logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 ξέρεις πόσοι πάτησαν κατά λάθος τη διαγραφή/καταγγελία επειδή δεν καταλάβαιναν τι έκαναν; καλά ξεμπερδέματα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Mεχρι τις 14 του μηνα δε ειναι ; Απο οτι ειδα με τα εισοδηματικά και περιουσιακα που βαζουν οχι οι μισοι αλλα μονο το 20 % δικαιουνται . επικοινωνιακη κορο'ίδια και το ωραιο ειναι εδω http://www.fpress.gr/oikonomia/story/53642/to-megalo-kolpo-tis-kyvernisis-me-toys-filoxenoymenoys Μεχρι τις 12 ειναι και καλα καλα δεν εχουν ξεκαθαρισει καποια πραγματα,καθημερινα κανουν και αλλες διευκρινησεις. ξέρεις πόσοι πάτησαν κατά λάθος τη διαγραφή/καταγγελία επειδή δεν καταλάβαιναν τι έκαναν; καλά ξεμπερδέματα.. Αυτο με εντυπωσιασε που περασε τοσο στο ντουκου,υπαρχει μια θεωρια οτι γινεται για να καθαρισει το συστημα απο τους ντεμεκ φιλοξενουμενους που μπαινουν φιλοξενουμενοι για να γλυτωνουν τα τεκμηρια,βλεπει ενα κουμπακι ο αλλος το παταει για να παρει τα λεφτα και εχει γινει αυτοματα καταγγελια,αυτο ειχε γινει και με το μερισμα του σαμαρα το 2014. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως φοβάμαι να ξανά ανοίξω την αίτηση να την δω μήπως και έχει ακυρωθεί θα περιμένω μέχρι μέσα Δεκέμβρη άμα δεν μπει σημαίνει ότι δεν το παίρνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως φοβάμαι να ξανά ανοίξω την αίτηση να την δω μήπως και έχει ακυρωθεί θα περιμένω μέχρι μέσα Δεκέμβρη άμα δεν μπει σημαίνει ότι δεν το παίρνουμε Αν εχει εγκριθει λιγο δυσκολο να ακυρωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν εχει εγκριθει λιγο δυσκολο να ακυρωθει. Από αυτούς όλα να τα περιμένεις, γιατί άκουσα σε πολλούς ακυρώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Από αυτούς όλα να τα περιμένεις, γιατί άκουσα σε πολλούς ακυρώθηκε Ενω ειχε εγκριθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ενω ειχε εγκριθει; Λες να κατάλαβα λάθος; μήπως ήταν αυτοί που ήταν σε εκκρεμότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λες να κατάλαβα λάθος; μήπως ήταν αυτοί που ήταν σε εκκρεμότητα; Μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kensalol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια. Η επιλογη "αποδεχομαι το κοινωνικο μερισμα" που διαβαζω παντου που βρισκεται? Ειναι το εγκριση και συναινεση? Γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Μου εχει βγαλει το ποσο και οτι ειναι εγκεκριμενη η αιτηση αλλα δεν βρισκω την επιλογη αυτη. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια. Η επιλογη "αποδεχομαι το κοινωνικο μερισμα" που διαβαζω παντου που βρισκεται? Ειναι το εγκριση και συναινεση? Γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Μου εχει βγαλει το ποσο και οτι ειναι εγκεκριμενη η αιτηση αλλα δεν βρισκω την επιλογη αυτη. Ευχαριστω Καλημέρα, από ότι φαίνεται το αφαίρεσαν αυτό το βήμα, αφού σου έβγαλε εγκεκριμένη την αίτηση δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος.Πρεπει όλα τα μέλη του νοικοκυριού να είχαν ή να έχουν ένσημα ή αρκεί να έχει αυτός που θα κάνει την αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος.Πρεπει όλα τα μέλη του νοικοκυριού να είχαν ή να έχουν ένσημα ή αρκεί να έχει αυτός που θα κάνει την αίτηση; Μονο ο δικαιούχος (δηλαδη αυτός που κάνει την αιτηση) και δεν χρειάζεται να εχει ένσημα, μονο ιατροφαρμακευτικη ασφάλιση για 1 τουλάχιστον μήνα (μπορεί βέβαια αυτο να είναι bug αλλα ετσι αναφέρθηκε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οκ,σ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μονο ο δικαιούχος (δηλαδη αυτός που κάνει την αιτηση) και δεν χρειάζεται να εχει ένσημα, μονο ιατροφαρμακευτικη ασφάλιση για 1 τουλάχιστον μήνα (μπορεί βέβαια αυτο να είναι bug αλλα ετσι αναφέρθηκε). Εμενα με εχει βαλει η γυναικα μου στο βιβλιαριο της του ΙΚΑ αλλα οταν την εκανα εγω με απερριψαν και την εκανε η γυναικα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πότε θα πιστωθεί στους δικαιούχους τελικά. 15/12 ή πιο μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις