scarface5323 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, retrob8 είπε δεν ισχυει, η εγκεκριμενη αιτηση τροποποιειται, διαγραφεται κοκ. η εγκεριμενη προς πληρωμη δεν τροποποιειται, δεν διαγραφεται κοκ. Δεν εχει πληρωθει κανεις με 'εγκεκριμενη' αιτηση. Θεωρητικα την απλα 'εγκεκριμενη' αιτηση τη σβυνεις, κανεις καινουργια και ... ξαναπληρωνεσε. Οπως ειπε ο παπαρας του ΗΔΙΚΑ το αρχειο με τις πληρωμες εφυγε χθες, οσοι ειναι να πληρωθουν οι αιτησεις τους αλλαξαν και εγιναν εγκριση προς πληρωμη. το εγκεκριμένη προς πληρωμή ήταν διαθέσιμο μέχρι να φύγει η πληρωμή από ΗΔΙΚΑ,νομίζω μέχρι χθες πρωί η σήμερα πρωί κάτι τέτοιο
GhostDel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πωωω, εκανα αιτηση στο ονομα της μανας μου αλλα εδωσα δικο μου τραπεζικο λογαριασμο...δεν με ειπε και τιποτα ο λογιστης πιανου ειναι ο λογαριασμος... Αυριο θα το αλλαξω, το θεμα ειναι θα μπουν 21 ή 28; Την αιτηση την εκανα Τριτη 11 του μηνα.
christosg4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Eμενα είναι όλα σωστά. Αφμ ΑΜΚΑ και το iban που έβαλα είναι ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου. Μόνο εγώ είμαι κανένας άλλος στον λογαριασμό. Για πιο λόγο να μην μπούνε ;
ppmarkos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, christosg4 είπε Eμενα είναι όλα σωστά. Αφμ ΑΜΚΑ και το iban που έβαλα είναι ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου. Μόνο εγώ είμαι κανένας άλλος στον λογαριασμό. Για πιο λόγο να μην μπούνε ; Στην ίδια περίπτωση είμαι κι εγώ. Μπαίνω στο ebanking συνέχεια.
cabdik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 χτες βραδυ μπηκαν σε αρκετα ατομα, και σε μενα. αρα σημερα θα φανουν σε περισσοτερους..!
ppmarkos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέσω ebanking φαίνονται απευθείας. Αν ήταν να πληρωθούμε θα έλεγε εγκεκριμένη προς πληρωμή. Με εμάς που έχουμε σωστά στοιχεία κ αίτηση πριν τις 12 του μήνα εγκεκριμένη και δεν πληρ βγήκαμε πρέπει να ψαχτουμε τι φταίει.
diofox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 γεια σας και εγω το ιδιο προβλημα εχω ολα τα στοιχεια ειναι σωστα ακομα και το ebanking ειναι στο ονομα μου !!!!εκανα τη αιτηση πριν τις 12-12-2018 μου βγηκε προβλημα με την 5ετια στην αρχη αλλα μετα διορθοθηκε....στην αιτηση μου γραφει απλα (Εγκεκριμένη) μεχρι τωρα που μπαινω στο ebanking μου online δεν μπηκε τιποτα ...τι να κανω ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο ? να περιμενω τι να κανω?
vairass Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Έστρωσε το app της Εθνικής να ξέρετε
retrob8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.dikaiologitika.gr/ "Μιλησα με την ΗΔΙΚΑ, οσοι τα τελευταια 5 χρονια δεν εχουν κανει δηλωσεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ Η δικαιολογια ειναι οτι 'ανοιξε δοκιμαστικα' το συστημα την Δευτερα, εγκριθηκαν αιτησεις αλλα μετα το υπουργειο 'το πηρε πισω' και επιμενει οτι για να πληρωσει μερισμα πρεπει να εχεις 5 χρονια δηλωσεις. 213-2168380 παρτε και εσεις να σας πουν τα ευχαριστα Καλα χριστουγεννα. Ναι το ξερουν οτι δεν υπηρχε υποχρεωση να κανει καποιος δηλωση αν δεν ειχε εισοδηματα, δε τους νοιαζει. Οποτε οσοι ειχατε το προβλημα 'δεν πληροι τα κριτηρια 5 ετους διαμονης στην Ελλαδα' μη ξεροσταλιαζετε στο webbanking, λεφτα δε θα μπουν." Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από retrob8
Asevastos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Για όσους είναι εγκεκριμένη όμως τελικά τι ισχύει και δεν έγινε "προς πληρωμή" ενώ πληρούνται όλα τα κριτήρια;
nos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, retrob8 είπε https://www.dikaiologitika.gr/ "Μιλησα με την ΗΔΙΚΑ, οσοι τα τελευταια 5 χρονια δεν εχουν κανει δηλωσεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ Η δικαιολογια ειναι οτι 'ανοιξε δοκιμαστικα' το συστημα την Δευτερα, εγκριθηκαν αιτησεις αλλα μετα το υπουργειο 'το πηρε πισω' και επιμενει οτι για να πληρωσει μερισμα πρεπει να εχεις 5 χρονια δηλωσεις. 213-2168380 παρτε και εσεις να σας πουν τα ευχαριστα Καλα χριστουγεννα. Ναι το ξερουν οτι δεν υπηρχε υποχρεωση να κανει καποιος δηλωση αν δεν ειχε εισοδηματα, δε τους νοιαζει. Οποτε οσοι ειχατε το προβλημα 'δεν πληροι τα κριτηρια 5 ετους διαμονης στην Ελλαδα' μη ξεροσταλιαζετε στο webbanking, λεφτα δε θα μπουν." Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από nos1
Dark_son20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 23 minutes ago, retrob8 said: Ναι το ξερουν οτι δεν υπηρχε υποχρεωση να κανει καποιος δηλωση αν δεν ειχε εισοδηματα, δε τους νοιαζει. από το 13 είναι υποχρεωτική η φορολογική δήλωση
mezger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dark_son20 είπε από το 13 είναι υποχρεωτική η φορολογική δήλωση Ήταν το '13 (οικονομικό '14) ανεξαρτήτως εισοδημάτων, από το φορολογικό 2014 και μετά δεν ήταν υποχρεωτική αν δεν είχες εισοδήματα.
kinderas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 πληρωθηκε κανεις σε αλφα μπανκ?μεχρι σημερα το μεσημερι δεν ειχαν μπει(δεν υπαρχει δυνατοτητα εμπαν για να δω) ειχε βγαλει κ εδω το κλασικο προβλημα με τν παραμονη στην Ελλαδα κτλ...την δευτερα που καναμε ξανα την αιτηση ειχε εγκριθει αλλα πληρωμη δεν εγινε σημερα!
nos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kinderas είπε πληρωθηκε κανεις σε αλφα μπανκ?μεχρι σημερα το μεσημερι δεν ειχαν μπει(δεν υπαρχει δυνατοτητα εμπαν για να δω) ειχε βγαλει κ εδω το κλασικο προβλημα με τν παραμονη στην Ελλαδα κτλ...την δευτερα που καναμε ξανα την αιτηση ειχε εγκριθει αλλα πληρωμη δεν εγινε σημερα! Μάλλον είσαι κι εσύ ένας από τους άτυχους που ενώ εγκρίθηκαν στον επανέλεγχο οι αιτήσεις τους, σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ που διάβασα λίγο πιο πάνω,παρότι εγκεκριμένες,θα πάρουμε από τα τρία το μακρύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις