nickmanak Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, vairass είπε Ρε σεις στην εθνική σας κάνει login; Νεκρό είναι το δικό μου τέλος όλα. Απο το μεσημερι στις 3-4 ως και τωρα αδυνατω να μπω ειτε απο πισι είτε από android app. Κρασαραν οι σερβερ τοσες ωρες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.:Cabal:. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Και Eurobank έχουν μπει για όσους ενδιαφέρονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, nickmanak είπε Απο το μεσημερι στις 3-4 ως και τωρα αδυνατω να μπω ειτε απο πισι είτε από android app. Κρασαραν οι σερβερ τοσες ωρες; μιλαμε για Ερασιτεχνες εντελως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Κάποιος με alphabank που να του μπήκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inci624 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ζήτημα με το κριτήριο της νόμιμης και μόνιμης διαμονής μήπως εμφανίζεται και σε εσάς? Όσες φορές προσπάθησα να κάνω την αίτηση μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν πληρώ τα κριτήρια της διαμονής. Τους έστειλα και e mail αλλά δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Inci624 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitskitsamal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Κάποιος με alphabank που να του μπήκαν; Ουτε σε εμενα δεν εχουν μπει alpha εχω και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως εδώ με Πειραιώς ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Άρα μέχρι στιγμής έχει μπει σε Εθνική και Eurobank; Ας γίνει σωστή ενημέρωση γιατί έχουν κολλήσει όλα τα συστήματα και όλοι ψάχνονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίο συστήμα εθνική..Πίος είναι ο slm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mandal είπε Πάντως εδώ με Πειραιώς ακόμα τίποτα Εμενα(εννοω οτι και στους δυο εκανα εγω την αιτηση) 2 δικαιουχοι στην Πειραιως,ο ενας μπηκαν και ο αλλος οχι οποτε μην αγχωνεσαι,λογικα καποια στιγμη αργοτερα θα φανουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα eurobank δεν μπήκαν ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BringMe2Life Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, Έκανα κι εγώ με την σειρά μου την αίτηση, όμως μάλλον έχω πρόβλημα και δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος -έστω να μάθω τι παίζει. Λέει παρακάτω λοιπόν στην αίτηση. Επισήμανση: Δεν πληροίτε το κριτήριο της μόνιμης διαμονής Δεν προκύπτει από την φορολογική διοίκηση ότι έχετε εκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία 5 έτη. Ο δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος πρέπει να διαμένει νόμιμα και μόνιμα στην ελληνική επικράτεια για τα τελευταία πέντε έτη όπως αυτό προκύπτει από υποβολή φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία και αυτές έχουν υποβληθεί έως 31/10/2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vairass είπε Άρα μέχρι στιγμής έχει μπει σε Εθνική και Eurobank; Ας γίνει σωστή ενημέρωση γιατί έχουν κολλήσει όλα τα συστήματα και όλοι ψάχνονται.. Δεν μπορεί να γίνει σωστή ενημέρωση γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η ημέρα πληρωμής είναι αύριο. Κάποιοι πήραν από σήμερα, οι υπόλοιποι θα πάρουν αύριο. Τόσο απλό. Καταλαβαίνω ότι όλοι ανυπομονούμε να τσεπώσουμε το χρήμα, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος για μια μέρα. Ψυχραιμία. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από dimitris21gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς εθνική τράπεζα με ποια εταιρεία συνεργάζεται για το a security? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ξέρει κανείς εθνική τράπεζα με ποια εταιρεία συνεργάζεται για το a security? να την ανοίξεις θέλεις,η να κάνεις ανάληψη ?😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις