tsioulak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, omghi2u είπε 10 μηνες ανεργιας και για καποιο τρομερο λογο μου βγαζει οτι εχω εισοδημα 10Κ , λεπουλ Εκτος και αν συνεβει κατι εξωπραγματικο (του στυλ πηρες κανα 10000αρο αποζημιωση) τοτε ειτε ειναι απο τα τεκμαρτα (διαβιωσης, σπιτι, αμαξι) ειτε ο λογιστης εχει βαλει (πλασματικα) αφορολογητα εισοδηματα για να εχεις καβατζα για το μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Παράνοια! Φίλος μου που μένει με τους δικούς του, του εγκρίθηκε το αίτημα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Το 2017 είχε μηδενικό εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Κι εμένα φέτος μου έβγαλε παραπάνω απ'οτι πέρσι..Ο λόγος είναι ότι πέρσι είχα 3 μήνες ένσημα και μισθό επομένως έπιασε το πραγματικό εισόδημα ενώ πρόπερσι που ήμουν άνεργος έπιασε το τεκμαρτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, aleilo03 είπε Κι εμένα φέτος μου έβγαλε παραπάνω απ'οτι πέρσι..Ο λόγος είναι ότι πέρσι είχα 3 μήνες ένσημα και μισθό επομένως έπιασε το πραγματικό εισόδημα ενώ πρόπερσι που ήμουν άνεργος έπιασε το τεκμαρτό γιατι επαψες να εχεις σπιτι φετος? αφου το τεκμηριο διαβιωσης + η δωρεαν παραχωρηση σε παει αυτοματα στα 5700 ευρω περιπου τεκμαρτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε γιατι επαψες να εχεις σπιτι φετος? αφου το τεκμηριο διαβιωσης + η δωρεαν παραχωρηση σε παει αυτοματα στα 5700 ευρω περιπου τεκμαρτο 6200€ τεκμαρτό περίπου μου είχε βγαλει πέρσι αλλά φέτος μου έβγαλε το πραγματικό εισόδημα που ήταν οριακά στα 1000€ και μου αφαιρεί κι ένα ποσό λόγο συνεχόμενης ανεργίας.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από aleilo03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, aleilo03 είπε 6200€ τεκμαρτό περίπου μου είχε βγαλει πέρσι αλλά φέτος μου έβγαλε το πραγματικό εισόδημα που ήταν οριακά στα 1000€ και μου αφαιρεί κι ένα ποσό λόγο συνεχόμενης ανεργίας.. Γιατί σου εβγαλε το πραγματικο αφού το τεκμαρτό και φέτος θα ήταν μεγαλύτερο από το πραγματικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, nikolas2000 είπε Ντροπή σας ρε πάντως να ζηλεύετε Όχι ρε σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, nikolas2000 said: Ντροπή σας ρε πάντως να ζηλεύετε το επίδομα των φτωχών. Αντί να δουλέψετε κάθεστε και περιμένετε σαν τους γύπες πάνω στον υπολογιστή πότε θα ανοίξει το σύστημα. Ο άλλος λέει είμαι 40 μήνες άνεργος.... Ό,τι να ναι. 3,5 χρόνια και δε βρήκε δουλειά. μας δουλεύει. Αλλά γιατί να βρει θα ζει με τα επιδόματα. Στέφανε Χιο, εσύ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 7:03 ΜΜ, solton57010 είπε Έτσι λένε αλλά για 100% μετά το τέλος Νοεμβρίου θα μάθουμε (Πιστέυω ότι θα δώσουν 100% χρονιά εκλογών είναι το 2019 κάπως πρέπει να καλοπιάσουν τον κόσμο) Όχι και περυσι που δεν ηταν γιατι εδωσαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 9:13 ΜΜ, vairass είπε Κάτσε να δούμε τα οικονομικά όρια... Πέρυσι το πηραν άτομα που έχουν δύο σπίτια και τέσσερις μαύρες δουλειές και έμεινα εγώ έξω με βασικό μισθό και χωρίς σπίτι. ο τυπος εχει βιλλα γλυφαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nikolas2000 είπε Ντροπή σας ρε πάντως να ζηλεύετε το επίδομα των φτωχών. Αντί να δουλέψετε κάθεστε και περιμένετε σαν τους γύπες πάνω στον υπολογιστή πότε θα ανοίξει το σύστημα. Ο άλλος λέει είμαι 40 μήνες άνεργος.... Ό,τι να ναι. 3,5 χρόνια και δε βρήκε δουλειά. μας δουλεύει. Αλλά γιατί να βρει θα ζει με τα επιδόματα. Φιλαράκι έχεις καμία δουλειά να μας δώσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, JohnJohn3484 είπε Παράνοια! Φίλος μου που μένει με τους δικούς του, του εγκρίθηκε το αίτημα κανονικά. Ρε συ, εχεις δει την φορολογικη του δηλωση; Μπορει για την εφορια να μην μενει με τους δικους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ρε συ, εχεις δει την φορολογικη του δηλωση; Μπορει για την εφορια να μην μενει με τους δικους του. Αυτό κάναμε με το που εγκρίθηκε το μέρισμα. Κανονικά φιλοξενούμενος ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, JohnJohn3484 είπε Αυτό κάναμε με το που εγκρίθηκε το μέρισμα. Κανονικά φιλοξενούμενος ειναι. δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις