Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω όχι.

Κάτι ακούστηκε ότι θα δοθεί αρκετά κουτσουρεμένο σε σχέση με πέρσι, και ότι παίζει να το πάρουν μόνο οι δικαιούχοι του ΚΕΑ.

Μετά κάτι ειπώθηκε ότι τελικά θα είναι μεγαλύτερο το ποσό, αλλά όλα είναι ρευστά. 

Λογικά μέσα στο Νοέμβρη θα μάθουμε κάτι πιο ασφαλές.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απ' όσο ξέρω όχι.

Κάτι ακούστηκε ότι θα δοθεί αρκετά κουτσουρεμένο σε σχέση με πέρσι, και ότι παίζει να το πάρουν μόνο οι δικαιούχοι του ΚΕΑ.

Μετά κάτι ειπώθηκε ότι τελικά θα είναι μεγαλύτερο το ποσό, αλλά όλα είναι ρευστά. 

Λογικά μέσα στο Νοέμβρη θα μάθουμε κάτι πιο ασφαλές.

Αν το πάρουν μόνο του Κέα θα είναι μαλακια... 

Οι υπόλοιποι δηλαδή που βγάζουμε με 4μελη οικογένεια με το ζόρι 10 χιλιάρικα είμαστε πλούσιοι; 

Αν γίνει αυτό δνε βλέπω να βγαίνει ξανά ο Τάκης Μήτσος 

Δημοσ.

Είναι πολύ λίγα τα χρήματα γιατί θέλουν να δώσουν και στη ΔΕΗ όπως έκαναν και πέρσι. Ποιος να πρωτοφαει από τα 400 περίπου εκατομμύρια που μαλλον θα είναι το πλεόνασμα. Το να το πάρουν μόνο όσοι περνούν ΚΈΑ νομίζω φέτος έχει βάση. Για να έχουμε το τεράστιο πλήθος ωφελουμενων όπως πέρσι αποκλείεται θεωρώ. Εγώ το έχω ξεγραμμενο όπως φυσικά και το επίδομα ενοικίου. 

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα 500€ και τα 800€ αν είναι να στα πάρουν πίσω και με τόκο μετά από λίγο καιρό;

Για μένα είναι προτιμότερη η ουσιαστική πολιτική από την ψηφοθηρική.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι να τα κάνεις τα 500€ και τα 800€ αν είναι να στα πάρουν πίσω και με τόκο μετά από λίγο καιρό;

Σωστος,οπως και κοροιδια ειναι να βαζεις μειωση ενφια 20% και να αυξανεις ταυτοχρονα δεη,ενας μικρομεσαιος με ενα σπιτι πχ δεν εχει κανενα ουσιαστικο οφελος.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, phanispal είπε

ο κόσμος είναι χαζός, δε το καταλαβαίνει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα θα το έλεγα πριν από σένα, πρώτος.

Όμως το δεύτερο σκέλος του προηγούμενου post μου έχουμε φτάσει να φαντάζει τόσο ουτοπικό, που εν μέρει δικαιολογείται ο μέσος πολίτης που πιστεύει ότι αφού θα του τα φάνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ας του δώσουν και κάτι απ' το να μην του δώσουν τίποτα.

Κι έτσι φτάσαμε να κυνηγάμε τα ψίχουλα, τα οποία μάλιστα θα τα δώσουμε πάλι πίσω.

Απλά το θέμα με το μέρισμα είναι ότι θα βοηθήσει κάποιους να περάσουν έστω και λίγο πιο ανέμελες γιορτές. Από Γενάρη βέβαια πάλι κλάμα.

Και πολύς κόσμος είναι τόσο απογοητευμένος (εν μέρει θα έπρεπε να είναι με τον εαυτό του) που δε θέλει να κοιτάει πιο μακριά.

Νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία να αρχίσει να αλλάζει όλο αυτό.

Επεξ/σία από phanispal
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω η σύζυγος είναι άνεργη από το 2013, εγγεγραμμένη στον ΟΑΕΔ.Επιασε δουλειά τον προηγούμενο μήνα.Δικαιουται κοινωνικό μέρισμα;Πως πάει;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 26ska είπε

Να ρωτήσω η σύζυγος είναι άνεργη από το 2013, εγγεγραμμένη στον ΟΑΕΔ.Επιασε δουλειά τον προηγούμενο μήνα.Δικαιουται κοινωνικό μέρισμα;Πως πάει;

Εξαρτάται από τους όρους που θα μπουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα από τα λίγα που γνωρίζεται η γυναίκα μου είναι άνεργη 3 χρόνια περίπου εγώ δουλεύω κανονικά υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε; να πω ότι εννοείται κάνουμε κοινή δήλωση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...