Προς το περιεχόμενο

Μέρισμα

vairass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και οι λογιστές πως θα ζήσουν;

Από όλα όσα έγραψα, είδες μόνο την τελευταία πρόταση, ε; Εντυπωσιακό.

Επίσης εντυπωσιακό το οτι επί 39 σελίδες, όλοι ανταλλάσσουν συμβουλές και πληροφορίες, και μόλις έκανα μία ερώτηση, ακολούθησε μία σελίδα εξυπνάδες και αερολογίες.

Ελάτε τώρα, κι εσείς πιθανότατα βάφετε μόνοι σας χωρίς να καλείτε ελαιοχρωματιστές αρα μπορείτε να αντιληφθείτε το γιατί δεν θέλει να πάει κάποιος σε λογιστή αν είναι δυνατό... :-)

Έπεσες διάνα στο παράδειγμα φίλε/η. Έχω πράγματι βάψει το σπίτι μόνη μου, σα δε ντρέπομαι. Έμαθα πως ο ελαιοχρωματιστής της γειτονιάς έγινε κλέφτης. Ακόμα εκτίει την ποινή του...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

(...)Έπεσες διάνα στο παράδειγμα φίλε/η. Έχω πράγματι βάψει το σπίτι μόνη μου, σα δε ντρέπομαι. Έμαθα πως ο ελαιοχρωματιστής της γειτονιάς έγινε κλέφτης. Ακόμα εκτίει την ποινή του...

Είναι θεμιτό λόγω των οικονομικών δυσκολιών στις μέρες μας και σίγουρα προτιμότερο απο το να γίνεσαι μπαταξής σε βάρος του επαγγελματία.

Υ.Γ. Οσο για τον ελαιοχρωματιστή που λες, το ξέρω! Είναι στο διπλανό κελί!! :mrgreen:

Να, προχθές έβαφε τα κάγκελα της φυλακής! :lol:

Μην ξεφεύγουμε από το θέμα τέρμα μάγκες :)

με αυτο το αβαταρ σε φανταζομαι πανω στο αλογο και με τριαινα να πατασσεις τα τρολ-δράκους

ο προcτατης αγιοC των δικαιουχων μερισματος

photo-thumb-425322.jpg?_r=1512059698

• Like 1

ρε σεις διαβασα καπου οτι οι φιλοξενουμενοι δε μπορουν να κανουνε αιτηση. εδω εκανα και πηρα 350 κανονικα. το άτομο που με φιλοξενεί δεν έχει κάνει ακομα άιτηση.

αμα κανει και αυτός και με βαλει φιλοξενούμενο η δικιά μου θα κοπεί? αν αυτός που με φιλοξενεί δε δικαιούται να πάρει με τα δικά μου 350 τι παίζει?

ρε σεις διαβασα καπου οτι οι φιλοξενουμενοι δε μπορουν να κανουνε αιτηση. εδω εκανα και πηρα 350 κανονικα. το άτομο που με φιλοξενεί δεν έχει κάνει ακομα άιτηση.

αμα κανει και αυτός και με βαλει φιλοξενούμενο η δικιά μου θα κοπεί? αν αυτός που με φιλοξενεί δε δικαιούται να πάρει με τα δικά μου 350 τι παίζει?

Ειναι σχεδον αδυνατον να εισαι φιλοξενουμενος στο Ε1 του φορολογικου ετους 2016 και να πηρες το μερισμα, για τσεκαρε το Ε1 σου.

Ειναι σχεδον αδυνατον να εισαι φιλοξενουμενος στο Ε1 του φορολογικου ετους 2016 και να πηρες το μερισμα, για τσεκαρε το Ε1 σου.

στον Πίνακα 6 και νουμερο 12 εχει τα στοιχεια και το αφμ του ατομου που με φιλοξενει και σταυρο στο φιλοξενια ΝΑΙ για 12 μηνες.

στον Πίνακα 6 και νουμερο 12 εχει τα στοιχεια και το αφμ του ατομου που με φιλοξενει και σταυρο στο φιλοξενια ΝΑΙ για 12 μηνες.

Μηπως αυτος που σε φιλοξενει ειναι καμια ειδικη κατηγορια; (ανω των 70, κατοικος ακριτικης περιοχης κλπ)

δε νομιζω. απλα την προηγουμενη βδομαδα εκλεισα το αφμ του λογω θανατου.

* προφανως απο πανω ρωτουσα τι παιζει γενικα  :P

Τοτε μαλλον βρηκες bug (αν και δεν θυμαμαι καλα τι προβλεπει η ΚΥΑ σε περιπτωση θανατου, αλλα δεν νομιζω οτι τοτε αφηνε τους φιλοξενουμενος να κανουν αιτηση). 

δε νομιζω. απλα την προηγουμενη βδομαδα εκλεισα το αφμ του λογω θανατου.

* προφανως απο πανω ρωτουσα τι παιζει γενικα :P

Εχουν βγαλει "τροποποίηση " για την περιπτωση σου :P

https://www.google.gr/amp/www.ipaideia.gr/eidiseis/koinoniko-merisma-allaksan-ta-kritiria/amp

• Like 1

άρα κάνω άιτηση για μένα τη μάνα μου και την αδερφη μου (φιλοξενούμενη και αυτή)  ξεχωριστά και όποιος πάρει?

τα εισοδηματικά και περιουσιακα στοιχεία που λεει 120.000 φαντάζομαι ισχύουν για τη δήλωση του 2016? - αποτι καταλαβα απ τα FAQ ναι.

Το μειλ ειναι οτι πιο αχρηστο μπορουσαν να κανουν,αφου δεν απαντανε.Και καλα θα ομαδοποιουσαν τις ερωτησεις και θα τις βαζανε στο faq.7 μερες πριν κλεισουν οι δηλωσεις και δεν εχει προστεθει καμια νεα ερωτο-απαντηση.

• Like 1

άρα κάνω άιτηση για μένα τη μάνα μου και την αδερφη μου (φιλοξενούμενη και αυτή)  ξεχωριστά και όποιος πάρει?

τα εισοδηματικά και περιουσιακα στοιχεία που λεει 120.000 φαντάζομαι ισχύουν για τη δήλωση του 2016? - αποτι καταλαβα απ τα FAQ ναι.

δεν νομίζω ότι κατάλαβες.. 

Mεχρι τις 14 του μηνα δε ειναι ; Απο οτι ειδα με τα εισοδηματικά και περιουσιακα που βαζουν οχι οι μισοι αλλα μονο το 20 % δικαιουνται .

επικοινωνιακη κορο'ίδια και το ωραιο ειναι εδω

http://www.fpress.gr/oikonomia/story/53642/to-megalo-kolpo-tis-kyvernisis-me-toys-filoxenoymenoys

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...