panosno1com Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 παντως κι οι δικοι μου που προσπαθησαν να κανουν αυτο, δεν τους ζητηθηκε πουθενα να κανουν εγκριση φιλοξενουμενου , ουτε να βαλουν iban και γενικα περα απο την ταυτοποιηση , δεν ακολουθηθηκαν τα βηματα που λεει πχ το νιουζ24 http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/anoikse-h-efarmogh-gia-to-koinwniko-merisma.4956718.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1 θα δοκιμασουμε παλι μεσοβδομαδα μεσανυχτα περασμενα (διοτι σιγουρα θα πεφτει το site ολη την μερα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μας πηρες στο λαιμο σου vairass , στον υπνο σου το εβλεπες ? Αφου βλεπεις , οτι ο κινητηρας θελει λαδωμα και στρωσιμο πλακα κανω ε Οχι ότι δεν ήθελα 500 αλλά κοίτα.. Ο φίλος μου δουλεύει σε μαύρη εργασία.. Παίρνει το μήνα 1500 ευρώ, εγώ 801. Και αυτός λοιπόν θα πάρει μέρισμα... Τι ωραία χώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zhentarim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ο ΑΜΚΑ που εισάγατε δεν αντιστοιχεί σε αυτόν που συσχετίζεται με το παραπάνω ΑΦΜ. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στα ΚΕΠ προκειμένου να επικαιροποιήσετε τη διασύνδεση του ΑΜΚΑ σας με το ΑΦΜ σας. Λαθος του συστηματος που μπορει να φτιαχτει μονο του η χανω ολο το πρωι στα ΚΕΠ αυριο? ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το προστατευόμενο μέλος πως δίνει έγκριση; Υποψιάζομαι ότι δίνεις έγκριση κάτω στην επιλογή έγκριση - συναίνεση άλλη επιλογή δεν βρήκα... Αν δεν είναι αυτό... μπορούμε να την ξανά κάνουμε την αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Οχι ότι δεν ήθελα 500 αλλά κοίτα.. Ο φίλος μου δουλεύει σε μαύρη εργασία.. Παίρνει το μήνα 1500 ευρώ, εγώ 801. Και αυτός λοιπόν θα πάρει μέρισμα... Τι ωραία χώρα.. το οτι ο φιλος σου θα το παρει στην ζουλα δεν φταιει το κρατος αλλα ο φιλος σου που δουλευει μαυρα, να δουλευε για 300-400 ευρω να πω οκ αλλα για 1500 εχει πολυ θρασος να θελει και το μερισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το οτι ο φιλος σου θα το παρει στην ζουλα δεν φταιει το κρατος αλλα ο φιλος σου που δουλευει μαυρα, να δουλευε για 300-400 ευρω να πω οκ αλλα για 1500 εχει πολυ θρασος να θελει και το μερισμα Αν πήγαινε κάποιος από το κράτος και έκανε έλεγχο στο αφεντικό του μια χαρά θα ήταν όλα. 1500 τον μήνα με δικό του σπίτι και χωρίς παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 επισης στους γονεις μου δεν φαινεται πουθενα η μανα μου ουτε τα εισοδηματα (λεει 0) ουτε τα φορολογητεα εισοδηματα, τιποτα.. υποψιαζομαι οτι ειναι beta testing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 θα την ακυρωσω την δικια μου.Να βγαλουν full εκδοση με patch που να γραφει αποδεχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή παίζει να μπω αύριο και να δικαιούμαι; χάχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή παίζει να μπω αύριο και να δικαιούμαι; χάχα παιζει να μη μπεις διοτι θα μπαινουν ολοι , μπες για καμια προσφορα cyber monday 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 παιζει να μη μπεις διοτι θα μπαινουν ολοι , μπες για καμια προσφορα cyber monday Μπηκα Ρε συ από τους πρώτους με απορρίπτουν για 90 ευρώ είμαι πλούσιος. Τι προφορές αύριο τι φάση; που θα διαβάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Βήμα 6. Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Έγκριση -Συναίνεση]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος 2017, εμφανίζεται και το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι αναλυτικά. http://www.huffingtonpost.gr/2017/11/26/------_n_18657158.html?utm_hp_ref=greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποια build είναι; Είναι stable; Μήπως θέλει insider; Αυτοί το πάνε φιρί φιρί να δώσουν στα τσιράκια τους μόνο. Έχει επιλογή να γράφεις τι ψήφισες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Πέρυσι το πήρε ο πατέρας μου αυτόματα χωρίς αίτηση, 77 ετών συνταξιούχος και τον φορολόγησαν 300 ευρώ φέτος... ΠΑΠΑΤζα Ποια build είναι; Είναι stable; Μήπως θέλει insider; Αυτοί το πάνε φιρί φιρί να δώσουν στα τσιράκια τους μόνο. Έχει επιλογή να γράφεις τι ψήφισες; Φίλε αν τα 500 ευρώ κάνουν τους Έλληνες να ψηφίσουν πάλι αυτούς τι να πω... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. Πρέπει να φύγουν αυτοι άμεσα, να γίνει μια κυβέρνηση με πολλά κόμματα απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το κεα μετραει ως εισοδημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις