tsioulak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, babality είπε ε ενταξει ψηφιζεις για 50ε? για 200 ομως... 😛 Καπως ετσι το σκεφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα άνοιξε με την πρώτη πριν από λίγο και έκανα αίτηση σε συγγενικό μου πρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, babality είπε ε ενταξει ψηφιζεις για 50ε? για 200 ομως... 😛 εγω 600 θα παρω και δεν ψηφιζω στην υγεια του κοροιδου χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Βαρύτητα 400 Υπαινίσσεται οτι μένω στο εξωτερικό και μου έδωσε άκυρο. Ούτε για διακοπές δεν έχω πάει έξω! Και σε εμένα μια απο τα ίδια...Πέρυσι ομως μου το είχε δώσει κανονικά... Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από φίλο στο ΣΥΡΙΖΑ μου είπε ότι άνοιξε κι αυτό. http://antikoinonikomerisma.gr Μπείτε πριν πέσει παλι το σύστημα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Από φίλο στο ΣΥΡΙΖΑ μου είπε ότι άνοιξε κι αυτό. http://antikoinonikomerisma.gr Μπείτε πριν πέσει παλι το σύστημα. Μου εδωσε 600 ευρω με το που μπηκα, χωρις να κανω καν Login, βλέποντας απλά το uptime του PC Ευχαριστω ντιζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 οικογενεια με 200.000 στην τραπεζα αλλα μηδεν εισοδημα, θα το παρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MegalosVeziris είπε οικογενεια με 200.000 στην τραπεζα αλλα μηδεν εισοδημα, θα το παρει? Αναλογα πως τα εχει στην τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MegalosVeziris είπε οικογενεια με 200.000 στην τραπεζα αλλα μηδεν εισοδημα, θα το παρει? Χαχαχαχχαχαχα πλακα κανεις; Εχει όριο 9000€ καταθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε οικογενεια με 200.000 στην τραπεζα αλλα μηδεν εισοδημα, θα το παρει? μετράνε οι τόκοι των καταθέσεων. λογικά δε το παίρνει εκτός αν τις έχει σε λογαριασμό με 0% επιτόκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsioulak είπε Αναλογα πως τα εχει στην τραπεζα. τι εννοεις? σπαστα τα εχει σε 3-4 τραπεζες και τα επιτοκια ειναι κανα 100ρι το χρονο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από MegalosVeziris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε οικογενεια με 200.000 στην τραπεζα αλλα μηδεν εισοδημα, θα το παρει? Μνημόνια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, g_alkis είπε Μνημόνια Μέχρι να σβήσει ο ήλιος και να πεθάνει ο χαιλαντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegalosVeziris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, g_alkis είπε Μνημόνια εσυ που δεν δουλευεις μαυρα εισαι το κοροιδο μαλλον Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από MegalosVeziris 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε εσυ που δεν δουλευεις μαυρα εισαι το κοροιδο μαλλον Οπότε 200κ και δουλειά μαύρα. Και θέλεις και μέρισμα μάλιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις