Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνολικά θα μοιραστεί το ποσό των 175 εκατ. ευρώ σε 250.000 νοικοκυριά

Η ενίσχυση ύψους 700 € ανά νοικοκυριό χορηγείται σε 250.000 νοικοκυριά με 953.000 μέλη που ανήκουν στις ακόλουθες κοινωνικές ομάδες.

Πρώτη ομάδα, οικογένειες με τέσσερα παιδιά και πάνω με φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 € - Αριθμός οφειλούμενων νοικοκυριών 19.140

Δεύτερη ομάδα οικογένειες που τουλάχιστον ο ένας γονέας είναι μακροχρόνια άνεργος πάνω από 12 μήνες με τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο τέκνο και με φορολογητέο εισόδημα έως 15.000 €. Λαμβάνονται υπόψιν και μονογονεϊκές οικογένειες , τα ωφελούμενα νοικοκυριά 163.778

Τρίτη ομάδα οικογένειες και οι δύο γονείς είναι μακροχρόνια άνεργοι με τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο τέκνο και φορολογητέο εισόδημα έως 15.000 € λαμβάνονται υπόψη και μονογονεϊκές οικογένειες αριθμός νοικοκυριών 40.927.

Οικογένειες με τέκνα ΑμεΑ με παιδιά έως 24 ετών αριθμός οφειλούμενων νοικοκυριών 25.632

Πηγή 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς που θέλουν να στηρίξουν τις οικογένειες με παιδιά, κακώς που είναι ως κριτήριο η μακροχρόνια ανεργία. 

Συνεχίζουν το ίδιο λάθος, να δίνουν κίνητρο σε κάποιους είτε να μην δουλεύουν, είτε να δουλεύουν μαύρα. Κάποιος γιατί να δουλέψει για μερικούς μήνες με ημιαπασχόληση όταν ξέρει ότι πιθανόν τα ίδια χρήματα θα τα πάρει χωρίς να δουλέψει καθόλου;

Δεν συζητώ το γεγονός ότι μπορεί να μην τα πάρουν οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα που είχαν επιλέξει να δουλέψουν για λίγο. 

Ή άτομα που είναι άνεργοι και όμως έχουν εισόδημα από μίσθωση ακινήτων θα το πάρουν;

Επεξ/σία από Conan2046
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Εσυ παιζει να το παιρνεις αν η γυναικα σου εχει 12μηνο ανεργια 

Οχι δουλεύει από 2/2019 :)

Δεν το θέλω, σκοπός ήταν να το πάρουμε όλοι οπως πέρυσι. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vairass είπε

Οχι δουλεύει από 2/2019 :)

Δεν το θέλω, σκοπός ήταν να το πάρουμε όλοι οπως πέρυσι. 

οχι σκοπος δεν ειναι να το παρετε ολοι. σκοπος ειναι να βρειτε δουλεια ολοι, και τα επιδοματα να τα παιρνουν ΜΟΝΟ οσοι εχουν αναγκη. Καλως κανει και τα δινει σε ΑΜΕΑ, πολυτεκνους κλπ

Να σηκωθούν οι ελληναραδες απο τα μικελ να βρουν καμια δουλεια

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γατάκια σας εκραζα τόσες μέρες αλλά θα πάρω μέρισμα.

Η σύζυγος του είναι μακροχρόνια άνεργη από επιλογή, έχω ένα παιδί και φορολογητέο εισόδημα 14.870.

Σε καλή μου μεριά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Από φόρους είναι τα λεφτά, δεν τα βρήκαν στο δρόμο.

Δηλαδη τωρα που εκαναν οικονομια στο μερισμα θα ....ανασανει η μεσαια ταξη ? Μην μου λες τετοια, γιατι φτιαχνομαι , κανω ονειρα απο τωρα   :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bluesattack είπε

Δηλαδη τωρα που εκαναν οικονομια στο μερισμα θα ....ανασανει η μεσαια ταξη ? Μην μου λες τετοια, γιατι φτιαχνομαι , κανω ονειρα απο τωρα   :D

Δεν τα δίνουν στη μεσαία τάξη, στους πιο φτωχούς τα δίνουν.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν τα δίνουν στη μεσαία τάξη, στους πιο φτωχούς τα δίνουν.

Τωρα μεταξυ μας, ζευγαρι με ενα παιδι και 15,000 εισοδημα οκ πλουσιοι δεν ειναι αλλα δε τους λες και ακραια φτωχους. Ακραια φτωχοι ειναι ζευγαρι χωρις παιδι που ζουν με 3-4 χιλιαρικα το χρονο απο παρτ ταιμ δουλειες.

Καταλαβαινω οτι τα κριτηρια τα σχεδιασανε για να τους βγει ο αριθμος που θελανε, αλλα ειναι και λιγο γκαου

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Ακραια φτωχοι ειναι ζευγαρι χωρις παιδι που ζουν με 3-4 χιλιαρικα το χρονο απο παρτ ταιμ δουλειες.

να κανουν παιδια. Το μερισμα πολυ σωστα το δινουν βασει παιδιων. Η ελλαδα εχει αναγκη να γεννηθούν παιδια, οποτε σου λεει κανε εσυ παιδια και εγω θα σε ανταμείβω με μερισματα καθε χρονο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχει το κριτηριο της ακινητης περιουσιας και τα ενοικια απο αυτα.Δηλαδη αν ενα ζευγαρι δεν δουλευει οχι γιατι δεν βρισκει δουλεια αλλα γιατι παιρνει ενοικια 1250 ευρω το μηνα,θα παρει μερισμα.Δεν τι λες δικαιο αυτο η οτι τα εχουν αναγκη.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Lumini είπε

οχι σκοπος δεν ειναι να το παρετε ολοι. σκοπος ειναι να βρειτε δουλεια ολοι, και τα επιδοματα να τα παιρνουν ΜΟΝΟ οσοι εχουν αναγκη. Καλως κανει και τα δινει σε ΑΜΕΑ, πολυτεκνους κλπ

Να σηκωθούν οι ελληναραδες απο τα μικελ να βρουν καμια δουλεια

Ρέ μας δουλεύεις; 19 χρόνια στην ίδια δουλειά είμαι και παίρνω 735. Χίλιες φορές άνεργος φίλε άνεργος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...