Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιοι δεν μένουν Ελλάδα νομίζω δεν το δικαιούνται.

Στις 8/12/2018 στις 1:12 ΜΜ, christosg4 είπε

Συγνώμη που σας πριζω αλλά για μας που μας βγάζει ότι δεν μένουμε Ελλάδα έχουμε καμία εξέλιξη ;

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό.

Επεξ/σία από antbyron
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/12/2018 στις 1:19 ΜΜ, antbyron είπε

πας στο κεπ Δευτέρα για διόρθωση στοιχείων ΑΜΚΑ αυτά 

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
  Στις 8/12/2018 στις 12:55 ΜΜ, DZ-Photographer είπε

Ναι το αμαξι θα είναι. Εδώ έχει ο άνεργος τεκμήριο 3000€

+ ενα ΙΧ πχ κατω απο 1200cc και σου βγαζει τεκμηριο τσακα 5004 ισα 5 ανω απο οριο για να κοψουνε το 50ευρο φετος 

Δημοσ.
  Στις 8/12/2018 στις 1:23 ΜΜ, Goriillaki5 είπε

Στην αίτηση σας από το site, Κουμπί "αποδοχή" είχε σε σας;

2 σελίδες πριν είπαμε ότι δεν υπάρχει φέτος αυτο το κουμπί,2 σελίδες πριν δηλαδή να είμαστε και λίγο άνθρωποι 

Δημοσ.
  Στις 8/12/2018 στις 1:23 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

+ ενα ΙΧ πχ κατω απο 1200cc και σου βγαζει τεκμηριο τσακα 5004 ισα 5 ανω απο οριο για να κοψουνε το 50ευρο φετος 

Για λίγα ευρώ έχασε ο βαιρας πέρσι ολο το μέρισμα, άστα μην το ψάχνεις κράτος μπου@#$λο

Δημοσ.

παιδια εμενα η φορολογικη μου μου λεει ετησιο εισοδημα 4100,ενω μεσα στο μερισμα μου εβγαλε 7200 μηπως ξερετε γιατι?Μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 200ε

Δημοσ.
  Στις 8/12/2018 στις 1:25 ΜΜ, DZ-Photographer είπε

Για λίγα ευρώ έχασε ο βαιρας πέρσι ολο το μέρισμα, άστα μην το ψάχνεις κράτος μπου@#$λο

Για 34€ το εχασε φιλος που ηταν 2 μερες υπερωρια απο οτι εψαχνε την μισθοδοσια του....

Στις 8/12/2018 στις 1:12 ΜΜ, christosg4 είπε

Συγνώμη που σας πριζω αλλά για μας που μας βγάζει ότι δεν μένουμε Ελλάδα έχουμε καμία εξέλιξη ;

Εαν οντως δεν ησουν εξωτερικο καποιο απο τα τελευταια 5 χρονια τοτε δεν θα ειχες κανει δηλωση το 2014 που δεν ηταν υποχρεωτικη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/12/2018 στις 1:25 ΜΜ, aekoupoli είπε

παιδια εμενα η φορολογικη μου μου λεει ετησιο εισοδημα 4100,ενω μεσα στο μερισμα μου εβγαλε 7200 μηπως ξερετε γιατι?Μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 200ε

7200 θα ειναι το τεκμαρτο σου

Επεξ/σία από kostas23a
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/12/2018 στις 1:19 ΜΜ, antbyron είπε

Ελλάδα μένω για αυτό ρωτάω . Έχω να βγω από Ελλάδα από 2009 που πήγα διακοπές έξω .

Στις 8/12/2018 στις 2:06 ΜΜ, k_w_t είπε

Για 34€ το εχασε φιλος που ηταν 2 μερες υπερωρια απο οτι εψαχνε την μισθοδοσια του....

Εαν οντως δεν ησουν εξωτερικο καποιο απο τα τελευταια 5 χρονια τοτε δεν θα ειχες κανει δηλωση το 2014 που δεν ηταν υποχρεωτικη...

Ναι αυτό έχει γίνει . Σ αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Επειδή δεν έκανα δήλωση το 14  χάνω το μέρισμα ενώ πέρυσι το πήρα κανονικά ; 

Επεξ/σία από christosg4
Δημοσ.

λογικα αν συνεχισει ετσι θα παρει παραταση η προθεσμια της αιτησης. Σίγουρα αρκετες αδικιες στο συστημα και ατομα σε πολυ ασχημη οικονομικη κατασταση δεν θα παρουν κατι, σε σχεση με αλλους που ειναι σε πολυ καλυτερη. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...