logistoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εκπομπές τύπου πρωινές ενημερωτικές είναι μεγάλη καταστροφή. Παρόλα αυτά θα ψηνομουν πάρα πολύ να λέω ότι μου έρχεται και να λαικιζω και να πληρώνομαι για αυτό, ότι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εκπομπές τύπου πρωινές ενημερωτικές είναι μεγάλη καταστροφή. Παρόλα αυτά θα ψηνομουν πάρα πολύ να λέω ότι μου έρχεται και να λαικιζω και να πληρώνομαι για αυτό, ότι καλύτερο Παντως για 80 ευρω που δεν το πήραμε εμείς είναι καθαρά φουστια γιατί έβαλαν μέσα το Α21.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αρκετοί το έχασαν για οριακά σχετικά πόσα (μέχρι κάτω από 200 μου έχει τύχει να δω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το πηρα το πηρα Υπολογίζεται 0 € ως ποσό Κοινωνικού Μερίσματος. Δεν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας του Κοινωνικού Μερίσματος. εύγε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αρκετοί το έχασαν για οριακά σχετικά πόσα (μέχρι κάτω από 200 μου έχει τύχει να δω) Στην κυβέρνηση το ήξεραν γιαυτό και το έκαναν, ότι περισσέψει όμως από τα λεφτά τι θα τα κάνουν; ιδού η απορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να πληρώσουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες? Αλλά who cares γι' αυτούς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να πληρώσουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες? Αλλά who cares γι' αυτούς... Βλέπω να πηγαίνουν σε τσέπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να πληρώσουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες? Αλλά who cares γι' αυτούς... όχι ρε φίλε, τότε πως θα έχουμε πλεόνασμα; επίσης με τα λεφτά που περισσεύουν (αν περίσσευαν δε θα βάζαν κι άλλους φόρους) μπορούν να διορίσουν κι άλλους ΔΥ. υπάρχουν λύσεις.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τελευταια μερα αυριο,αντε να τελειωσει αυτη η φρενιτιδα,τηλεορασεις σαιτ παντου παιζει απο το πρωι ως το βραδυ.Αν και τωρα θα μας ζαλιζουν με το επιδομα θερμανσης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παντως για 80 ευρω που δεν το πήραμε εμείς είναι καθαρά φουστια γιατί έβαλαν μέσα το Α21.. να ταν μονο το α21 εδω υπολογισαν τα επιδοματα αναπηριας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 μου έχει κάνει τη διόρθωση (για άτομο που του έβγαζε 2 αμκα) τηλεφωνικά μια κεπατζου και έκανα την αίτηση στα καπάκια (ξανά από την αρχή πάντα) βασικά αυτή με πήρε τηλέφωνο για να δει αν αυτό που έκανε είχε αποτέλεσμα γιατί είχε δοκιμάσει διάφορα πράγματα και δεν δούλευε τίποτα πριν από αυτό που τελοσπάντων έκανε και ήταν σε απόγνωση οπότε από τη στιγμή που έχω τουλάχιστον ένα δείγμα άμεσης διόρθωσης σε επίπεδο δευτερολέπτων δε βρίσκω το λόγο να θέλει 2-3 μέρες να ενημερωθεί κανένα σύστημα απλά έχω παρατηρήσει πολλούς που πάνε στα κεπ για διορθώσεις και οι υπάλληλοι επειδή μάλλον δεν ξέρουν τι να κάνουν δεν κάνουν τίποτα και τους λένε όλα καλά.. Αστα να πανε.. Γνωριζεις μηπως τι εκανε ή σου πε κατι που αν το πω στην Κεπατζου αυριο να το καταλαβει και να το κανει για να μην ψαχνει και τα παρατηει ετσι? Σε ποια ΚΕΠ πηρες εαν επιτρεπεται? Πρεπει να ειναι το ατομο που εμφανιζεται με 2 ΑΦΜ? Ευσι μου ειπαν και κατι μου λεει οτι δε θα κανει δουλειΑ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ποιες ειναι οι ημερομηνιες καταβολης του μερισματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 15/12, την προσεχή Παρασκευή είπε η υπουργός με τα μηδέν ένσημα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μπορώ να το κάνω με της μάνας μου που είναι μόνιμα Λονδίνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά ως πότε είναι η διορία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις