antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Εγκρίθηκε όπως και πέρσι. 450 ευρώ αντί για 500 που ήταν πέρσι. Κομπλέ. Και για κάποιο λόγο δεν χρειάστηκε να κάνω συναίνεση εγώ και ο αδερφός μου. Είσαι σίγουρος; Μέχρι 400 νομίζω δίνει και επιπλέον πρέπει να πατήσεις έγκριση!
Dynamics Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 την εκανα στον πατερα μου πριν λιγο και μας εβγαλε βαρυτητα 400...περσι πηρε τωρα που δοκιμασα του εβγαλε οτι δεν το παιρνει γτ πρεπει να ειναι εως 5 χρονια κατοικος στην Ελλαδα...τι φαση?ο ανθρωπος μενει μενει μονιμα Ελλαδα 65 χρονια τωρα!το καλοκαιρι αλλαξαμε στην δηλωση μονο την πρωτη κατοικια πχ ειχε βαλει Περιστερι κ φετος εβαλε Τριπολη...εχεις κανεις καμια λογικη απαντηση?
mylo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 ρε πλάκα μας κάνουν? σε άνεργο με μηδέν εισόδημα βγάζει 3,000 (τεκμήριο διαβίωσης) και έτσι ξεπερνά το όριο!!! κοροιδία αη σιχτηρ 1
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vairass είπε Κολλησε το συστημα μολις πατησα Εγκριση....τωρα ; το παταω συνεχεια...με πεταει λευκη σελιδα.. Μην αγχώνεσαι, τα κρατάει. Κάνε ανανέωση και λογικά ο browser θα σου ζητήσει να κρατήσει τα στοιχεία που εισήγαγες. Όταν θα σταματήσει να κολλάει και φορτώσει, θα συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. 1
dimitris21gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, antbyron είπε Είσαι σίγουρος; Μέχρι 400 νομίζω δίνει και επιπλέον πρέπει να πατήσεις έγκριση! Και εγώ 400 νόμιζα ότι θα είναι για 3 ενήλικες αλλά στο τέλος που έλεγε το ποσό έχει κλίμακα 2.25 αντί για 2 που νόμιζα ότι θα είναι εξού και τα 50 ευρώ παραπάνω.
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Μην αγχώνεσαι, τα κρατάει. Κάνε ανανέωση και λογικά ο browser θα σου ζητήσει να κρατήσει τα στοιχεία που εισήγαγες. Όταν θα σταματήσει να κολλάει και φορτώσει, θα συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Προβολή Αίτησης Κοινωνικού Μερίσματος Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Μερίσματος 2018: Έχει εγκριθεί η αίτηση σας εβγαλε αυτο και απο κατω γραφει 600 ευρω...παλι καλα - περυσι ηταν μηδεν ! 1
vrwmiaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, vairass είπε Προβολή Αίτησης Κοινωνικού Μερίσματος Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Μερίσματος 2018: Έχει εγκριθεί η αίτηση σας εβγαλε αυτο και απο κατω γραφει 600 ευρω...παλι καλα - περυσι ηταν μηδεν ! Άντε τυχερέ θα πάρεις s9+
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vrwmiaris είπε Άντε τυχερέ θα πάρεις s9+ μπαααα δεν παιζει ...εχω μετακομιση φετος δηλαδη το λιγοτερο εξοδα 2000 εξαλλου εχω βολευτει εδω και 6-7 μηνες με το note 5 Σιομι !
xaratsi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα περιμένω να μπει πρώτα το μπούγιο κι εάν όλα πάνε καλά την άλλη Παρασκευή με τις πληρωμές σκάμε μπουζούκια με τον φίλο μας!! @Federer Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από xaratsi
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xaratsi είπε Θα περιμένω να μπει πρώτα το μπούγιο κι εάν όλα πάνε καλά την άλλη Παρασκευή με τις πληρωμές σκάμε μπουζούκια με τον φίλο μας!! @Federer την επομενη παρασκευη θα μπουνε σε ολους;
Tilemaxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ελπίζω πάρω κανα 400ρι, να βγάλουμε τουλάχιστον τα μπουζούκια στο Ρέμο.
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tilemaxx είπε Ελπίζω πάρω κανα 400ρι, να βγάλουμε τουλάχιστον τα μπουζούκια στο Ρέμο. Σιγα μην δωσω 400 στον Αντωνακη ...δεν τα κανω σουβλακια; !!
AtiX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις πίτσες αδέλφια μου... στις πίστες... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX
eidikos33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, vairass είπε Προβολή Αίτησης Κοινωνικού Μερίσματος Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Μερίσματος 2018: Έχει εγκριθεί η αίτηση σας εβγαλε αυτο και απο κατω γραφει 600 ευρω...παλι καλα - περυσι ηταν μηδεν ! Αφού τα ίδια κριτήρια με πέρσυ είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις