Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Θα ψηφίσουμε τον δικό μας Μακρόν που θα τα κόψει όλα και θα δούμε επιτέλους και τα δικά μας παιδιά γονατιστά στα σχολεία σαν αιχμάλωτοι πολέμου. Αμα πας να πλησιασεις στα υποβαθμισμενα προαστια που λες αυτα τα παιδακια σε εχουν καθαρισει για να σου παρουν τα ψιλα που θα σου πετανε οι τσιπρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Παλι καλα να ψηφισουμε τον Τσιπρα παλι Κανένα Μονκλερ να βρούμε και ας βγει και ο Λεβεντης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Έχει πέσει εντελώς το σαϊτ εδώ και μια ώρα. ERR_CONNECTION_REFUSED στο Chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Βαρύτητα 400 Υπαινίσσεται οτι μένω στο εξωτερικό και μου έδωσε άκυρο. Ούτε για διακοπές δεν έχω πάει έξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αιτηση του πατερα μου εγκριθηκε και εβγαλε το ποσο. Διαβαζω στον οδηγο χρησης ομως οτι πρεπει να πατησω και ενα κουμπι που λεει "Αποδεχομαι το κοινωνικο μερισμα". Που ακριβως ειναι αυτο? Δεν το βρισκω. Μονο για ακυρωση της αιτησης εχει κουμπι πλεον. Εγω πατησα μονο το "Εγκριση-συναινεση" για να οριστικοποιησω την αιτηση. Εγω ειμαι τρελος η οι "οδηγοι" γραφουν οτι να 'ναι? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Κανένα Μονκλερ να βρούμε και ας βγει και ο Λεβεντης. o λεβεντης δε ξαναβγαινει μη σκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, ardi21 είπε Η αιτηση του πατερα μου εγκριθηκε και εβγαλε το ποσο. Διαβαζω στον οδηγο χρησης ομως οτι πρεπει να πατησω και ενα κουμπι που λεει "Αποδεχομαι το κοινωνικο μερισμα". Που ακριβως ειναι αυτο? Δεν το βρισκω. Μονο για ακυρωση της αιτησης εχει κουμπι πλεον. Εγω πατησα μονο το "Εγκριση-συναινεση" για να οριστικοποιησω την αιτηση. Εγω ειμαι τρελος η οι "οδηγοι" γραφουν οτι να 'ναι? Το έγκριση-συναίνεση εννοεί φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο πίνακας με τις κλίμακες αναφέρεται στο "φορολογητέο" ή στο "ατομικό εισόδημα"; Το "ατομικό" προκύπτει αν από το "συνολικό εισόδημα" (που αναφέρεται στο εκκαθαριστικό σου) αφαιρέσεις κάποιο ποσό (που λέει εκεί στο koinonikomerisma σε κάποιο πεδίο) λόγω 6μηνης ανεργίας. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από GiOrGoSk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 το σαιτ δε βλεπω να ανεβαινει παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δεν δέχεται με τίποτα το τελικό πάτημα κουμπιού. Εδώ θα μείνουμε μέχρι το πρωί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, esertas είπε Δεν δέχεται με τίποτα το τελικό πάτημα κουμπιού. Εδώ θα μείνουμε μέχρι το πρωί; δεν είναι όποιος προλάβει το μέρισμα,έχει τόσες ημέρες προθεσμία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε το σαιτ δε βλεπω να ανεβαινει παλι μπηκα με αλεπου ολα οκ και με το που επελεξα να κανω υποβολη κολλησε η σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε το σαιτ δε βλεπω να ανεβαινει παλι Εχει ανεβει κι εχει κατεβει τουλαχιστον 3 φορες...!! Τα χαλια μας μεσα...Καθομαστε και περιμενουμε ολη τη νυχτα,μπας και παρουμε κανα 400αρι-500αρι!!Λες και δε μας τα παρουν πισω με "αλλα μεσα"!! Και στο πολλαπλασιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Έχει πέσει εντελώς το σαϊτ εδώ και μια ώρα. ERR_CONNECTION_REFUSED στο Chrome. Progressive web apps μόνο με Τζήμερο θα δείτε γατάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Έχει πέσει εντελώς το σαϊτ εδώ και μια ώρα. ERR_CONNECTION_REFUSED στο Chrome. Κι εμένα αυτό μου βγάζει.Τί να κάνουμε,ακύρωση αίτησης ή αποθήκευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις