AtiX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Αφού τα ίδια κριτήρια με πέρσυ είναι Ναι αλλά βγήκαμε από τα μνημόνια...
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Αφού τα ίδια κριτήρια με πέρσυ είναι ναι βρε αλλα περυσι δουλευε η γυναικα μου και βγαζαμε πανω απο 18000.....βασικα για 80 ευρω νομιζω το εχασα περυσι... φετος ειναι ανεργη και ειμαστε κλιματα 2,00 ....γιαυτο μας εβγαλε 600 .
Dynamics Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 σταματηστε το σπαμ...κ σχολιαστε επι του θεματος! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vairass είπε ναι βρε αλλα περυσι δουλευε η γυναικα μου και βγαζαμε πανω απο 18000.....βασικα για 80 ευρω νομιζω το εχασα περυσι... φετος ειναι ανεργη και ειμαστε κλιματα 2,00 ....γιαυτο μας εβγαλε 600 . Oλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ήταν δίκαιο έγινε πράξη.
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Oλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ήταν δίκαιο έγινε πράξη. ε ενταξει καποτε να το παρουμε και εμεις που εχουμε αναγκη .... ( κατσε να τα βαλουν και μετα κανουμε οσα ΟΛΕ θες )
fotodv7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αν κάνεις οριστικοποιηση και εγκριθεί, γίνεται να το διαγράψεις και να κάνεις εκ νέου σωστά;
petran66 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα!Τελικα λειτουργει η σελιδα για το κοιν.μερισμα η οχι? Γιατι μου βγαζει αυτο (με firefox): Αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης Η σύνδεση στο www.koinonikomerisma.gr τερματίστηκε απρόσμενα. Μερικά από τα δεδομένα μπορεί να μην έχουν μεταφερθεί. Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της αυθεντικότητας των ληφθέντων δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για να τους πληροφορήσετε για το πρόβλημα.
ardi21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, petran66 είπε Καλησπερα!Τελικα λειτουργει η σελιδα για το κοιν.μερισμα η οχι? Γιατι μου βγαζει αυτο (με firefox): Αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης Η σύνδεση στο www.koinonikomerisma.gr τερματίστηκε απρόσμενα. Μερικά από τα δεδομένα μπορεί να μην έχουν μεταφερθεί. Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της αυθεντικότητας των ληφθέντων δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για να τους πληροφορήσετε για το πρόβλημα. Δεν λειτουργει καθολου εδω και λιγη ωρα. Εχει κλαταρει το συμπαν. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από ardi21 1
petran66 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ardi21 είπε Δεν λειτουργει καθολου εδω και λιγη ωρα. Εχει κλαταρει το συμπαν. Ωχ,καταλαβα...Οκ, να σαι καλα.θα προσπαθησω αργοτερα!
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, SilverVAR είπε 100 λιγοτερα απο περυσι αλλα οκ...παλι καλα να λεμε !
eidikos33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vairass είπε 100 λιγοτερα απο περυσι αλλα οκ...παλι καλα να λεμε ! Παλι καλα να ψηφισουμε τον Τσιπρα παλι
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Παλι καλα να ψηφισουμε τον Τσιπρα παλι δεν παιζει ουτε σε ονειρο....στην ουσια τα 600 ειναι δικα μου λεφτα κομμενα απο τον μισθο μου ... απο 1250 η ΝΔ με κατεβασε στα 800.... Αρα και τα 2 κομματα ειναι GTP... τεσπα μην το παμε κομματικα δεν θα βγει ακρη. 1
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Παλι καλα να ψηφισουμε τον Τσιπρα παλι Θα ψηφίσουμε τον δικό μας Μακρόν που θα τα κόψει όλα και θα δούμε επιτέλους και τα δικά μας παιδιά γονατιστά στα σχολεία σαν αιχμάλωτοι πολέμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις