LouCi4er Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Φτιάξε ένα e-baking ή ζήτα να σου στέλνουν σε μήνυμα ή email τις κινήσεις. Στο 2018 είσαι ! Αστο,μην ασχολεισαι. 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Νομιζω οτι 21 το βραδυ (00:00) κλεινει το συστημα και δεν θα δεχεται αλλες αιτησεις αλλα θα πληρωθουν στις 28 Δεκεμβριου.Εγω επειδη εχω αλλο θεμα(το αναφερω μερικες σελιδες πιο πισω) ρωταω ποτε θα τις ελεγξουν για να τις κανουν απο απλα εγκεκριμενη σε εγκεκριμενη προς πληρωμη,να ξερω δλδ οτι θα παρω τα χρηματα,αλλιως πρεπει να παω τραπεζα και δεν εχω χρονο (λογω δουλειας). Επόμενη πληρωμή Στις 21 Δεκεμβρίου θα υπάρξει νέα πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα 2018, μετά την χθεσινή πληρωμή που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι στις 21 Δεκεμβρίου και η τρίτη φορά που θα υπάρξουν πληρωμές θα είναι η 28η Δεκεμβρίου. Εγκεκριμενη προς πληρωμη θα γινει οταν στειλουν τα λεφτα στην τραπεζα δηλαδη 1-2 μερες πιο πριν.Εκτος αμα εισαι στις περιπτωσεις με τα 5 χρονια μονιμης κατοικιας και ενω λεει εγκεκριμενη δεν θα πληρωθει.Το εχουν αναφερει τα παιδια σε προηγουμενες σελιδες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 7:22 ΜΜ, mad51234 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς τι κάνουμε σε περίπτωση που η αίτηση συνεχίζει να εμφανίζει για φιλοξενούμενο,το μήνυμα για πολλαπλό ΑΦΜ στον ΑΜΚΑ παρόλο που έχω πάει στο ΚΕΠ 4 μέρες πριν για διόρθωση;Δοκίμασα ακύρωση και επαναξιολόγηση χωρίς αποτέλεσμα. Έχω στείλει email,έχω πάρει και τηλέφωνο και στα δυο δεν απάντησε κανείς. Γνωρίζει κανείς κάτι για το παραπάνω;
christosg4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το πήρα το κοινωνικό μέρισμα στο όνομα της γυναικας μου τελικά, αλλά πραγματικά είναι να γελάς . Δεν μπορούν ένα μήνα σε ένα τόσο απλό θέμα να βάλουν πέντε κανόνες και να τους τηρήσουν . Ακόμα και σ αυτό είναι βλέποντας και κανοντας. Τραγικές καταστάσεις για ενα κράτος υπό διάλυση. Και για να μην παρεξηγηθω, είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι τα ίδια θα έκαναν. Δυστυχώς η ανικανότητα στο πολιτικό μας σύστημα πλέον έχει φτάσει στο ζενίθ της. Πραγματικά λυπάμαι γιατί στα 38 μου θα είναι πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσω κανέναν. Είναι για γέλια ολοι τους. Το πολιτικό μας σύστημα έχει αποτύχει πλήρως . Πλέον για μένα μόνο μια λύση υπάρχει. Να μεγαλώσουμε στα σπίτια μας σκεπτόμενους ανθρώπους . Με ήθος και αξιοπρέπεια ώστε τουλάχιστον οι επόμενες γενιές πολιτικών και ψηφοφόρων να είναι αυτοί που πρεπει. Και λέω οι επόμενες γενιές γιατί δυστυχώς και η δικιά μου γενιά πολιτικών που έρχεται είναι δέκα φορές χειρότερη . Όποιος σπούδασε σε οποιαδήποτε σχολή νομίζω καταλαβαίνει γιατί καμμένα μυαλά έρχονται . Πραγματικά λυπάμαι για όσους δεν το πήραν και το είχαν ανάγκη αυτές τις μέρες . Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές . Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από christosg4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, christosg4 είπε Εγώ το πήρα το κοινωνικό μέρισμα στο όνομα της γυναικας μου τελικά, αλλά πραγματικά είναι να γελάς . Δεν μπορούν ένα μήνα σε ένα τόσο απλό θέμα να βάλουν πέντε κανόνες και να τους τηρήσουν . Ακόμα και σ αυτό είναι βλέποντας και κανοντας. Τραγικές καταστάσεις για ενα κράτος υπό διάλυση. Και για να μην παρεξηγηθω, είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι τα ίδια θα έκαναν. Δυστυχώς η ανικανότητα στο πολιτικό μας σύστημα πλέον έχει φτάσει στο ζενίθ της. Πραγματικά λυπάμαι γιατί στα 38 μου θα είναι πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσω κανέναν. Είναι για γέλια ολοι τους. Το πολιτικό μας σύστημα έχει αποτύχει πλήρως . Πλέον για μένα μόνο μια λύση υπάρχει. Να μεγαλώσουμε στα σπίτια μας σκεπτόμενους ανθρώπους . Με ήθος και αξιοπρέπεια ώστε τουλάχιστον οι επόμενες γενιές πολιτικών και ψηφοφόρων να είναι αυτοί που πρεπει. Και λέω οι επόμενες γενιές γιατί δυστυχώς και η δικιά μου γενιά πολιτικών που έρχεται είναι δέκα φορές χειρότερη . Όποιος σπούδασε σε οποιαδήποτε σχολή νομίζω καταλαβαίνει γιατί καμμένα μυαλά έρχονται . Πραγματικά λυπάμαι για όσους δεν το πήραν και το είχαν ανάγκη αυτές τις μέρες . Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές . Ετσι ακριβως ειναι φιλε αν τα βαλεις κατω, σαπιο το συστημα. Να σε ρωτησω..Οταν λες το πηρες στο ονομα της γυναικας σου τι εννοεις; Και γω IBAN της γυναικας μου εβαλα που ειμαι συνδικαιουχος και δεν πιστωθηκαν 😕 Πηγα στην τραπεζα εκανα ενημερωση και τωρα περιμενω μπας και πιστωθουν στις 21..αλλιως την ακυρωσω και κανω νεα με αποκλειστικα δικο μου IBAΝ.
