχαριστω πολυ
Founes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 mipos na dokimazes to microangelo icon maker ???
theobabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μα να χρειαζομαι προγραμμα για ενα icon...ουτε που μου περασε απο το μυαλο. Τεσπα, κατεβασα 2 shareware progs απο το tucows τα οποια μου κανουν τη μετατροπη αλλα υπαρχει ενα νεο προβλημα. Τα icon που δημιουργουνται οταν τα κανω διπλο κλικ δε μου τα ανοιγει το windows picture and fax viewer οπως κανει στο αρχικο και μου γραφει: no preview available. Επισης, ενω οταν το εχω σε καποιο folder το εικονιδιο το βλεπω κανονικα, οταν το μεταφερω στο desktop το εικονιδιο χανεται και βλεπω μονο το ονομα και τη καταληξη του. Καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?(τα properties του αρχικου με αυτα που δημιουργω ειναι πανομοιοτυπα) Founes, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση edit Παιδια σας ευχαριστω, βρεθηκε λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.