Προς το περιεχόμενο

Μέρισμα

vairass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε τηλέφωνο της γυναίκας αυτής; Είμαι εμφανίσιμος 34 ετών και ενδιαφέρομαι. :-D

Σοβαρά πάντως,αν έχει τόσα έσοδα απο ενοίκια πως παίρνει τα επιδόματα; Κάτι δεν κολλάει.

Πώς παίρνει ρε παιδιά μέρισμα αυτή; δεν γίνεται.. Εκτός αν τα σπίτια είναι στο όνομα κάποιου άλλου συγγενή.. Και αυτή απλά παίρνει τα λεφτά - έτσι δεκτό φυσικά και γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενική ερώτηση,σε τι επωφελείται κάποιος όταν δηλώνει φιλοξενούμενος κάπου?

Σε τίποτα ούτε ΚΕΑ μπορεί να πάρει ούτε Μέρισμα.

Πώς παίρνει ρε παιδιά μέρισμα αυτή; δεν γίνεται.. Εκτός αν τα σπίτια είναι στο όνομα κάποιου άλλου συγγενή.. Και αυτή απλά παίρνει τα λεφτά - έτσι δεκτό φυσικά και γίνεται.

.

Υποθετω οτι ειτε τα σπιτια σε ονομα αλλουνου αλλα παιρνει αυτη τα ενοικια ή αδηλωτα ενοικια (σε αυτην την περιπτωση πρεπει τουλαχιστον τα 2 απο τα 3 σπιτια να ειναι μικρα σπιτια αλλιως θα χτυπουσε η αξια ακινητης περιουσιας).

• Like 1

Εγώ δεν παίρνω γιατί είμαι "φιλοξενούμενος" και αυτοί που με "φιλοξενούν" δεν παίρνουν οριακά λόγο εισοδήματος. Καλή φάση.

σε πολλους εχει τυχει, γνωστος για 200 ευρω χανει μαρισμα 1000

Εγώ δεν παίρνω γιατί είμαι "φιλοξενούμενος" και αυτοί που με "φιλοξενούν" δεν παίρνουν οριακά λόγο εισοδήματος. Καλή φάση.

Και ο vairass το έχασε για 80 ευρώ γιατί αν κατάλαβα καλά του έβαλαν στο εισόδημα το επίδομα παιδιών :eek:

πρέπει να έχει στο όνομα της μισθωτηριο σπιτιού γιατί η μάνα μου νοίκιασε σπίτι και δηλώθηκε κανονικά ως κύρια κατοικία και δεν προλάβαμε να το περάσουμε στο ε1 και έμεινε φιλοξενούμενοι από πριν

Δηλαδή αποκλείσανε όλα τα γερόντια στους οίκους ευγηρίας......  μάλιστα

Ένα παράξενο πράμα που θέλω να μοιραστώ είναι ότι κάθε φορά που βγαίνουν τέτοια πράγματα, ξέρω ανθρώπο που θα τα πάρει και ας μη τα έχει ανάγκη, και ανθρώπους που δε θα τα πάρουν και ας τα έχουν ανάγκη.

α) Ανύπαντρη γυναίκα, μένει μόνη της, έχει 3 σπίτια και νοικιάζει τα 2 και στο άλλο μένει. Βγάζει αρκετά λεφτά απ τα νοίκια για να μη δουλεύει και συνέχεια βγαίνει και ξοδεύει λεφτά έξω (μπαρ κτλπ). Πήρε και μέρισμα με Σαμαρά, και ΚΕΑ, και μάλλον θα το πάρει και αυτό.

β) Χωρισμένη γυναίκα με 3 παιδιά με 1 σπίτι στο οποίο ζουν όλοι, άνεργη, δε πήρε τίποτα απ' όλα αυτά.

γ) Ανύπαντρος άντρας ζει σε διαμέρισμα δικό του χωρίς ρεύμα και νερό και επιβιώνει από ανθρώπους που τον βοηθάν. Δεν έχει πάρει ποτέ τίποτα.

Φίλε το παίρνουν επιχειρηματίες με φράγκα.. μην το ψάχνεις

• Like 1

Δειτε το απο την θετικη πλευρα.Αυτοι απο το υπουργειο ειπαν οτι το μερισμα θα το παρει και η μεσαια ταξη,οποτε αν σας κοβει το συστημα λογω εισοδηματος θεωρειστε και επισημα η υψηλη ταξη.

Χαχαχα

Μπορεί να με απογοήτευσε ο Αρκάς με την αποφαση του να συνεργαστεί με Πρωτο Φλέμα αλλα τουλάχιστον τα γράφει ωραια και σταράτα εδω στο φόρουμ

Ένα παράξενο πράμα που θέλω να μοιραστώ είναι ότι κάθε φορά που βγαίνουν τέτοια πράγματα, ξέρω ανθρώπο που θα τα πάρει και ας μη τα έχει ανάγκη, και ανθρώπους που δε θα τα πάρουν και ας τα έχουν ανάγκη.

α) Ανύπαντρη γυναίκα, μένει μόνη της, έχει 3 σπίτια και νοικιάζει τα 2 και στο άλλο μένει. Βγάζει αρκετά λεφτά απ τα νοίκια για να μη δουλεύει και συνέχεια βγαίνει και ξοδεύει λεφτά έξω (μπαρ κτλπ). Πήρε και μέρισμα με Σαμαρά, και ΚΕΑ, και μάλλον θα το πάρει και αυτό

Ανυπαντρη; οχιιιι για πολυ ακομα

Αρκεί να γραφτεί εδω

(εχεις ηδη πμ -πρόσκληση στο προφίλ μου

Και για τους κακοηθεις, ενα πραγμα με κέρδισε μονο: Οτι τρώει τα λεφτα της στα μπαρ

name="vairass" post="56123256" timestamp="1511897274"]Κακη διαχείριση όπως πάντα... Δεν γίνεται άνθρωπος χωρίς παιδιά που μένει με γονείς, η του πήραν σπίτι οι γονείς να θέλει και μέρισμα... Ενώ δουλεύει!!

Αυτά τα λεφτά έπρεπε να πάνε σε άνεργα άτομα και χωρίς δικό τους σπίτι κατά την άποψή μου. Γενικά να έπιαναν τόπο, τώρα απλά θα πουλήσει πιο πολλά ps4 η Sony.. Άρα τα λεφτά φεύγουν έξω..

Κατι μου λεει οτι καποιος ειχε ηδη παραγγείλει ps4 προτού απορριφθει η αιτηση του...

Και μια σοβαρή ερώτηση στον λογιστουλη: Φιλοξενούμενος ορίζεται ποιος;

Και πώς το πήραν επιχειρηματίες με φράγκα, δεν καταλαβαίνω

να ρωτήσω, υπάρχει κάπου το κουμπί "Αποδέχομαι το κοινωνικό μέρισμα" ή το αφαιρέσαν με κάποιο update? ευχαριστώ

Εγω μονο το εγκριση-συναινεση πριν μου βγαλει αν το παιρνω ή οχι με ειχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...