armagedwnn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1425753/koinoniko-merisma-perissoteres-apo-16-ekat-oi-aitiseis Αυτή η ανακοίνωση με το πόσο χρονών είσαι και πόσες δηλώσεις έχεις κάνει. Τελικά αν σε προηγούμενες δηλώσεις ήσουν φιλοξενούμενος τότε προσμετρούνται. Επίσης όπως θα διαβάσετε θα γίνει επαναξιολόγηση των ήδη εγκεκριμένων δηλώσεων.
sweetemily Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ο πατέρας μου είναι άνω των 70 και ενώ έχει εγκεκριμένη αίτηση, σήμερα είδα ότι έχει βγάλει παρατήρηση για τα 5 έτη. Δεν ξέρω καν αν πληρωθεί. Γνωρίζει κάποιος τίποτα πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις;
ChaosDelusion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, sweetemily είπε Ο πατέρας μου είναι άνω των 70 και ενώ έχει εγκεκριμένη αίτηση, σήμερα είδα ότι έχει βγάλει παρατήρηση για τα 5 έτη. Δεν ξέρω καν αν πληρωθεί. Γνωρίζει κάποιος τίποτα πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις; Κι εγω που ειμαι 33, το ιδιο προβλημα εχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sweetemily είπε Ο πατέρας μου είναι άνω των 70 και ενώ έχει εγκεκριμένη αίτηση, σήμερα είδα ότι έχει βγάλει παρατήρηση για τα 5 έτη. Δεν ξέρω καν αν πληρωθεί. Γνωρίζει κάποιος τίποτα πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις; https://youtu.be/zHMGfs9GLmU Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση...Στο site φαίνονται δικαιούχοι οι γονείς μου . Έχει σημασία ποιανού από τους 2 iban θα δηλώσω?(αν πρώτα καταφέρω να ακυρώσω την πρώτη αίτηση για πετάω ακύρωση και δείχνει ότι φορτώνει αλλά δεν κάνει τίποτα) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από LabrakisG1992
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μια ερώτηση...Στο site φαίνονται δικαιούχοι οι γονείς μου . Έχει σημασία ποιανού από τους 2 iban θα δηλώσω?(αν πρώτα καταφέρω να ακυρώσω την πρώτη αίτηση για πετάω ακύρωση και δείχνει ότι φορτώνει αλλά δεν κάνει τίποτα) Το IBAN του αιτουντα να δηλωσεις, εγω ειχα βαλει της γυναικας μου που ειμαι συνδικαιουχος και δεν πιστωθηκαν..στην επισημανση εγραφε Η συσχέτιση του IBAN με τον ΑΦΜ του αιτούντα δεν μπόρεσε να επαληθευθεί και την ακυρωσα το μεσημερι και εκανα νεα αιτηση με αποκλειστικα δικο μου IBAN. Εντωμεταξυ η πλατφορμα παρουσιαζει προβληματα παλι, πριν δοκιμασα να μπω και δεν φορτωνει (Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο).
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Έχει πέσει η σελίδα πιθανόν περνάνε αλλαγές.
tsiph Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν το τηλέφωνο στην ηδικα (2132168380); εγώ και ο συζηγος μου φιλοξενουμασταν από συγγενικο πρόσωπο που πέθανε τον Αύγουστο και ενώ το δικαιούμαστε το σύστημα δεν αναγνωρίζει τον θάνατο!
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, tsiph είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν το τηλέφωνο στην ηδικα (2132168380); εγώ και ο συζηγος μου φιλοξενουμασταν από συγγενικο πρόσωπο που πέθανε τον Αύγουστο και ενώ το δικαιούμαστε το σύστημα δεν αναγνωρίζει τον θάνατο! Καμία πιθανότητα να το σηκώσουν. Πάλευα προχθές από το πρωί έως το βράδυ. Στη καλύτερη περίπτωση χτυπάει 2 φορές κ πέφτει η γραμμή.
scarface5323 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καμία πιθανότητα να το σηκώσουν. Πάλευα προχθές από το πρωί έως το βράδυ. Στη καλύτερη περίπτωση χτυπάει 2 φορές κ πέφτει η γραμμή. ο ηδικας είπε στην τηλεόραση ότι χτύπησε ακόμα και το τηλέφωνο του ασανσέρ τους,και ρωτούσαν για το μέρισμα,άρα φανταζεσε τον φόρτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις