ChaosDelusion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, diofox είπε Οχι μην την ακυρωσεις και γινει σαν την δικια μου και δεν θα ξερεις τι να κανεις Και να την ακυρωσω, το ιδιο θα μου εμφανισει οποτε δεν εχει νοημα.. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω σε ειδησεις τι γινεται..
diofox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ChaosDelusion είπε Ολο το πρωι επαιρνα τηλεφωνο κι οταν χτυπουσε 2 φορες, μου το εκλειναν.. Δε θα την ακυρωσω, θα προσπαθησω αυριο να επικοινωνησω με την εφορια μηπως ξερουν (χαχα) Εγω οντως δεν ειχα κανει καποια χρονια δηλωση.. Αλλα ειναι αστειο περυσι να το ειχα παρει κανονικα. Δηλαδη περυσι εμενα 5 χρονια αλλα φετος οχι..;; Σ εσενα γι αυτο στο εμφανιζει ή ειναι γενικοτερο το προβλημα; και εμενα το ιδο περυσι το πηρα!!! και εγω 1 χρονο δεν εχω κανει δηλωση και αυτο του 13 καπου εκει που απο οσο ξερω αν ειχες 0 δεν εκανες 1 λεπτό πριν, ChaosDelusion είπε Και να την ακυρωσω, το ιδιο θα μου εμφανισει οποτε δεν εχει νοημα.. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω σε ειδησεις τι γινεται.. Το θεμα ειναι εγω την ακυρωσα και τωρα δεν μπορω καθολου να κανω Νεα αιτηση με πεταει
ChaosDelusion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, diofox είπε και εμενα το ιδο περυσι το πηρα!!! και εγω 1 χρονο δεν εχω κανει δηλωση και αυτο του 13 καπου εκει που απο οσο ξερω αν ειχες 0 δεν εκανες Τι να πω.. Δεν ξερω καν που να ρωτησω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια πριν ακουσα οτι το υπουργειο οικονομικων παιρνει πισω την αποφαση να δωσει μερισμα στους κατω των 30 ετων που εχουν θεμα με την πενταετια..ο λογος; δεν φτανουν τα λεφτα.
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NasosNk είπε Παιδια πριν ακουσα οτι το υπουργειο οικονομικων παιρνει πισω την αποφαση να δωσει μερισμα στους κατω των 30 ετων που εχουν θεμα με την πενταετια..ο λογος; δεν φτανουν τα λεφτα. αυτο θα λεγα.. ενώ μέχρι το μεσημέρι υπήρχε πρόθεση να γίνουν διορθωτικές κινήσεις για να το πάρουν οι νέοι κάτω των 30 ετών πλέον το σχέδιο αυτό έχει αρχίσει να απομακρύνεται καθώς όπως μας αναφέρθηκε οι όποιες αλλαγές θα αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των δικαιούχων και ανάλογα και το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fastnq2 είπε αυτο θα λεγα.. ενώ μέχρι το μεσημέρι υπήρχε πρόθεση να γίνουν διορθωτικές κινήσεις για να το πάρουν οι νέοι κάτω των 30 ετών πλέον το σχέδιο αυτό έχει αρχίσει να απομακρύνεται καθώς όπως μας αναφέρθηκε οι όποιες αλλαγές θα αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των δικαιούχων και ανάλογα και το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί. ιδου η λυπητερη https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/237463/koinoniko-merisma-2018-pairnei-piso-to-ypoik-tis-allages-gia-osous-emeinan-ektos/amp Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Kostasallinone Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Να υποθέσω μας πήραν και το δικαίωμα της ψήφου. Κατάντια!
ChaosDelusion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Ετσι κι αλλιως απο αλλου μας τα παιρνουν και μας δινουν ψιχουλα πισω..
tsioulak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, NasosNk είπε ιδου η λυπητερη https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/237463/koinoniko-merisma-2018-pairnei-piso-to-ypoik-tis-allages-gia-osous-emeinan-ektos/amp Πως το καταφεραν αυτο; οταν (ξανα)στησαν το συστημα δεν "τρεξαν" μια προσομοιωση να δουν ποσο λεφτα ειναι να δωθουν; (οκ θα επαιρνε λιγες μερες να ολοκληρωθουν οι προσομοιωσεις) ή μηπως το ΥΠ.ΟΙΚ. δεν εχει προσβαση στις βασεις δεδομενων τις ΑΑΔΕ;
LouCi4er Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Τις αιτησεις που γιναν μετα τις 14 Δεκεμβριου,ποτε θα τις κοιταξουν?Εμενα γραφει ακομα απλα εγκεκριμενη.
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τις αιτησεις που γιναν μετα τις 14 Δεκεμβριου,ποτε θα τις κοιταξουν?Εμενα γραφει ακομα απλα εγκεκριμενη. 21 θα πληρωθουν αυτες.
LouCi4er Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Νομιζω οτι 21 το βραδυ (00:00) κλεινει το συστημα και δεν θα δεχεται αλλες αιτησεις αλλα θα πληρωθουν στις 28 Δεκεμβριου.Εγω επειδη εχω αλλο θεμα(το αναφερω μερικες σελιδες πιο πισω) ρωταω ποτε θα τις ελεγξουν για να τις κανουν απο απλα εγκεκριμενη σε εγκεκριμενη προς πληρωμη,να ξερω δλδ οτι θα παρω τα χρηματα,αλλιως πρεπει να παω τραπεζα και δεν εχω χρονο (λογω δουλειας).
manolis940 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Νομιζω οτι 21 το βραδυ (00:00) κλεινει το συστημα και δεν θα δεχεται αλλες αιτησεις αλλα θα πληρωθουν στις 28 Δεκεμβριου.Εγω επειδη εχω αλλο θεμα(το αναφερω μερικες σελιδες πιο πισω) ρωταω ποτε θα τις ελεγξουν για να τις κανουν απο απλα εγκεκριμενη σε εγκεκριμενη προς πληρωμη,να ξερω δλδ οτι θα παρω τα χρηματα,αλλιως πρεπει να παω τραπεζα και δεν εχω χρονο (λογω δουλειας). Φτιάξε ένα e-baking ή ζήτα να σου στέλνουν σε μήνυμα ή email τις κινήσεις. Στο 2018 είσαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις