fredd0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Lumini είπε να κανουν παιδια. Το μερισμα πολυ σωστα το δινουν βασει παιδιων. Η ελλαδα εχει αναγκη να γεννηθούν παιδια, οποτε σου λεει κανε εσυ παιδια και εγω θα σε ανταμείβω με μερισματα καθε χρονο. πας καλα μωρε? αμα ο αλλος ζει σε ακραια φτωχεια θα παει να κανει παιδια να τα ταιζει αερα κοπανιστο τζαστ ιν κεις θα κληρωσει 700 ευρω καποιο τυχαιο Δεκεμβρη ? σοβαρεψου. Το μονο κινητρο που δινει ειναι να πανε οι νοικοκυρες (δε το λεω υποτιμητικα, το λεω υπο την εννοια αυτες που εχουν επιλεξει οτι δε θελουν να δουλεψουν μεχρι το παιδι να γινει x χρονων) να γραφτουν στον ΟΕΑΔ. και ετσι κι αλλιως, τα "μερισματα" ειναι εκτακτα, φετος "κανονικα" δεν θα υπηρχε μερισμα, ουτε του χρονου θα υπαρχει. Νταξ ουτε εγω ειμαι οπαδος της επιδοματικης πολιτικης, αλλα αμα κανεις κατι καντο σωστα.
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν τα δίνουν στη μεσαία τάξη, στους πιο φτωχούς τα δίνουν. Δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη φίλε τέλος
fredd0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη φίλε τέλος μια χαρα μεσαια ταξη υπαρχει, απλα εχει διαφορετικη συσταση απο παλια
Anuminas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε μια χαρα μεσαια ταξη υπαρχει, απλα εχει διαφορετικη συσταση απο παλια ή μικρυνε κατά πολύ σε μέγεθος
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Η πλάκα είναι δεν μπορούν να το πάρουν μισθωτοί συνταξιούχοι που το εισόδημα είναι όλο δηλωμένο , αλλά άνετα μπορούν να το πάρουν ελεύθεροι επαγγελματίες , γιατροί , δικηγόροι, κ.λ.π. επαγγέλματα που το 70-80 και 90% του εισοδήματος είναι μαύρα. Το μόνο καλό είναι το δίνουν σε οικογένειες με ΑΜΕΑ. Από τους λοιπούς οι περισσότεροι που θα το πάρουν δεν θα το έχουν ανάγκη όπως άλλοι χιλιάδες συμπολίτες μας.Έτσι γινόταν πριν έτσι γίνεται και τώρα,τίποτε δεν αλλάζει. Σε όσους τουλάχιστον το πάρουν καλοξόδευτο. 3 1
basilis_k6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 ξύλωσε όλους τους άνεργους που δεν εχουν παιδια ή έχουν παιδια που έφυγαν απο το σπιτι?!? ακομη και τους 40-50-60 χρονων???
Lumini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ μας δουλεύεις; 19 χρόνια στην ίδια δουλειά είμαι και παίρνω 735. Χίλιες φορές άνεργος φίλε άνεργος Τότε φίλε μου να το ψάξεις γιατί κάτι κάνεις λάθος. Αν περιμένεις να ζήσεις από μερίσματα γαμησετα 11 λεπτά πριν, fredd0 είπε πας καλα μωρε? αμα ο αλλος ζει σε ακραια φτωχεια θα παει να κανει παιδια να τα ταιζει αερα κοπανιστο τζαστ ιν κεις θα κληρωσει 700 ευρω καποιο τυχαιο Δεκεμβρη ? σοβαρεψου. Το μονο κινητρο που δινει ειναι να πανε οι νοικοκυρες (δε το λεω υποτιμητικα, το λεω υπο την εννοια αυτες που εχουν επιλεξει οτι δε θελουν να δουλεψουν μεχρι το παιδι να γινει x χρονων) να γραφτουν στον ΟΕΑΔ. και ετσι κι αλλιως, τα "μερισματα" ειναι εκτακτα, φετος "κανονικα" δεν θα υπηρχε μερισμα, ουτε του χρονου θα υπαρχει. Νταξ ουτε εγω ειμαι οπαδος της επιδοματικης πολιτικης, αλλα αμα κανεις κατι καντο σωστα. Ναι φίλε να κάνουν παιδιά και να αφήσουν τις δικαιολογίες. Η εκκλησία δίνει φαγητό και ρούχα σε όποιον ζητήσει, ειδικά σε φτωχές οικογένειες με παιδάκια. Επίσης φιλανθρωπικά σωματεία άπειρα... Στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος να παντρευτείς αν δεν κάνεις παιδιά;;
fredd0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lumini είπε Ναι φίλε να κάνουν παιδιά και να αφήσουν τις δικαιολογίες. Η εκκλησία δίνει φαγητό και ρούχα σε όποιον ζητήσει, ειδικά σε φτωχές οικογένειες με παιδάκια. Επίσης φιλανθρωπικά σωματεία άπειρα... Στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος να παντρευτείς αν δεν κάνεις παιδιά;; ξερωγω ? γιατι θες να ενωσεις τη ζωη σου μ'εναν ανθρωπο? Μαθαινω συμβαινουν τετοια περιεργα καπου καπου Τωρα τη στρατηγικη κανε παιδια και γινε ζητιανος την αφηνω ασχολιαστη. 1 1
Lumini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, fredd0 είπε ξερωγω ? γιατι θες να ενωσεις τη ζωη σου μ'εναν ανθρωπο? Μαθαινω συμβαινουν τετοια περιεργα καπου καπου Τωρα τη στρατηγικη κανε παιδια και γινε ζητιανος την αφηνω ασχολιαστη. Εμένα ο πατέρας μου μου έδωσε συμβουλή να μη παντρευτώ ποτέ αν δε κάνω παιδιά. Γιατί τα παιδιά κρατάνε τον έρωτα και τον κάνουν αγαπη. Όλα τα άλλα περνάνε και φεύγουν 1
fastnq2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Lumini είπε Τότε φίλε μου να το ψάξεις γιατί κάτι κάνεις λάθος. Αν περιμένεις να ζήσεις από μερίσματα γαμησετα Ναι φίλε να κάνουν παιδιά και να αφήσουν τις δικαιολογίες. Η εκκλησία δίνει φαγητό και ρούχα σε όποιον ζητήσει, ειδικά σε φτωχές οικογένειες με παιδάκια. Επίσης φιλανθρωπικά σωματεία άπειρα... Στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος να παντρευτείς αν δεν κάνεις παιδιά;; Το λες και το ξαναλες αυτο με το καντε παιδια.ζευγαρι 45ρηδων που ειναι ανεργοι και οι δυο,εχουν 2 παιδια 25 χρονων (δεν θεωρουνται εξαρτημενα) δεν θα παρουν φραγκο τσακιστο. 1
Lumini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Το λες και το ξαναλες αυτο με το καντε παιδια.ζευγαρι 45ρηδων που ειναι ανεργοι και οι δυο,εχουν 2 παιδια 25 χρονων (δεν θεωρουνται εξαρτημενα) δεν θα παρουν φραγκο τσακιστο. αυτοι θα πανε σε προγραμμα μετεκπαιδευσης... του οαεδ...απο αυτα που πληρωνουν κιολας
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Lumini είπε Τότε φίλε μου να το ψάξεις γιατί κάτι κάνεις λάθος. Αν περιμένεις να ζήσεις από μερίσματα γαμησετα Ναι φίλε να κάνουν παιδιά και να αφήσουν τις δικαιολογίες. Η εκκλησία δίνει φαγητό και ρούχα σε όποιον ζητήσει, ειδικά σε φτωχές οικογένειες με παιδάκια. Επίσης φιλανθρωπικά σωματεία άπειρα... Στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος να παντρευτείς αν δεν κάνεις παιδιά;; Σωστα τα κάνω όλα, ο. Βασικός είναι 450-500. Η γυναίκα μου παίρνει 350. Σε άλλη χώρα ζεις; 20 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Το λες και το ξαναλες αυτο με το καντε παιδια.ζευγαρι 45ρηδων που ειναι ανεργοι και οι δυο,εχουν 2 παιδια 25 χρονων (δεν θεωρουνται εξαρτημενα) δεν θα παρουν φραγκο τσακιστο. Άστον γιατί τον κόβω τεμπέλη κ θα το πάρει αυτός θα δεις και θα γελάει στην υγεία μας. Είμαστε δρόμο 10 ώρες για 800 ευρω με υπερωρίες και δεν παίρνουμε τιποτα. 1
Lumini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Σωστα τα κάνω όλα, ο. Βασικός είναι 450-500. Η γυναίκα μου παίρνει 350. Σε άλλη χώρα ζεις; οχι στην ιδια ζω! αλλα αν με τοσα χρονια εμπειρια εισαι ακομα εκει, ε κατι κανεις λαθος. 1
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Lumini είπε οχι στην ιδια ζω! αλλα αν με τοσα χρονια εμπειρια εισαι ακομα εκει, ε κατι κανεις λαθος. Ρέ συ τρελός είσαι η το παίζεις; τόσα δίνουν όλοι στο κράτος που λέγεται Ελλάδα!! Δηλαδή 120 άτομα λες να κάνουμε λάθος; Άντε εγώ είμαι άχρηστος αλλά και οι 120;
afterhours Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Lumini είπε Εμένα ο πατέρας μου μου έδωσε συμβουλή να μη παντρευτώ ποτέ αν δε κάνω παιδιά. Γιατί τα παιδιά κρατάνε τον έρωτα και τον κάνουν αγαπη. Όλα τα άλλα περνάνε και φεύγουν Kαλα και 20 παιδια να κανουν οταν πεφτει το κερατο συννεφο ολα πανε περιπατο.Αστειοτητες. (Ειμαι υπερ αν θελουν να κανουν τα ζευγαρια παιδια αλλα αυτο που εγραψες ειναι απο το μεσαιωνα) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από afterhours 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις