panos0100 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδια το μερισμα για ποσο καιρο θα το παρουμε; εγω δικαιουμε να το κανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδια το μερισμα για ποσο καιρο θα το παρουμε; εγω δικαιουμε να το κανω; Μια φορά θα το πάρεις και μετά πάλι υπομονή μέχρι του χρόνου να δούμε τι θα δώσουν..
aleilo03 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 πλεον οι έλληνες δε ψάχνουν για δουλειά, ψάχνουν τρόπους να πάρουν επιδόματα. κι εδώ που τα λέμε γιατί να χάνεις ενέργεια δουλεύοντας; καλύτερα τα επιδόματα Φίλε σόρυ κιόλας αλλά αν παίζει καμιά καλή δουλειά πες μας κι εμάς... Έως τοτε από το να μου δίνει ο μάγκας ο εργοδότης 240 το μήνα και να με γ@μ@ει προτιμώ το επίδομα των 200 και να αράζω..
tsioulak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Φίλε σόρυ κιόλας αλλά αν παίζει καμιά καλή δουλειά πες μας κι εμάς... Έως τοτε από το να μου δίνει ο μάγκας ο εργοδότης 240 το μήνα και να με γ@μ@ει προτιμώ το επίδομα των 200 και να αράζω.. Και εσυ στην μερικη απασχοληση που καταληγει 30-35+ ωρες την εβδομαδα εξαημερο ησουν; 1 1
aleilo03 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Και εσυ στην μερικη απασχοληση που καταληγει 30-35+ ωρες την εβδομαδα εξαημερο ησουν; Χαχα όχι εγώ ήμουν τυχερός με πενταήμερο αλλά στις 30+ ώρες την εβδομάδα αν είχε και έξτρα δουλειά χωρίς διάλειμμα(έτρωγα ένα τοστάκι κατά τη διάρκεια της δουλειάς) ..Και σε κουβέντα πριν παραιτηθώ που του έκανα για να κάνει έστω μια μικρή αύξηση να παίρνουμε κάνα 300αρι το μήνα ήταν ανένδοτος...Πολύ απλά έχουν βρει και τα κάνουν και εκμεταλλεύονται φυσικά και την κατάσταση..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εις αναμονη του μερισματος για την καλυψη βασικων αναγκων
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτοι στο Σκαι βαλανε το ουισκι στα βασικα, τα Cohiba τα ξεχασαν
_chris_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτοι στο Σκαι βαλανε το ουισκι στα βασικα, τα Cohiba τα ξεχασαν εντάξει τώρα δίνετε σημασιά σε αυτά που λένε. όπως το καλοκαίρι που υπολογίζουν ότι για να πάει παραλία μια οικογένεια θα χρειαστεί >100€ ε δε θα πάρει 4 ξαπλώστρες, 2 καφέδες, 2 χυμούς, 4 σάντουιτς, 4 παγωτά, +++++ 1
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 εντάξει τώρα δίνετε σημασιά σε αυτά που λένε. όπως το καλοκαίρι που υπολογίζουν ότι για να πάει παραλία μια οικογένεια θα χρειαστεί >100€ ε δε θα πάρει 4 ξαπλώστρες, 2 καφέδες, 2 χυμούς, 4 σάντουιτς, 4 παγωτά, +++++ Γιατί πόσα νομίζεις θέλει; Ας ξεκινήσουμε από βενζίνη.. 20 ευρώ. Καφέ οκ δεν παίρνω. Κάνα χυμό για τα παιδιά; 4 ευρώ το λιγότερο. Αν δει λουκουμάδες; 2χ2 4 ευρώ ( δεν μπορείς να λες συνέχεια όχι). 28 ευρώ χωρίς να πάρουμε κάτι στην ουσία. Αν πούμε ότι θα πάρουμε καφέ, ξαπλώστρες, σάντουιτς κλπ πάμε σίγουρα 80-100 σε κοντινή παραλία. Αν πάμε και ταβέρνα; υπολόγισε 150. Αν δεν πάρεις παγωτάκι στο παιδι σου τι γονιός είσαι;
fastnq2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποιο καλοκαιρι.Τελη κυκλοφοριας τελευταια δόση φορου εισοδήματος και 2 δοσεις ενφια μεσολαβούν μεχρι τελη Δεκεμβρίου..ουτε μηνα δεν θα βγαλει το μερισμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 εντάξει τώρα δίνετε σημασιά σε αυτά που λένε. όπως το καλοκαίρι που υπολογίζουν ότι για να πάει παραλία μια οικογένεια θα χρειαστεί >100€ ε δε θα πάρει 4 ξαπλώστρες, 2 καφέδες, 2 χυμούς, 4 σάντουιτς, 4 παγωτά, +++++ Εχουν μεινει σε παλιες καλες εποχες
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποιο καλοκαιρι.Τελη κυκλοφοριας τελευταια δόση φορου εισοδήματος και 2 δοσεις ενφια μεσολαβούν μεχρι τελη Δεκεμβρίου..ουτε μηνα δεν θα βγαλει το μερισμα.. Αντε τα 500 να βγάλουν 1 ώρα στα χέρια μου.. 1
_chris_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Γιατί πόσα νομίζεις θέλει; Ας ξεκινήσουμε από βενζίνη.. 20 ευρώ. Καφέ οκ δεν παίρνω. Κάνα χυμό για τα παιδιά; 4 ευρώ το λιγότερο. Αν δει λουκουμάδες; 2χ2 4 ευρώ ( δεν μπορείς να λες συνέχεια όχι). 28 ευρώ χωρίς να πάρουμε κάτι στην ουσία. Αν πούμε ότι θα πάρουμε καφέ, ξαπλώστρες, σάντουιτς κλπ πάμε σίγουρα 80-100 σε κοντινή παραλία. Αν πάμε και ταβέρνα; υπολόγισε 150. Αν δεν πάρεις παγωτάκι στο παιδι σου τι γονιός είσαι; δε τα υπολογίζεις καλά. αν το πάμε έτσι.... ε δε θα νοικιάσουμε και κανένα σκαφάκι να κάνουμε καμια βόλτα; κανένα θαλάσσιο σπορ; καμιά κατάδυση ίσως; 500€ δε φτάνουν για όλα αυτά ΣΟΚ πάνω από 500€ το κόστος για μια οικογένεια 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις