MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Οπότε 200κ και δουλειά μαύρα. Και θέλεις και μέρισμα μάλιστα.. ελα να πληρωσεις ενφια 10.000 για ακινητα και μετα πες μου
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε ελα να πληρωσεις ενφια 10.000 για ακινητα και μετα πες μου Ακίνητα ακούω μήπως εκτός απο 200κ, δουλειά μαύρα παίζουν και τίποτα ενοίκια. Τα έλεγα στο χλαπ προφήτης
gsina97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρετε πότε θα μπούνε? Εμένα έβγαλε εγκρίθηκε, άκουσα κάτι για τις 14του μήνα, επίσης αν ξέρει κάποιος ποτέ κλείνουν οι δηλώσεις, διάβασα 5 σελίδες αλλά είναι μεγάλη η κουβέντα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MegalosVeziris είπε τα μαυρα ειναι εκτος τραπεζης, οπως καθε καλος νοικοκυραιος κανει Δηλαδή έχουμε και λέμε 200κ τράπεζά,μαύρα εισοδήματα, ενοικια για 20 σπίτια (με βάση τον εννιά που είπες) και τελος μετρητα κατω απο στρώμα. Περάστε από Κουμουνδούρου Κύριε να πάρετε το μέρισμα σας.
MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε Δηλαδή έχουμε και λέμε 200κ τράπεζά,μαύρα εισοδήματα, ενοικια για 20 σπίτια (με βάση τον εννιά που είπες) και τελος μετρητα κατω απο στρώμα. Περάστε από Κουμουνδούρου Κύριε να πάρετε το μέρισμα σας. χαχαχα θα περασω απο Πειραιως οταν ερθει η ωρα
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ακόμα και ο Ριχάρδος βλέπω να το παίρνει,ποιο λίγα δηλώνει από εμάς 1
tsioulak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε τι εννοεις? σπαστα τα εχει σε 3-4 τραπεζες και τα επιτοκια ειναι κανα 100ρι το χρονο Θα σου απαντουσα αλλα μιας και εισαι "εξυπνος"και "νοικοκυρης" (και εριστικος) διαβασε την ΚΥΑ και δες μονος σου.
MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsioulak είπε Θα σου απαντουσα αλλα μιας και εισαι "εξυπνος"και "νοικοκυρης" (και εριστικος) διαβασε την ΚΥΑ και δες μονος σου. ελα αφου ξερεις οτι τρολαρω!! λεγε τι και πως
xaratsi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε ωραίο τοπικ για τρολάρισμα. Ωραίος και φρεσκοκαθαριος καμπίνες Αφοδευα 14 λεπτά πριν, gsina97 είπε Ξέρετε πότε θα μπούνε? Εμένα έβγαλε εγκρίθηκε, άκουσα κάτι για τις 14του μήνα, επίσης αν ξέρει κάποιος ποτέ κλείνουν οι δηλώσεις, διάβασα 5 σελίδες αλλά είναι μεγάλη η κουβέντα Την άλλη Παρασκευή ναι
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι πήρα τα @@ μου, αυτά παθαίνεις όταν τα δηλώνεις όλα. Ποιο εισόδημα ακριβώς μετράει; Συνολικό εισόδημα υπόχρεου+συζύγου; Φορολογητέο; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από kirileman
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Γ13. Φιλοξενήθηκα για έναν μήνα το 2017. Μπορώ να κάνω αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα; Το σύστημα δεν μετράει μήνες φιλοξενίας. Τουλάχιστον έναν μήνα να έχει φιλοξενηθεί κάποιος εντός του 2017 θεωρείται φιλοξενούμενος. Δηλαδή κάποιος που είχε σπίτι Γενάρη 17-Δεκέμβρη 17 θα πάρει μέρισμα αλλά κάποιος που είχε Φεβρουάριο 17- Νοέμβριο 18 δε θα πάρει (και λογικά ούτε το μέρισμα του 2019 θα δικαιούται). Ίσως ήθελαν να το περιορίσουν σε αυτούς που έχουν μόνιμα σπίτι αλλά έτσι όπως το υλοποίησαν δε μου φαίνεται δίκαιο.
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, sir ImPeCaBlE είπε Δηλαδή κάποιος που είχε σπίτι Γενάρη 17-Δεκέμβρη 17 θα πάρει μέρισμα αλλά κάποιος που είχε Φεβρουάριο 17- Νοέμβριο 18 δε θα πάρει (και λογικά ούτε το μέρισμα του 2019 θα δικαιούται). Ίσως ήθελαν να το περιορίσουν σε αυτούς που έχουν μόνιμα σπίτι αλλά έτσι όπως το υλοποίησαν δε μου φαίνεται δίκαιο. ήταν άδικο και έγινε πράξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις