antbyron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιοι δεν μένουν Ελλάδα νομίζω δεν το δικαιούνται. 7 λεπτά πριν, christosg4 είπε Συγνώμη που σας πριζω αλλά για μας που μας βγάζει ότι δεν μένουμε Ελλάδα έχουμε καμία εξέλιξη ; Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από antbyron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, antbyron είπε Όποιοι δεν μένουν Ελλάδα νομίζω δεν το δικαιούνται. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό. πας στο κεπ Δευτέρα για διόρθωση στοιχείων ΑΜΚΑ αυτά Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Ναι το αμαξι θα είναι. Εδώ έχει ο άνεργος τεκμήριο 3000€ + ενα ΙΧ πχ κατω απο 1200cc και σου βγαζει τεκμηριο τσακα 5004 ισα 5 ανω απο οριο για να κοψουνε το 50ευρο φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goriillaki5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στην αίτηση σας από το site, Κουμπί "αποδοχή" είχε σε σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Goriillaki5 είπε Στην αίτηση σας από το site, Κουμπί "αποδοχή" είχε σε σας; 2 σελίδες πριν είπαμε ότι δεν υπάρχει φέτος αυτο το κουμπί,2 σελίδες πριν δηλαδή να είμαστε και λίγο άνθρωποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε + ενα ΙΧ πχ κατω απο 1200cc και σου βγαζει τεκμηριο τσακα 5004 ισα 5 ανω απο οριο για να κοψουνε το 50ευρο φετος Για λίγα ευρώ έχασε ο βαιρας πέρσι ολο το μέρισμα, άστα μην το ψάχνεις κράτος μπου@#$λο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχει κουμπί αποδοχής, μόνο έγκριση-συναίνεση. Οι οδηγίες έχουν μπερδέψει αρκετό κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 παιδια εμενα η φορολογικη μου μου λεει ετησιο εισοδημα 4100,ενω μεσα στο μερισμα μου εβγαλε 7200 μηπως ξερετε γιατι?Μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 200ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goriillaki5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Goriillaki5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Goriillaki5 είπε . υπάρχει κουμπί πάνω δεξιά συνδρομή,δεν πληρώνεις κάτι το πατάς και έρχονται ειδοποιήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επι σαμαρα ηταν 600 στην ιδια περιπτωση ενας + 1200 ΙΧ καλα θυμαμαι ; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Για λίγα ευρώ έχασε ο βαιρας πέρσι ολο το μέρισμα, άστα μην το ψάχνεις κράτος μπου@#$λο Για 34€ το εχασε φιλος που ηταν 2 μερες υπερωρια απο οτι εψαχνε την μισθοδοσια του.... 54 λεπτά πριν, christosg4 είπε Συγνώμη που σας πριζω αλλά για μας που μας βγάζει ότι δεν μένουμε Ελλάδα έχουμε καμία εξέλιξη ; Εαν οντως δεν ησουν εξωτερικο καποιο απο τα τελευταια 5 χρονια τοτε δεν θα ειχες κανει δηλωση το 2014 που δεν ηταν υποχρεωτικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas23a Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aekoupoli είπε παιδια εμενα η φορολογικη μου μου λεει ετησιο εισοδημα 4100,ενω μεσα στο μερισμα μου εβγαλε 7200 μηπως ξερετε γιατι?Μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 200ε 7200 θα ειναι το τεκμαρτο σου Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από kostas23a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, antbyron είπε Όποιοι δεν μένουν Ελλάδα νομίζω δεν το δικαιούνται. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό. Ελλάδα μένω για αυτό ρωτάω . Έχω να βγω από Ελλάδα από 2009 που πήγα διακοπές έξω . 25 λεπτά πριν, k_w_t είπε Για 34€ το εχασε φιλος που ηταν 2 μερες υπερωρια απο οτι εψαχνε την μισθοδοσια του.... Εαν οντως δεν ησουν εξωτερικο καποιο απο τα τελευταια 5 χρονια τοτε δεν θα ειχες κανει δηλωση το 2014 που δεν ηταν υποχρεωτικη... Ναι αυτό έχει γίνει . Σ αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Επειδή δεν έκανα δήλωση το 14 χάνω το μέρισμα ενώ πέρυσι το πήρα κανονικά ; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από christosg4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eskimoos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 λογικα αν συνεχισει ετσι θα παρει παραταση η προθεσμια της αιτησης. Σίγουρα αρκετες αδικιες στο συστημα και ατομα σε πολυ ασχημη οικονομικη κατασταση δεν θα παρουν κατι, σε σχεση με αλλους που ειναι σε πολυ καλυτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις